TACIT Gyorsítósáv Mentoring Hozzáférés (6 hónap)

23,614Ft

Cikkszám: mentoring-csoport-2019-02 Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 4 értékelés alapján
5 ★
100% 
4
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
JS
01. 10. 2020
József S.
HU HU

Vélemény

Sziasztok! Teljesen szuper! Imádom, hogy egy tudatosan felépített és célirányosan vezérelt csoportban választ kereshetek egy csomó kérdésemre, különböző, jól bevált megoldásokat találhatok a problémáimra. Ez nagyban megkönnyíti a munkafolyamataimat. Őszintén megmondom, negatívumot nem tudok mondani, nekem teljesen jól bevált az egész úgy, ahogy van.

ZB
01. 10. 2020
Zoltán B.
HU HU

egyedülálló

Legfőbb előnye a részletekre kiterjedő anyagokban és a "kérdezhetőségben" van, máshol, ha elakadsz, akkor lemaradsz, mire rájössz a megoldásra. Ádámnál megkérdezet, szinte azonnal választ kapsz és mehetsz tovább. Nem utolsó sorban a nagy egészet nézve az élethez/vállalkozáshoz való hozzáállása is szimpatikus. Egy életet változtathasz meg!

FL
12. 23. 2019
Ferencz L.
HU HU

erdeiferencz@gmail.com

Életem legjobb üzleti döntése volt, hogy a Tacit gyorsítósáv tréningen részt vettem és ezáltal bekerültem a Facebook csoportba ahol hasonló érdeklődési körrel (vállalkozás indítás) rendelkező, ultra kezdőtől a vérprofi szintig minden típusú kérdéssel lehet találkozni. A válaszok rendszerint azonnal, de max néhány órán belül érkeznek a támogató oldalról, ami a gyors haladást elősegíti. Nem volt kérdés számomra, hogy szeretnék-e a későbbiekben is ehhez a csoporthoz tartozni, így értelemszerűen meghosszabbítottam a tagaságom. Legyetek bátrak és mielőbb kezdetek neki!!!

12. 20. 2019
Orbán Á.
HU HU

Megéri

Hasznos, hogy ha valami bonyodalomba ütközik valaki, van hol rákérdezni és választ is kap rá. A heti rövid cikkek szerintem nagyon hasznosak. Gyakran gyakorlati vagy hozzáállásbeli tippeket kaphatunk. Én másodszorra fizetek rá, szerintem megéri.