TACIT Mesterkurzus

13,378Ft

Cikkszám: Mesterkurzus Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 18 értékelés alapján
5 ★
100% 
18
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
JH
02. 20. 2020
Judit H.
HU HU

Tudásösszefoglalás: időt spórol

Több könyv anyaga világosan összegezve. Tömény: nincs benne sallang, minden mondat fontos. A Gyorsítósáv 8.0 végzése mellett csak egyszer hallgattam végig, kíváncsiságból. Ez nem az az anyag, amihez ennyi idő elég. Feldolgozása kötelező: papírt, íróeszközt kell ragadni, át kell rágni, meg kell érteni, el kell magunkban mélyedni, majd élesben gyakorolni. Elméleti és gyakorlati infókat is tartalmaz.

DN
02. 06. 2020
Dávid N.
HU HU

Remek, mint minden TACIT-os tréning

Gyorsítósávtól kezdve a Tacit PRO-ig az összes képzést megvettem már, ez volt az utolsó ami még hiányzott. Röviden: Kiváló tananyag, mint mindig. Ezt kéne tanítani az iskolában nem azt a sok felesleges dolgot, amit amúgy tanítanak. :))

SL
02. 03. 2020
Suhai L.
HU HU

Köszönöm!

A kurzus tartalma sokat változtatott a hozzáállásomon alig pár nap alatt. Többet ért mint bármelyik önfejlesztő könyv amit eddig elolvastam, gyakorlati példákkal mutatja be a Mesterré válás folyamatát. Csak megköszönni tudom a bele fektetett időt és energiát.

JM
01. 30. 2020
Júlia M.
HU HU

Ismert dolgokban is segített újat felfedezni

Kis tucat önfejlesztéssel és produktivitással foglalkozó könyv átrágása után is találtam új, számomra rendkívül hasznos információkat az anyagokban. Persze voltak régebbről visszaköszönő dolgok, de ezek között is akadtak olyanok, amiket sokkal érthetőbben, a mögöttes okokat, a bővebb összefüggéseket felvázolva sikerült összefoglalnia Ádámnak. Illetve a mesterkurzus rengeteg a gyakorlatba átültethető, a hétköznapokban jól kamatoztatható tanácsot tartalmaz.