ÉVÉRTÉKELŐK

Egy év rengeteg lehetőséget rejt, és óriási előrelépéseket lehet tenni ennyi idő alatt. Amikor én indultam, senki nem osztotta meg ilyen nyíltan az eredményeit és a felszín alatt zajló folyamatokat. Az évek során ezek az évértékelők több ezer embert inspiráltak, hogy elkezdjenek dolgozni az élethelyzetükön. 

2018 volt az év, amikor a TACIT átlépett egy fontos lélektani határt, és én is egy teljesen új életfázisba jutottam. Ezért az év tanulságainak az összegyűjtése mellett az elmúlt 6 évre is reflektáltam.
2017-ben a TACIT üzleti modellje rengeteget fejlődött, és kialakult egy olyan vállalkozás, ami nagyon profitábilis, és ezért nagyon motivált a létező legjobb megoldások gyűjtésére a kliensei számára.

OLVASÓLISTÁK

Az elmúlt századokban milliárd és milliárd ember találkozott azokkal a problémákkal, amikkel te is, és okos emberek összegyűjtötték a megoldásokat. Én nem próbáltam mindent magamtól kitalálni, hanem erre építettem az utam, és így jutottam el 25 éves koromra egy álomszerű élethelyzetbe.

30 KÖNYV, AMI BOLDOGABBÁ, GAZDAGABBÁ ÉS OKOSABBÁ TETT
Ebben a cikkben 30 olyan könyvet gyűjtöttem össze, amik tisztán ok-okozati összefüggések alapján mutatják be a lépéseket, hogy hogyan tudsz boldogabb, gazdagabb, okosabb és egyszerűen jobb életet élni.
A 13+1 LEGJOBB KÖNYV VÁLLALKOZÓKNAK
A legtöbb magyar vállalkozó kényszervállalkozó a vállalkozása rabszolgája. Nem csoda, hiszen soha nem építettek IGAZI üzleti modellt, hanem kapkodva, ötletszerűen,  „menet közben lovat patkolva” építik a vállalkozásukat.

HASZNOS CIKKEK

Az alábbi (és sok hasonló) cikk a Lifestyle Vállalkozás csoporton belül érhetőek el, ahova ingyenesen be tudsz csatlakozni ezen a linken keresztül. Ebben a csoportban segítek elindítani az első profitábilis online vállalkozásod, és mind készségekben, mind szemléletmódban felnőni a lehetőségekhez. 

MILLIOMOS MATEK: A LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE SZÓLÓ ÚTMUTATÓ AZ ANYAGI JÓLÉTHEZ
A fejlődés mindig fázisokban történik, és az első fázisok nem úgy szoktak kinézni, ahogy az emberek várják. Ebben a cikkben leírtam, hogy én mit csináltam, hogy 25 éves koromig eljussak a 10 millió ft/hó bevételi szintre, és mit kell tenned a következő 5-6 évben az előrelépéshez.
CÉGAUTÓ ESETTANULMÁNY: HOGYAN SPÓROLTAM MILLIÓKAT AZ AUTÓMON?
Szerintem a legtöbb ember az élete során 3-10 millió forintot veszít teljesen feleslegesen az autóvásárláson. Ezzel szemben én az adórendszer és autópiac megértésével lényegében 0 ft-ot veszítek az autómon, és ebben az esettanulmányban szedtem össze a pontos hogyan-okat.

VIDEÓK