TACIT Gyorsítósáv 6.0 – Részletfizetés (Előjelentkezőknek)

34,961Ft / hónap / 6 hónapon keresztül

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav6-reszlet-full-1 Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 8 értékelés alapján
5 ★
100% 
8
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
NB
12. 13. 2019
Nikoletta B.
HU HU

Életem egyik legjobb befektetése :)

Elképesztően átfogó, mégis feldolgozható az anyag, amit kaptunk a tréningben. Hasznos volt, hogy adott héten egy témán volt a fókusz, így jobban leülepedett az infó. A webinarokon és a FB csoportban rengeteg segítséget kaptam, köszönöm! :)

TV
08. 22. 2019
Tamás V.
HU HU

A legjobb a piacon

Hosszas halogatás után vágtam bele a tréningbe, de életem egyik legjobb döntése volt. Logikus, komplex, kezdők számára is tökéletesen követhető az anyag, a haladás során felmerülő kérdésekre pedig gyors és profi segítséged ad a csoport tagság. Az örökös hozzáférés a tartalomhoz példátlanul értékessé teszi ezt az ajánlatot, csak ajánlani tudom, mert az elérhető eredmények magukért beszélnek!

NH
04. 01. 2019
Nóra H.
HU

Pont, ami ígért és még egy picit több :)

Az utóbbi hetek során a Gyorsítósáv az életem priorizált része lett. Marketinges vagyok, így ha egy reklám megragad akkor a szolgáltatás iránt is komolyan elkezdődök érdeklődni. Már a hirdetések alapján is nagyon tetszett a tréning, nem mellesleg Ádám példaértékű hozzáállása a munkához és a vállalkozáshoz. A tréningről pár szót: összeszedett, okosan felépített, komplex gyakorlatias anyag, ami elég ritka a piacon. Kemény munkával és sok idővel és koncentrációval jár az anyagok igényes feldolgozása, de én annyi minden tanultam. Egyelőre bevételem még nem származik belőle, de ez is rajtam múlik. Köszönök mindent és bátran ajánlom azoknak, akik hajlandóak sokat dolgozni, a nagy fejlődés érdekében. Kiemelném még a facebook maffia csoportot, ami egy döbbenetesen hasznos és értékes információforrás. Ami még nagy igazság, hogy ez sem való mindenkinek, mint a vállalkozói lét. Köszönöm Ádám, köszönöm közösség :) Nóra

GT
03. 21. 2019
Gábor T.
HU

Gyorsítósáv Visszajelzés

az a legjobb benne, hogy teljes egészében gyakorlatias!