TACIT Gyorsítósáv 8.0 – Részletfizetés

38,992Ft / hónap / 5 hónapon keresztül

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav8-0-2-1-3 Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 6 értékelés alapján
5 ★
100% 
6
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
TP
04. 13. 2020
tibor p.
HU HU

Nagyon átfogó,alapos tréning

Körülbelül másfél éve kezdtem el komolyabban érdeklődni az online jelenlét,online vállalkozás,webshop üzemeltetés felé.Önszorgalomból kezdtem el tanulni a wordpresst, a webshop építést és egyéb online jelenléttel kapcsolatos ismereteket de rengeteg idő és vesződtség volt keresgélni az interneten a megfelelő információkat,videokat ,tréningeket. Több online tréningen részt vettem, de néhány csak részterületekkel foglalkozott,néhány pedig nem releváns területekkel.Már majdnem feladtam a küzdelmet,belefáradtam a keresgélésbe,mikoris rátaláltam a Gyorsítósáv 8.0-ra ami átfogó ,mindenre kiterjedő tudásanyagot kínált ahhoz,hogy az online világban tudjak tevékenykedni. Örömmel kezdtem neki a tréningnek,ami valóban mindent megtanít érthető,követhető, másolható módon amire szükség van az online jelenlét létrehozásához,webshopok építéséhez. Alapos, bárki számára érthető,mindenre kiterjedő szöveges, videós anyagok, élő webinárok biztosítanak rendkívül profin összeszedett,logikusan felépített tudásanyagot. A létrehozott webshopot még nem indítottam el a vírus válság miatt,így még csak kiadásaim vannak,de rajtra kész leszek a helyzet rendeződésekor. Ajánlom a tréninget mindenkinek aki érdeklődik a téma iránt.

KS
04. 03. 2020
Krisztián S.
HU HU

100%-os elégedettség

A vásárlást követően azt kaptam amire számitottam...sőt még kicsit többre is.Rengeteg az anyag és elég széleskörűen lefedi azokat a problémákat amik egy webes vállalkozással kapcsolatban érik az embert. Az anyag szinte tökéletes. Sokat tanultam belőle és még mindig tanulok,mivel nem tudtam olyan tempóban haladni mint a többiek. Ezért még most is az oldalt bütykölöm. :-)

JB
03. 25. 2020
Janos B.
GB GB

Koszonet a tanfolyamert!

Szeretnem elmondani, hogy nagyon hallas vagyok a rengeteg tamogatasert, amit kapunk toled a tanfolyam soran. Azt hiszem ez az egyik leghasznosabb tanfolyam, amin valaha reszt vettem. Koszonom a sok hasznos tancsot, amiket a mostani Nehez idoszakban - Corona Virus - ideje allatt is kapunk toled. Ugy gondolom, hogy azon az uton amiota veled es csapatoddal vagyunk sokunknak a szemelyes fejlodeseben merfoldkoveket sikerult elerned/elernetek. Elmondhatom azt, hogy ram nagyon pozitiv hatassal vannak a gondolataid. Koszonet erte. Kivanok nagyon sok erot es egeszseget a munkad/munkatok soran a jovoben is.

AS
03. 19. 2020
Andrea S.
HU HU

szfriday@gmail.com

Kezdő és akár gyakorlott vállalkozók számára is kiváló lehetőség volt a tréning az online marketing gyakorlati ismereteinek megalapozására. A tréning nagyon alaposan, részletekig menően adta át a tapasztalatokat, tudást, amit Ádám az elmúlt években sikeresen kidolgozott. Fontosnak tartom kiemelni, hogy a tréning sikere kizárólag aktív, kitartó, alázatos munka, gyakorlás árán sajátítítható el. Az ímmel ámmal való foglalkozás a témákkal nem hoz eredményt. Csak annak ajánlom, akinek van elég ideje, kitartása ennek a nagyon hatékony és eredményorientált képzés véghezviteléhez. Köszönöm a lehetőséget, sokat tanultam belőle, de ez még csak a kezdet!!!!