Kripto 1 tréning 3 havi részletfizetés (Alapítói hozzáférés)

18,102Ft / hónap / 3 hónapon keresztül

Elfogyott

Kategória:

Vásárlói Vélemény
4,8 5 értékelés alapján
5 ★
80% 
4
4 ★
20% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
SK
04. 02. 2022
Széles K.
HU HU

Kripto 1 tréning vélemény

Rengeteg új dolgot tanultam az eddig feltöltött anyagokból a már meglévő tudásommal kiegészítve gyakorlatban is jól tudtam hasznosítani. Mellesleg a szakdolgozatom megírásában is sokat segítettek a facebookos elemzéseid és videóid.

AK
03. 04. 2022
Andrea K.
HU HU

Kripto1 tréning

Már régebb óta szerettem volna kriptovalutákkal, kriptovaluta befektetéssel foglalkozni, viszont sehol sem találtam egy átfogó, de mégis közérthető tudásanyagot. Ádám tréning moduljai viszont könnyen feldolgozhatók, jól strukturáltak, megfelelő alapot biztosítanak. A facebook csoport pedig külön öröm, mivel itt a többi taggal megoszthatjuk kérdéseinket, meglátásainkat. Számomra Ádám hiteles és megbízható forrás ebben a korántsem egyszerű témában. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

PS
03. 03. 2022
Peter S.
HU HU

Jó és lesz még jobb is, tuti :)

Összességében jónak ítélem a tréninget. Mivel induló képzés, van még mit beletenni, és frissül is folyamatosan a lista. A SELL/BUY alertek nagyon jók és a FB-os elemzések, gyors kitekintések is - főleg, ha a saját időd limitált ezeket folyamatosan szemmel tartani, követni. Eddig elégedett vagyok vele ;)

CL
02. 01. 2022
Csanád L.
HU HU

Újabb remek képzés születőben

Érezhetően még sok munka lesz vele. Megelőlegezem az 5 csillagot, mert biztos ez is lesz olyan színvonalas, mint a Gyorsítósáv tréning lett. Egyelőre sok előfeltételezésből indul ki (pl. tudja az ember, hogy mi az a blokklánc, ismeri a Revolutot, ismeri az egyes eszközök használatát, stb.) Ezeknek az információknak egyelőre máshol kell utána nézni, de gondolom bővülni fog az anyagok mennyisége és kialakul egy rendszer. A két legjobban tetsző dolog egyelőre a Facebook csoport - mert sok információt lehet onnan is összeszedni folyamatosan -, illetve a Buy/Sell Alert - mert nem kell különösebben belemélyedni minden nap az elemzésekbe. Jön a levél, egyből lehet rá reagálni és nem kell szemmel tartani 8-10 coint állandóan. Az eddig elkészült anyagok hasznosak voltak, egy-egy fejezet (tananyag) egy huzamban gyorsan feldolgozható.