rólam

görög

ádám

A legjobb helyen jársz, ha a célod egy jobb élet építése. 

Az elmúlt években több, mint 2000 embernek segítettem elindítani az online vállalkozását, az önfejlesztő anyagaimat pedig tízezrek olvasták és nézték. 

Ezen az oldalon összegyűjtöttem:

70060280_2362359417225921_8959342229457993728_o

oktatás

2000+ vállalkozó
elindítása az úton

Az elmúlt 3,5 év során több, mint 2000 résztvevőnek segítettem a Gyorsítósáv tréningem keretein belül. 

Ez egy A-Z online vállalkozásindítási tréning, ahol a résztvevők minden szakmai és technikai tudást, sőt a szükséges eszközöket is megkapják hogy:

1, elindítsanak egy saját fizikai termékeket áruló márkát (webshopot)

2, online marketing kivitelezőként más vállalkozókat támogassanak

3, tanácsadóként online szerezzenek ügyfeleket

Mára a Gyorsítósáv jó eséllyel a legnagyobb vállalkozások indításával foglalkozó program, ami az információn túl szolgáltatásokkal (design-szolgáltatások, pályázatírás), közösségi programokkal (mentoring csoport, meetupok) és esettanulmányokkal támogatja a résztvevőket. 

Az oktatási munkámat egy példátlan, 365 napos 100% pénzvisszafizetési garanciával vállalom, és 1500+ értékelés támasztja alá, hogy a klienseim csak a legjobbat kapják.

e-kereskedelmi vállalkozások

értékteremtő
saját márkák

A képzések során több, mint 10 példaoldalt építettem a résztvevők számára, amik közül a legjobbakat kiválogatva egy e-kereskedelmi portfóliót építettünk a csapatommal.

A TACIT hitelességének alapja, hogy folyamatosan tesztelünk, a gyakorlatban is használjuk azokat a megoldásokat, amiket oktatunk. 

 

terra case

A Terra Case az első plasztiknegatív telefontok. 

100%-ban biológiailag lebomló növényű műanyagból készül, zero waste csomagolásban küldjük ki, és minden termék eladása után 3 kg műanyagot távolítunk el az óceánokból. 

Kattints ide a Terra Case oldalához!

daydesign tervező

A DayDesign tervezőt az alapoktól úgy terveztem, hogy a tökéletes kiegészítője legyen egy vállalkozó mindennapjainak, vagy egy nagyobb cél eléréséhez. 

A határidőnaplókkal szemben itt a cél a szokások követése a haladás folyamatos értékelése. 

Kattints ide a DayDesign tervező oldalához!

mantra vida karkötők

A Mantra Vida karkötők minden nap emlékeztetik a viselőjüket a pozitív, élettel teli szemléletre. 

Letisztult, elegáns divatkiegészítők, amik bármilyen ruhaösszeállítást feldobnak. 

Kattints ide a Mantra Vida oldalához!

jótékonysági tevékenység

JÓTÉKONYSÁG és
A környezet védelME

Nagyon szerencsés vagyok, hogy fiatalon megtaláltam a hivatásom, és jelentős összegeket tudtam keresni ennek köszönhetően. 

Ez tette lehetővé, hogy mostanra van lehetőségem támogatni azokat az ügyeket, amik meghatározóan fontosak a mai világban. Nem szeretek „csak úgy” adni – ezt nem tartom sem fenntarthatónak, sem kiérdemeltnek.

De mindig szívesen támogatni fogom azokat a szervezeteket és ügyeket, amik bizonyíthatóan jobbá teszik a világot és tartós értéket teremtenek. 

7000 fa ültetése

2020-ban a születésnapom alkalmából felajánlottam 1m forintot, és egy egy hetes kedvezményes promóció jövedelmét a Közösségi Erdőkért Alapítvány részére.

A kampány keretein belül az 1m ft mellé még további 2,2 millió forintot sikerült gyűjteni, ami több, mint 7000 fa ültetésére bizonyult elégnek. 

25 t műanyag eltávolítása

A Terra Case hivatalos partnere a The Plastic Bank, akikkel 2020 januárjában egy keretszerződést írtunk alá legalább 25 tonna (7 500 000 PET palack) óceánokból való eltávolítására. 

Remélhetőleg ezt a keretet rövidesen kimerítjük, és további, sokkal jelentősebb mennyiségek eltávolítását is finanszírozhatjuk. 

 

kiva.org adományozás

A Kiva.org hosszú ideje a kedvenc adományozási platformom. 

Mind magánszemélyként nagy összegű adományokkal támogattam harmadik világbeli projekteket, valamint a DayDesign tervezők árbevételének 10%-át Kiva.org-os támogatásokra szánjuk. 

a cél: több értéket adni ingyen, mint mások pénzért

Különbség van az információ és a tudás között. Rengeteg energiát fordítok olyan tartalmak készítésére, amik érthetőbbé és cselekedhetővé teszik az általam elmondottakat. 

Mindent, amit oktatunk saját vállalkozásokon fejlesztünk és gyakorlunk, az összes folyamatot teljesen átlátva. 

lifestyle business kihívás

A Lifestyle Business kihívás egy teljesen ingyenes videósorozat, ami szórakoztató módon (egzotikus helyekről bejelentkezve) mutatja meg a vállalkozás indításhoz szükséges kezdeti lépéseket.

A kihívást az évek során több, mint 30 000-en követték végig, és sokan csatlakoztak is hozzánk a Lifestyle Vállalkozás csoportban.

szakmai webinarok

A rövid, nyilvános videók mellett rendszeresen tartok szakmai témájú, mélyebb online közvetítéseket, amiknek a felvétele elérhető az oldalamon. 

Ez a formátum sokkal alkalmasabb a tanulásra, hiszen 1-1,5 óra alatt bővebben is ki lehet fejteni egy területet, és a néző is jobban elköteleződik a koncentrálás mellett. 

interjúk és éves beszámolók

100% ÁTLÁTHATÓSÁG A HALADÁSRÓL

A vállalkozásomat mindig a transzparencia jegyében működtettem – tízezrek merítettek motivációt abból, hogy én nem titokként kezelem a tapasztalatokat, hanem megosztom őket.

Az eredményeket, a lemondásokat, a tapasztalatokat egyaránt.

évértékelő beszámolók

Minden évben készítek egy részletes beszámolót arról, hogy milyen tanulságokkal szolgált az év, és milyen eredményeket sikerült elérni.

Ez a transzparencia példátlan itthon, és rengetegen jelezték, hogy mennyit segít nekik több lehetőséget látni az életben. 

havi összefoglalók és bevételi riportok

2020-ban elkezdtem havi szinten megosztani az eredményeim: a tapasztalatokat, a bevételeket és a kiadásokat. 

Annak idején az én utamon óriási inspirációs jelentett Pat Flynn és John Lee Dumas hasonló havi riportjai, és nem tudok hasonló példáról az országban. 

biznisz boyz podcast

Ebben a közel 2 órás interjúban a Biznisz Boyz vendégei voltam, akikkel arról beszéltünk, hogy hogyan építettem a vállalkozásom nullától az évi 100 milliós árbevételig, majd azon is túl. 

Rengeteget mesélek a kezdetekről, az első sikerekről, és a legnagyobb tanulságokról, amiket ezen az úton szereztem. 

interjú dallos zoltánnal

Ebben az interjúban arról beszéltünk Dallos Zoltánnal, hogy milyen tapasztalatokat szereztem sok száz vállalkozóval való munka során – mi működik a kezdetekben, mire érdemes odafigyelni, milyen hibákat követnek el sokan, és hogyan érdemes gondolkodni?

Kiderül mind az interjúból: