TACIT Gyorsítósáv 7.0 – 8 havi részletfizetés

35,425Ft

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav7-8 Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 3 értékelés alapján
5 ★
100% 
3
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
CF
06. 27. 2019
Csaba F.
HU HU

Gyorsítósáv 7.0

Ádám ingyenes anyagainak feldolgozása közben vált egyértelművé, hogy olyan felkészült, és munkáját hivatásként megélő személyiség, aki utat mutathat a vállalkozó lét útvesztőiben. Minden klisét nélkülözve állítom: A legprofibb tréning, amit minden középiskolában a 4. évfolyamos diákoknak adnék át, hogy elsajátítsák az ok-okozat törvényét kézzelfogató példákkal. Ennél nagyobb ajándékot nem kaphat senki. De ehhez tenni is kell. A Mit? Hogyan? Mivel? Mikor kérdésekre pedig Görög Ádám és a Tacit csapata válaszol legjobb tudásuk szerint, File Csaba egyéni vállalkozó, A kutyafile.hu oldal tulajdonosa

AB
05. 31. 2019
Andrea B.

Fantasztikus képzés

Azt tapasztalom hogy tényleg a semmiből lehet vele várat építeni :) Semmi tudással indultam es büszkén látom hogy mar van egy készülő weboldalam! Sikerul gyerek mellett is követni az anyagot, ertheto, es elég reszletes ahhoz hogy lehessen vele haladni. Mar most biztos vagyok benne hogy kitartással es követve a pontos anyagot képes leszek felépíteni a saját működő vállalkozásom :)

LV
05. 28. 2019
Laszlo V.
DK

Úton a siker felé :)

Eddig nagyon meg vagyok elégedve, várom a következőket ma már utol is érem magam. Így munka mellett is követhető, megléphető lépésekre van felosztva.