TACIT Gyorsítósáv 8.0 – Részletfizetés (első előjelentkezői kedvezmény)

38,921Ft / hónap / 4 hónapon keresztül

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav8-0-2-1-3-1-1 Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 5 értékelés alapján
5 ★
100% 
5
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
NB
05. 08. 2020
Norbert B.
HU HU

Csak ajánlani tudom!

Nagyon régóta terveztem már vállalkozás indítását, viszont nagyon sokáig nem tudtam, hogy hogyan is kéne ennek nekiállni és talán ez volt ami miatt leginkább nem haladtam egyről a kettőre. Túl sok volt a kérdés a fejemben illetve a kétely, hogy vajon tényleg meg lehet csinálni és ilyen „gyorsan” meg lehet tanulni a webshop készítést vagy akár marketinget? vagy bármelyik másik készséget ami szükséges egy vállalkozáshoz. A Gyorsítósávnak köszönhetően végre tudtam haladni egyről a kettőre, és hétről hétre tudtam, hogy mi az amit csinálnom kell, ahhoz hogy felépítsem a saját vállalkozásom. Pár hét alatt megtanultan weboldalt építeni, hirdetni, mindent igazából ami előtte számomra egy nagyon misztikus dolognak tünt. Nagyon jól összeszedett, érhető és minden megvan benne ahhoz, hogy elindulj. Aki tényleg komolyan gondolja, hogy vállalkozást indítson és tanuljon, annak csak ajánlani tudom, nem fog csalódni. 😊

KM
05. 05. 2020
Katalin M.
HU HU

Pozitív értéklés

A tréning célirányos a fejlődést szolgálja, érződik Ádam elkötelezettsége hisz benne amit létrehozott, támogatni akar minket a fejlődésben. Nagyon pozitívan értékelem. Állandóan spam mappába rakta a véleményezési emailt most bukkantam rá hogy reagálhassak.

AT
03. 15. 2020
Attila T.
HU HU

Verem a fejem a falba, hogy nem hamarabb kezdtem bele!

Ádám munkásságát már követtem egy ideje és tetszett nagyon amit láttam, viszont sajnos beleugrottam egy másik képzésbe, ahol a duma és a körítés nagyon jó volt, valamint árban kedvezőbb. Bár ne tettem volna! De ahogy a mondás tartja, az okos a más kárán tanul... én meg a sajátomból. Ezt követően már vártam, hogy mikor indul a következő Tacit és le is csaptam rá. Nem akarok nagyon nagyokat mondani a tréningről (pedig igazán tudnék), inkább tőszavakban jellemezném: Naprakész, rendszerezett és értékes tudás. Maximális odafigyelés és korrekt támogatás. És az ár? Bocs, hogy ezt mondom, de nevetséges azért, amit cserébe kapsz. Összességében azt tudom mondani, hogy Ádámban egy olyan embert ismertem meg, akit példaként állítanék sok magyar vállalkozó elé. Őszintén hálás vagyok Ádámnak és a csapatának!

KI
03. 14. 2020
Keleti I.
HU HU

100% gyakorlatorientált célmegvalósítás

Azt kaptam, amit vártam. 100% gyakorlat, semmi felesleges rizsa. A tréning jól felépített, jól struktúrált, érthető, mégis baromi komplex. Elképesztően sok tudás és információ és felhasználható eszköz-segítség van benne. Elvileg ez mind "összeguglizható", de én nem hiszem. Vagy mire összeguglizod magadnak, 1000 Ft-os órabérrel számolva, mire végzel, a tréning árának a dupláját kifizeted, az tuti, és akkor még csomó olyan infód és tapasztalatod nem lesz meg, amit a tréningben megkapsz mint kész felhasználható tudást azoktól, akik már sokkal előrébb járnak. A tréning elején proaktív módon lehetett alakítani mini tanulói csoportokat - ez az egyik legjobb dolog volt a tréningben, nagyon sokat segítettük, inspiráltuk egymást a kis mini csapatban. A segítség és inspiráció másik fele pedig a FB csoportból érkezik, ahol lényegében 10 percen belül minden kérdésre választ kapunk. Szóval hiába kerül sokba egy átlagembernek, totálisan megéri az árát. Aki beleteszi az időt és energiát - mindkettőből nagyok sok kell hozzá - annak megéri. Elindulsz a nulláról, és 3 hónap múlva van egy működő webshopod. Csak rajtad múlik.