Indítsd el az
online vállalkozásodat:
top 30 vállalkozás ötlet

Töltsd le a 30 vállalkozás ötletet, amik milliós bevételeket tettek lehetővé a klienseimnek. 

Ezek a bizonyított lehetőségek példákkal alátámasztva mutatják be, hogy milyen irányba érdemes elindulnod vállalkozóként. 

Mire számíts az ebookban:

Minimális költség

Olyan vállalkozásötletek találsz amelyek minimális költséggel (akár 100.000 ft-ból) is elindíthatóak, és már rövid távon is profitot termelhetnek.

időtakarékos

A vállalkozásötletek egy része úgy lett összeválogatva, hogy a későbbiekben nagy mértékben automatizálható így nem kell heti 40 órát dolgoznod vele.

Bizonyított piaci igény

Az ötletekhez már működő külföldi példa vállalkozásokat is mellékeltem, így megnézheted, hogyan építettek mások dollár milliós vállalkozásokat ezekre az ötletekre.

kedvezményes adózás

Elindításukhoz nem szükséges céget alapítanod, helyette egyszerűen egyéni vállalkozásként is működtetheted a vállalkozásodat kedvezményes adózással.

Görög Ádám

Sokan évek óta halogatják a vállalkozás elindítását, mert amit elterveznek túl költséges, túl bonyolult, túl veszélyes.

A vállalkozásötletek 1000 vállalkozás indításának a tapasztalatából származnak, és mindre bizonyítottan igény van, továbbá kevés tőkével is elindíthatóak.

Ha hosszabb ideje gondolkozol a vállalkozás indításán, akkor ez a tökéletes lehetőség, hogy egy nagy lépéssel közelebb kerülj a céljaid felé.

TÖLTSD LE A TOP 30 VÁLLALKOZÁS ÖTLETET

Indítsd el az első online vállalkozásodat az ötletekkel

TÖLTSD LE A TOP 30 VÁLLALKOZÁSÖTLETET

INGYENESEN LETÖLTHETŐ PDF