TACIT Gyorsítósáv 7.0 – Fizetés egy összegben

244,087Ft

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav7-7 Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 21 értékelés alapján
5 ★
100% 
21
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
VK
01. 06. 2020
Viktória K.
HU HU

Szuper befektetés

Régóta foglalkoztatott már a vállalkozás indításás gondolata, mihamarabb szerettem volna kitörni az alkalmazotti létből, és saját céljaim megvalósításáért dolgozni. Ehhez folyamatosan kerestem a tanulási, fejlődési lehetőségeket, míg rá nem találtam Ádám tréningjére. Nagyon tetszett a tréning felépítése, az, hogy teljesen végigvezet a vállalkozás indítás lépésein, illetve az elinduláshoz szükséges minden tudással (sőt, annál jóval többel) felvértez a weboldalkészítéstől a marketingen és a jogi ismereteken át egészen a vevőszerzésig. Számomra nem csak használható gyakorlati tudást adott a tréning, (ami tényleg A-Z), hanem egy új fajta gondolkodásmódot is, illetve egy hatalmas "löketet", amelynek köszönhetően hamarosan el is indítom az első online vállalkozásom! És mindezek mellett még van egy szuper támogató online közösség is, akik bármilyen elakadásnál szívesen segítenek (ha nem kérdezték még ugyanazt előtted legalább öten :-) ). Összességében egy rendkívül összeszedett, hatalmas tudásanyagot felhalmozó tréningről van szó, amire életem legjobb befektetéseként tekintek.

LP
12. 31. 2019
Levente P.
HU HU

Gyorsítósáv értékelés

Jó néhány tréninget vásároltam már korábban, amik mind azt ígérték, hogy a legjobb helyen vagyok, mert ez a legjobb képzés a piacon. Sajnos mind nagy csalódás volt, mert a videók feldolgozása és a szöveges anyagok olvasása közben érezhető volt, hogy nem a tudás átadása a fő szempont. Az átadott információ hiányos és zavaros volt és természetesen semmiféle eszközkészlet nem járt a tréninghez. Amikor a Gyorsítósáv tréninggel találkoztam, már kellőképpen szkeptikus voltam az online tréningekkel kapcsolatosan. Ami rávett egy újabb tréning megvásárlására az az volt, hogy Ádám iszonyatosan sok hasznos és használható tudást tett közzé az ingyenes anyagaiban is. Biztosan állítom, hogy életem eddigi legjobb döntése volt, hogy befizettem a tréningre! Az átadott tudás mennyisége, minősége, illetve a munkához biztosított eszközök a tréning árának a sokszorosát érik.

09. 24. 2019
Krisztián Á.
HU HU

A legjobb befektetés

Ádám ingyenes videóit tavasszal kezdtem el feldolgozni, és már ott láttam, hogy sokkal gyakorlatiasabb és értékesebb tartalmai vannak, mint másnak vállalkozásépítés és marketing témában. Ennek folyamán találkoztam a Gyorsítósáv tréningjével, és egyből tudtam hogy ez az a tréning amit évek óta szeretnék. Egy percig sem tekintettem rá kiadásként, mivel biztos voltam benne hogy életem legkifizetődőbb befektetése lesz. (Pedig ekkor még fogalmam sem volt a konkrét tananyagról.) Mostanra, néhány héttel a Gyorsítósáv befejezése után, már tény, hogy jól döntöttem. Az eddigi években felhalmozott kuszaság megszűnt a fejemben, a tréningnek köszönhetően összeállt egy erős alap, amire építkezhetek a jövőben. Az anyag nagyon gyakorlatias, és szisztematikus, ráadásul több oldalról fogják a résztvevők kezét, folyamatos támogatást kapunk a 12 hét után is. Az elmúlt 3 hónapban többet tanultam a vállalkozás építésről és marketing megoldásokról, mint azelőtt bármikor. (Pedig folyamatosan próbáltam fejleszteni magam.) Személyes célom a "szabad" élet, vállakozások üzemeltetésével, amit végre magabiztosan tudok építeni, (jelenleg egy ékszer webshop építésének végén járok.). Határ tehát a csillagos ég, és ezt 100 %-ig a Gyorsítósáv tréningnek köszönhetem! :) Minden érdeklődőnek őszintén ajánlom!

OM
09. 23. 2019
Orsolya M.
HU HU

TACIT Gyorsítósáv 7.0

A Gyorsítósáv tréningnek köszönhetően rengeteg új eszközt ismerhettem meg és az új tudás mellett egy teljesen új gondolkozásmódot is elsajátíthattam. Az anyagok nagyon összeszedettek és precízek, amiknek a feldolgozása hatalmas elkötelezettséget jelentenek a következő 12 hétre, azonban megéri rászánni az időt, mert a legjobb tudást biztosítja a jövőd építéséhez. Nagyon elégedett voltam az anyaggal, csak ajánlani tudom.