365 NAPOS 100% 

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A garanciapolitikám mindig egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekem, akkor én tartozom azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

Sokan tartanak tréningeket, gyakran garancia nélkül, vagy nevetséges feltételekkel, abban bízva, hogy épp annyira elégedett legyél, hogy ne kérd vissza pénzed.

Én mindent a vásárlóimnak köszönhetek, és a vállalkozásom csak akkor működhet, ha az emberek visszatérnek/ajánlják a tréningjeimet, és mindenekelőtt: érzik, hogy a gondolataim jelentős mértékben hozzájárulnak a haladásukhoz. 

Az első számú célom, hogy minden kliensem azt érezze, hogy a tréningjeim sokszorosan megtérülő befektetések, és ezért dolgozok minden nap.

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, kérlek jelezd az info@tacitproject.hu e-mail címen a vásárlás utáni 365 napon belül. Első körben meg szeretném válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát, de a fentebb említettek miatt akadékoskodásra/terelésre nem számíthatsz a részemről.

Ha az orvoslás ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, rövidesen visszautalásra kerül a pénzed 100%-ban.

Fontos: a garancia a tréningek minőségének biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha a vásárlónak minőségbeli fenntartásai vannak.

Bármennyire is szeretnék mindenki számára eredményeket garantálni, ez jelentős mértékben a felhasználón múlik, így az én irányításomon kívül esik. 

Amit biztosítani tudok, és amire garanciát vállalok az az, hogy a létező legjobb tréninget kapod a vásárlásoddal.