TACIT Mester kurzus

7,866Ft

Cikkszám: Mesterkurzus-1 Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 5 értékelés alapján
5 ★
100% 
5
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
NK
12. 02. 2020
Norbert K.
HU HU

TACIT Mester kurzus vélemény

Évek óta követem Ádám munkásságát és túlzás nélkül állítom, hogy a tréningek, melyeket kidolgoz sokszorosan megérik az árukat. Nincs ez másként a TACIT Mester kurzussal sem, mely az egyik legjobb (ha nem a legjobb), azonnal gyakorlatba ültethető tudást képes adni a jelenlegi magyar piacon, a hasonló oktató anyagok közül. Bátran ajánlom mindenkinek a tréning megvásárlását. Nem hiszem, hogy bárki is csalódni fog benne, aki hajlandó beépíteni a saját életébe az anyagban kapott információkat.

01. 14. 2020
Berényi Á.
HU HU

TACIT Mester kurzus

Szuper cucc! Ádámtól megszokott profi munka remek bónuszokkal.

TP
10. 16. 2019
Tamás P.
HU HU

Mesterkurzus

Hasznos volt a tréning, valószínűleg párszor még vissza fogok térni bizonyos részekre, hogy minél jobban a gyakorlatba tudjam fektetni az elhangzottakat. ;)

GG
09. 30. 2019
Gergő G.
HU HU

Profi munka

Jól összeszedett, lényegretörő tréning, ahogy Ádámtól megszoktam már :) Nincs benne felesleges rizsa, mint a legtöbb tanácsadónál, így nem pazarolja el a drága időt és könnyen kivehető belőle a lényeg. Rövid elmélet után gyakorlati ötletekkel fejezi be az érintett témákat, amit azonnal be lehet építeni a mindennapokba. Teljes elégedett vagyok a vásárlással, csak ajánlani tudom!