VISSZAJELZÉSEK A TRÉNINGEIMRŐL

MIÉRT OLYAN FONTOSAK A VISSZAJELZÉSEK?

Az egész tanácsadói iparág felé tapasztalható egy általános bizalmatlanság és szkeptikusság, és lássuk be: jó okkal. 

Könnyű sokat és hangzatosan beszélni, és mégis semmit se mondani, utána kicsipegetni azokat a visszajelzéseket, amik épp pozitívak, mert régi vásárlótól/üzleti partnertől származnak.

Ezért döntöttem úgy, hogy én MINDEN visszajelzést megosztok.

A TACIT Project célja mindig is az volt, hogy kézzelfogható, praktikus tanácsokat adhassak, a létező legérthetőbb formában. Szentül hiszem, hogy a világ összes problémája megoldásra került már, és ok-okozati összefüggésekkel fel lehet építeni egy (ha nem is tökéletes, de) nagyságrendekkel jobb élethelyzetet mindannyiunk számára.

Ez egy nagy ígéret, és éretelemszerűen bizonyíték kell az embereknek ahhoz, hogy belekezdjenek egy ilyen nagy munkába. Ezért véd minden vásárlót a 365 napos TACIT garancia, aminek a keretein belül 100%-os pénzvisszafizetést vállalok, ha nem a létező legjobb tréninget kapod a vásárlásoddal (csodát nem tudok tenni, de azt garantálni tudom, hogy a tréningeim jobbak és nagyobb előrelépést jelentenek bárki másénál).

Továbbá részletes visszajelzéseket gyűjtök a vásárlóimtól, amiket kedved szerint végig tudsz böngészni az alábbiakban.

Ahogy láthatod, rengeteg energiát fektettem abba, hogy teljesen új alapokra helyezzem az önfejlesztést és a tanácsadói munkát, mert az igazság az, hogy egyáltalán nem nehéz 5-6 éves távlaton valakinek megduplázni az életében elért eredményeket. 

De ahhoz nem elég pozitívan gondolkozni, hanem kőkemény munkát kell belefektetni. Ezért ha bizalmat kérek tőled, hogy fektess be egy prémium anyagomba, akkor a minimum, hogy ezt a bizalmat maximálisan megszolgálom, és előre biztosítom a vásárlásodat a legerősebb garanciával és teljes transzparenciával.