TACIT Gyorsítósáv 9.0 – 6 havi részletfizetés (Előjelentkezői és diák/anyuka/álláskereső kezdvezmény)

34,638Ft / hónap / 4 hónapon keresztül

Cikkszám: gyorsitosav9-e-6h-daa Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 3 értékelés alapján
5 ★
100% 
3
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
08. 23. 2020
Rajmund É.
HU HU

Kitűnő anyag, tökéletes és részletes oktatással.

A tréning nagyon jó felépítésű, ezáltal könnyen érthető. Persze sokat bele kell tenni a tanulásba saját erőből is, mert máshogy nem fog menni. Ha ninncs rá időd, akkor a tempó feszítettnek tűnhet, de az lemaradások bepótolására is vannak üres hetek a tréningben amikor fel tudsz zárkózni. Ha ez mégsem menne akkor sincs nagy baj mert a tréning korlátlan ideig elérhető. Mindazoknak ajánlom akik webshopban ill. valamilyen tanácsadó vállalkozáson gondolkoznak. Megéri az árát!

TD
08. 17. 2020
Tamás D.
HU HU

Gyorsítósáv 9.0 részvétel

Összességében mindenkinek jószívvel ajánlom a tréninget, aki úgy dönt, kezébe veszi az irányítást, és kiszakad a monoton munkavégzésből, és kezdeni akar valamit az életével. Az előzetes várakozásaimnak teljesen megfelelt az anyag. Ennél teljeskörűbb tréning szerintem ma nem létezik Magyarországon. Azt ajánlom, hogy aki bele akar kezdeni, az akkor tegye, amikor 100%-osan fókuszálni tud a 12 heti anyagra, mert sűrű és sokrétű, és ha lemarad valaki, akkor nehéz felvenni a fonalat. Én egy hirtelen költözés miatt maradtam le kb. 3 hét anyagával pont a tréning végén, és így elég nehéz visszazökkenni, és a kreatív munkát is megakasztotta a kihagyás. Ennek ellenére, ahogy Ádám is mondta, a tréning nem ér véget a 12 hét lejártával, hiszen folyamatos odafigyelést igényel az elkészült munka is, és az anyagokhoz ezután is hozzáférünk, illetve a Facebook Mentoring csoport is elérhető a későbbiekben is. A már meglévő webshopomhoz is hatalmas segítség volt a tréning, teljesen meg fogom újítani a tanultak alapján, illetve szeretném a próbaoldalam is működőképessé tenni, ami a tréning segítségével 100%, hogy sikerülni fog. Ha tudtam volna végig követni az anyagot, akkor már most egy teljesen optimálisan működő webshop tulajdonosa lennék. Szóval ajánlom mindenkinek, megéri a befektetett pénzt.

AB
06. 25. 2020
Anikó B.
HU HU

Gyorsítósáv 9.0

gratulálok! nagyon jól összeszedett tréninganyag! sok sok tréningen voltam, sok sok tréninget készítettem már össze munkám során. De nekem nagyon tetszik ez! én ugyan most két kisgyerek mellett le vagyok maradva mint a borravaló...de ez független attól,hogy lássam,hogy milyen jól fel van építve ez az egész, és mindez határozottan jól követhető!