TACIT Gyorsítósáv 8.0 – Részletfizetés (második előjelentkezői kedvezmény)

38,992Ft / hónap / 4 hónapon keresztül

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav8-0-2-1-3-1-1-1 Kategória:

Vásárlói Vélemény
4,7 3 értékelés alapján
5 ★
67% 
2
4 ★
33% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
PK
05. 02. 2020
Peter K.
GB GB

TACIT PRO

Ádámot a youtube csatornájáról ismertem meg. Már akkor is szimpatikus voltak a gondolatai. Összeszedetten adta át azokat a dolgokat ami egy webshop, online vállalkozáshoz szükségesek. Igy nagyon örültem, hogy kevezményesen juthatok a Tacit pro anyaghoz, mit rengeteg új nézőpontot adott arra, hogyan érdemes tovább lépni hogy sikeresek és hasznosak legyünk a társadalom számára. MInden centjet megérte a befektetésem ebbe az anyagba.

CK
03. 18. 2020
Csaba K.
HU HU

Vágj bele

Miután végigpörgettem Ádám ingyen hozzáférhető anyagait, úgy döntöttem, belevágok a Gyorsítósávba is. Még nem jelenthetem ki, hogy életem legjobb döntése volt, de remélem, hogy az egyik legjobbnak bizonyul majd. Némi ismerettel már rendelkeztem a témában, de a jól felépített tréning segít, hogy a több helyről összeszedett tudásanyag rendszerré álljon össze a fejemben. Nagy előny, hogy ha újabb termékötletre van szükségem, elég visszatérnem, mert hozzáférhetek a megfelelő felületekhez. A termékötletek, és maga a koncepció segített megérteni, hogy nem is kell annyira nagyot álmodni, ha jobban akarok élni. Elég az tréningben leírtakat elsajátítani. Aztán jöhet a munka, a munka és a munka. Aztán a tesztelés, korrigálás és újabb munka. Amikor majd megérted, te is azt mondod, HEURÉKA! Negatív élményem pusztán a tandíjban elérhető kedvezménnyel kapcsolatban van. Kényelmetlen a tandíj elosztása. Értem, hogy ez a szolgáltatói részről miért jó, de vevői oldalról kényelmetlen. Talán, ha az utolsó hónapban adott nagymértékű kedvezmény eloszlana a 6 hónapra, jobb szájízzel gondolnék vissza. A havidíj pont annyival van a lélektani határ felett, ami nekem kényelmetlenebbé tette az elmúlt időszakot. De a sikerhez áldozatokat kell hozni. Meghoztam. Irány a cél.

RT
02. 20. 2020
Richard T.
HU HU

Bámulatos

Egyszerűen hihetetlen, Könnyű feldolgozni, megérteni, és megvalósítani. Nekem személy szerint azzal "visszajött" a tréning ára, hogy nem kell soha többé semmilyen tréninget megvennem ;) Ha egy kicsit is foglalkoztat hogy ilyen módon törj ki a mókuskerékből, maximálisan a legjobb megoldás! Köszönöm Ádám, nagyon hálás vagyok a tréningért.