TACIT Gyorsítósáv 7.0 – Fizetés egy összegben (Előjelentkezői kezdvezmény)

208,654Ft

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav7 Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 12 értékelés alapján
5 ★
100% 
12
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
GT
01. 11. 2020
Gabor T.
HU HU

Gyorsítósáv 7.0 - 5 csillag!

Már a tréning elején eldöntöttem, hogy akkor fogok visszajelzést írni, amikor ténylegesen elkezd bevételt generálni a megépített oldalam. 2019 végén ezt sikerült elérni, úgyhogy íme: Soha nem találkoztam még ennyire alapos, összeszedett és struktúrált tanfolyammal. Magasan a legtöbb információt szolgáltatja, ár-érték arányában kiváló. 0-ról elnavigál oda, hogy egy kész, működőképes, nagyrészt automatizált rendszert ad a kezedbe, ami képes bevételt generálni. Hozzátartozik, hogy munka mellett nagyon nagy kihívás. Nekem nem sikerült 12 hét alatt végezni, sokszor elakadtam, volt úgy, hogy hetekre. Ez olyankor nagyon demotiváló. Számítani kell elakadásokra, nehézségekre, hullámvölgyekre. De nem szabad feladni és ha van olyan rész a tréningben amivel nem tudsz azonosulni, bátran menj inkább a saját fejed után. Persze, ha valaki nagyon akar találhat gyengeségeket a tanfolyamban, de az előnyei és erősségei hatványozottan nagyobbak mint az esetleges hiányok. Ami a legfontosabb, hogy ezzel nem az elkészült oldalt nyertem meg, hanem a tudást amivel felépíthetek és működtethetek akármennyi hasonlót. Kétségkívül hatalmas lendületet ad, új gondolatokra ösztönöz és új lehetőségeket nyit meg az életben. Hatalmas munka lehetett ezt így összerakni és ezért hálás vagyok Ádámnak és csapatának, hogy megosztották velünk! A legjobb befektetés!

ÁB
12. 14. 2019
Áron B.
HU HU

Tacit Gyorsítósáv

A tréning megvásárlásával rálátásom nyílt egy új világra. Mivel közgazdasági egyetemet végeztem, úgy gondoltam, hogy a tanultak segítségével lehetőségem lesz egy új vállakozást elindítani, de sajnos csalódnom kellett. Amikor megláttam Ádám videóit, tudtam, hogy el kell indulnom ezen az úton. Habár augusztusban véget ért a tréning, most decemberben jutottam el oda, hogy elindítsam a saját webshoppom, ami már az első héten 70.000 forint forgalmat hozott. A tréningről: őszintén szólva elsőre én csak lemásoltam a gyorsítósávban közétett videókat. Most jutottam el oda, mégegyszer végigvegyem a tréninget. A kurzuson valóban minden az elejétől a végéig el van magyarázva. Végre meg van az út, amin végig szeretnék menni. A célom, hogy végre kitörjek a szürke hétköznapokból és az alkalmazotti létből.Tervezgetem egy új webshop elindítását. Az influencermarketing és az e-mail marketing részt jobban ki lehetne fejteni, de egyébként minden nagyon jól el van magyarázva a design a termékoldalaktól a kategórioldalakig. Itt tanultam meg, hogy bizonyos szoftvereket hogyan lehet összekötni egymással, ez is nagyon hasznos tudnásnak minősült számomra. Csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm és remélem elindul az utam az anyagi függetlenség felé. Üdvözlettel: Berta Áron

AK
11. 09. 2019
Adél K.
HU HU

TACIT Gyorsítósáv 7.0, mely gyorsítósávra tette az életem

Hosszabb külföldi tartózkodás után Magyarországra visszatérve még nem igazán találtam a helyemet, nem tudtam eldönteni, hogy merre tovább: vissza külföldre, avagy maradni itthon. Végül nagy nehezen az itthon maradás mellett döntöttem, de az hamar egyértelművé vált számomra, hogy ha értéket szeretnék teremteni és értéket adni másoknak is, akkor itthon a vállalkozói lét az egyetlen út számomra és már nem akartam multihoz sem menni dolgozni. Úgy éreztem itt a kiváló alkalom, hogy végre a saját ötleteimet valósítsam meg, ahol nincs keretek közé szorítva a kreativitás és én osztom be azt is, hogy hol és kikkel dolgozom együtt. Mindig is fontosnak tartottam az önfejlesztést és a tanulást így találtam rá Ádámra és annyira megfogott a TACIT Gyorsítósáv projektje, hogy az adta meg a végső lökést az induláshoz. A szülinapomon (ami pont májusban volt:)) fizettem be a TACIT 7.0-ra és szó szerint ÉLETEM LEGJOBB döntése volt ugyanis nem csak egy A-Z ig minden részletre kiterjedő komplett online vállalkozásindítási csomagot kaptam, hanem a TACIT-nak köszönhetően ismertem meg életem párját, Zolit is:) Hiszek benne, hogy az életben nincsenek véletlenek! Zoli is pont a TACIT 7.0-ban vett részt és mivel egy városban lakunk így gondoltuk, hogy még a projekt elején összeülünk egy munkamegbeszélésre. A munkamegbeszélésből 1,5 hét után összeköltözés lett, most pedig már a jövő évi esküvőnket tervezzük:) Tiszta szívből hálás vagyok Ádámnak és a TACIT-nak mert a 12 heti anyag minden a saját online vállalkozás elindításához szükséges információt és még annál jóval többet! is felölelt; emellett a Zolival közös webshopunk építése alatt bármikor kérdésünk merült fel, elakadtunk bizalommal fordulhattunk a Gyorsítósáv Maffia csoportba, mert biztos, hogy Tomi vagy Zoli vagy valamelyik maffia tag pár percen belül válaszolt a kérdésünkre. A TACIT-nak köszönhetően felépítettük első webshopunkat a woodbylove.hu-t (design lakáskiegészítők szeretettel Neked), mely november 11-től indul hivatalosan (még az utolsó simításokat végezzük rajta). Még egyszer KÖSZÖNJÜK, hogy elindítottad a TACIT-ot és, hogy a segítségeddel egy olyan vállalkozói közösség épül itthon, amelyben végre a win-win gondolkodású emberek egymást segítve haladnak előre!

EM
10. 21. 2019
Erika M.
HU HU

Gyorsítósáv 7.0 visszajelzés

A Tacit Gyorsítósáv ajánlásával nagyon hirtelen szembesültem, pár nap volt a jelentkezésig. Teljesen bizonytalan voltam, mivel sokféle tanfolyam ajánlást kaptam már előtte is. Egy hétvégét arra szántam, hogy tájékozódjak a honlapon illetve a YouTube videókon keresztül. Visszajelzések biztatóak voltak, kicsit tartva tőle, de jelentkeztem a tréningre. Kétségeim továbbra is voltak, mivel teljesen kezdő voltam ezen a területen. Megfogadtam a tanácsokat, hogy a haladás érdekében hogyan, milyen időráfordítással kell dolgozni. A 12 hét folyamán mindig egy kicsit lemaradtam, melynek egyik oka az volt, hogy ismeretlen terület volt számomra, másik, hogy nem volt még igazán kiforrott ötletem. Emiatt a választott honlap témát is munkaprojektként kezeltem. Napi tíz órás elfoglaltság mellett nekem fárasztó volt a 12 hét, de amikor vége volt a tanfolyamnak hiányzott a folytatás. Minden héten kíváncsisággal vártam az újabb „tananyagot”, minden webináron részt vettem, a sok és szerteágazó információ miatt az írásos, videós anyagokat többször is átnéztem. Kisebb következetlenségek előfordultak a tréning anyagában, volt ahol minden aprólékosan egymásra épült, volt ahol nagyobb léptékben történt a haladás. Ennek ellenére követhető volt, sikerélményt adott, hogy az információkat azonnal alkalmazni tudtam. (Gyakorlásra, az ismeretek elmélyítésére, további bővítésére szükség van, hogy készségszintűvé váljon.) A tréning legnagyobb értéke a komplexitás (széleskörű, gyakorlatias tudás átadása, tanfolyamhoz való hozzáférés lehetősége a tanfolyam után is), támogató környezet (kérdezz-felelek webinárok, Facebook csoport) egy sikeres vállalkozás beindításához. Mindenkinek ajánlani tudom, aki szeretne önállóságot, függetlenséget a munkájában, életében.