gyorsítósáv gyors start

kérdések és válaszok

Minden tréning elején felmerül egy sor kérdés arra vonatkozóan, hogy pontosan hogyan zaklik majd a tréning lebonyolítása. Itt gyűjtöttem össze a válaszokat ezekre a kérdésekre. 

"EL FOGOM ÉRNI A FELVÉTELT, HA NEM TUDOK RÉSZT VENNI EGY ÉLŐ WEBINARON?"

Igen, jellemzően már másnap felkerül az előző nap felvétele, de rövid időn belül minden esetben elérhető a tréning Vezérlőpultján. 

Ezzel együtt ajánlott részt venni az élő időpontokon, amik a gyakorlati webinar esetében vasárnap 20:00-tól kezdődik, illetve a kérdezz-felelek webinarok szerda 20:00-tól lesznek.

"mikor lesznek az időhöz
kötött dolgok a tréningben?"

A tréningben mindig szerdán kezdődik új hét, lehetővé téve, hogy a hétvége előtt még át tudjátok nézni.

Pénteken ugyanis kaptok egy #HÉTVÉGIHARCOS című levelet, ami összegyűjti, hogy mik azok a mérföldkövek, amiknek az elérésére érdemes törekedni a hétvége során. 

A vasárnapi gyakorlati webinaron látjátok, hogy konkrétan hogyan működnek a gyakorlatban az anyagok, így a következő anyag elérhetővé válásáig be lehet fejezni az aktuális téma feldolgozását.

A szerda esti kérdezz-felelek webinaron pedig még visszajelzést tudtok kérni a korábbi munkátokra, illetve arra vonatkozóan, hogy az újonnan elérhető anyagot hogyan valósítsátok meg az oldalatokon. 

"HOGYAN TUDOk kérdezni
a facebook csoportban?"

Minden héten lesz egy kiemelt poszt, ahova azokat a kérdéseket várjuk, amik sokaknál felmerülnek, hogy ezekről ne külön posztok legyenek, hanem egy helyen kerüljenek összegyűjtésre, így könnyebben böngészhető is legyen. 

Ilyen például az első héten a vállalkozás ötlet kiválasztása (ennek is lesz egy gyűjtőposzt, ahova hozzászólásban tudtok kérdezni az elképzelésetekről), vagy a második héten a domainnév kiválasztása, a harmadik héten a főoldal designokra adott visszajelzések, stb…

Természetesen tudsz kérdezni ezeknek a heti kiemelt bejegyzéseknek a témáján kívül is, ez csak azért van, hogy egy témáról ne 50-60 bejegyzés készüljön. 

Ahogy látjátok, a csoportban vannak bizonyos szabályok: 

1, Vannak olyan dolgok, amiben a tárhelyszolgáltató technikai támogatása tud segíteni – akikkel dolgozunk, szerencsére nagyon segítőkészek, viszont emiatt olyan kérdéseket, amik a tárhellyel kapcsolatosak, a csoportban nem fogadunk. 

Ugyanígy nem tudunk olyan kérdéseket fogadni, amik akkor merülnek fel, ha valaki más tárhelyen van, ugyanis sok különböző rendszer van, és mi sem ismerjük az összeset.

2, A múltban voltak olyan bejegyzések, amik nem kapcsolódtak a tréning témájához, más eszközökkel foglalkoztak, vagy olyan megoldásra kérdeztek rá, ami rendkívül bonyolult és több egymásra épülő egyéb eszközt és tudást kellene hozzá részletesen megtanítani.

Mivel ez mindenkinek rendkívül bonyolulttá tette az életét (nekünk érthető okokból, de mindenki másnak is, mert túlterhelő és összezavaró volt a sok tréningen bővebben nem kifejtett infó), ezért ezeket is tiltatnunk kellett. 

Természetesen a tréning anyagával kapcsolatban (ami minden szükségeset lefed) nagyon szívesen segítünk, de a felelősségünk eddig tart. 

3, Kérdezéskor kérlek vegyétek figyelembe, hogy konkrétumok nélkül nem tudunk válaszolni – szükségünk van arra, hogy szerepeljen az oldal linkje a bejegyzésben, képernyőmentések a beállításokról, és az hogy mit próbáltál korábban.

Az „XY nem működik” jellegű kérdésekre sajnos nem tudunk érdemben reagálni, mindig szükségünk lesz több információra.

4, Bár a tréning tartalmával kapcsolatban vállaljuk hogy hiánytalanul megválaszoljuk a kérdéseiteket, de sajnos ezt nem tudjuk minden online vállalkozásokkal kapcsolatos témára kiterjeszteni.

Sok olyan kérdés érkezik, ami Google-ből percek alatt kiderülne, vagy amolyan bepróbálkozás, hogy hátha jön válasz. Alapvetően igyszekszünk minden esetben segíteni, minden nap „ügyel” valaki a kérdésekre, de kérünk, hogy vegyétek figyelembe , hogy valóban kapcsolódik-e a tréning anyagához a kérdés.

"HOGYAN TUDOk kérdezni e-mailben?"

Arra kérünk, hogy minden fizetéssel, hozzáféréssel, számlázással kapcsolatos kérdést az info@tacitproject.hu e-mail címre küldj. 

Ezek az infók nem tartoznak másokra, nem érinti őket, hanem klasszikus ügyfélszolgálati jellegű témák.

Viszont sajnos e-mailben a tréning tartalmával kapcsolatos kérdéseket nem tudunk megválaszolni, akkor jelezni fogjuk, hogy ezt a Facebook csoportban kellene megkérdezni (mivel úgy mindenki tanulhat a válaszból).

"HOGYAN TUDOM RENDEZNI A RÉSZLETFIZETÉSEKET A KÉSŐBBI HÓNAPOKBAN? "

Ha részletfizetéssel rendelted meg a képzést, akkor hónapról-hónapra létrejön automatikusan egy megrendelés a számodra, és ráterhelődik a részletfizetés arra a bankkártyára. 

Elképzelhető, hogy nem sikerül automatikusan terhelnünk a kártyádat (ez a bankodtól is függ, hogy biztonságosnak ítélik-e meg a tranzakciót, amit sok tényező befolyásol), ilyenkor küldünk erről egy tájékoztatót, és megkérünk, hogy indíts újra a befizetéseket.

A részletfizetés választásával a tréning teljes összegére fizetési kötelezettség keletkezett, így amennyiben egy részlet nem érkezik be, akkor a hátralék rendezéséig fel kell függesztenünk a hozzáférést.  

"LESZNEK ÉLŐ ESEMÉNYEK IS?"

A Gyorsítósáv résztvevők számára rendszeresen szervezünk meetupokat, amiket viszont a járványhelyzet miatt szüneteltetnünk kellett. 

Értesítünk titeket, amint lehetővé válik a rendezvények tartása – egy helyszín már ki van fizetve, így azt azonnal fel tudjuk használni, amint jogilag is lehetőségünk lesz rá.

"mi történik a tréning első 3 hónapja után?"

Alapvetően a Gyorsítósáv tréningnek nincs vége, egyszerűen 12 hét alatt adjuk le az anyagokat, és komolyan odafigyelve az anyagra, ennyi idő alatt el is sajátítható. 

Az anyaghoz korlátlan ideig hozzáférésetek van, viszont a Facebook csoporthoz való hozzáférésből csak 3 hónap van az árban foglalva. 

Amennyiben szeretnéd meghosszabbítani a hozzáférésed, arra 5990 ft/hó áron lesz lehetőség, és erről egy külön e-mailben tájékoztatunk majd. 

Tehát azt sajnos nem tudjuk vállalni, hogy az örökké megválaszoljuk a kérdéseket, de így egy rendkívül kedvező áron továbbra is hozzáférhetsz majd a csoportban lévő kérdezési lehetőséghez, illetővé az anyagokhoz korlátlan ideig hozzáférésed van. 

"mit tudok tenni, ha
szeretnék gyorsabban haladni?"

Amennyiben egy összegben kifizetted a teljes képzést, akkor tudod kérni az info@tacitproject.hu oldalon, hogy hozzáférhess a teljes anyaghoz.

Én ezt erősen javaslom, hogy NE tegyétek, hiszen sokszor kapkodást eredményez, bár így gyorsabban lehet haladni, de kevésbé alaposan. Nem véletlen osztottuk szét az anyagot, hogy legyen kellő idő feldolgozni. 

Azt kérjük viszont, hogy amennyiben olyan anyaggal kapcsolatban kérdezel, ami előrébb van, mint ahol tartunk éppen a tréningben, akkor mindenképp használd a kérdésedben a #PREGYORSITOSAV9 hashtag-et, hogy a többi résztvevő tudja, hogy ezzel neki még nem kell foglalkoznia.

"hogyan tudok személyes visszajelzést
kapni a munkámra?"

A heti kérdezz-felelek webinarokon van erre leginkább lehetőség, illetve a Facebook csoportban az erre kijelölt posztoknál. 

Meg is tudod osztani az oldalad a csoportban kifejezetten visszajelzést kérve, de olyankor mindig azt kérjük, hogy nézd át az előző hét kérdezz-felelek webinarját előtte (rengetegszer olyan kérdések jönnek elő, amiket korábban megoldottunk már), és legyen egy kifejezett téma (oldal/marketing megoldás), amire rákérdezel. 

Továbbá a tréning 3. hetében lesz lehetőség csatlakozni a Gyorsítósáv Mastermind csoportba, ahol a csapatommal tudtok dolgozni heti több kiscsoportos megbeszélésen is,  és ott jóval több személyes visszajelzésre van lehetőség.