TACIT Gyorsítósáv 7.1 – Teljes csomag (Részletfizetés) Előjelentkezői kedvezmény

29,992Ft / hónap / 5 hónapon keresztül

 

 

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav7-7-1-2-3 Kategória:

Vásárlói Vélemény
4,9 10 értékelés alapján
5 ★
90% 
9
4 ★
10% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
KN
03. 23. 2020
Krisztián N.
HU HU

Tudásom töredezettségmentesítése

Alkalmazott vagyok és nem tudtam, hogyan, mi módon lehet váltani. Több dolog is megvolt már a tanfolyamból, de csak elméleti lépés szinten. Mit és hogyan kell csinálni az csak itt állt össze. A Tudásom töredezettségmentesítve lett. Ezt nem csak a megfelelő ismeretekre értem, hanem ez a legrövidebb út arra, hogy eljus a kész honlapodig, webshopodig. De a széles eszköztár lehetővé teszi a Gyorsítósáv, hogy igazi vállalkozóvá válj. Ez az igazi ereje a csomagnak. Mindez rengeteg munka, család, gyerek, munka (amiből élsz) mellett. Hogy megéri-e? (Az ára igen, befektetett energia?) Még nem tudom, mert megvalósítási szakaszban vagyok kb. 10 éve halogatom, mert nem tudtam mit akarok. Most már tudom mit akarok és azt hogyan érhetem el. Ebben segít a TACIT Gyorsítósáv! Köszönöm Ádám és csapata munkáját és, hogy a közösség tagja lehetek.

JH
03. 22. 2020
Janos H.
HU HU

Piacképes tudás

Örülök, hogy anno belevágtam a képzésbe. Minden eszköz adott, hogy az ember új piacképes tudást és szakmát szerezzen. Az anyagokat én saját ütemben dolgoztam fel, viszont ez nem jelentett gondot, hiszen a képzés logikusan felépitett, valamint a fejemben felmerülö kérdések a végén mind megválaszolásra kerültek. Csak ajánlani tudom a Tacit Gyorsitósáv Tréninget!

PV
02. 13. 2020
Péter V.
HU HU

Gyorsitosav 7.1

Komplex, átfogó, részletes néhol szájbarágós de valamikor tényleg erre van szükség. Köszönöm.

IK
02. 13. 2020
Ildikó K.
HU HU

A legjobb döntéseim egyike

És a döntésem beigazolódott, a tréning valóban segít bárkinek előzetes tudás nélkül, hogy felépítse az anyagi függetlenségéhez vezető utat. Csak csinálni kell lépésről lépésre, érdemes.