TACIT Gyorsítósáv 6.0 – Fizetés egy összegben (Kedvezményes)

177,157Ft

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav6-1-1-1 Kategória:

Vásárlói Vélemény
4,7 3 értékelés alapján
5 ★
67% 
2
4 ★
33% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
SG
03. 21. 2019
Szilvia G.
HU

Ádám tréningje páratlan Magyarországon. Gyakorlatias

Ádám tréningje páratlan Magyarországon. Gyakorlatias és nagyon átfogó. Tudása elképesztő, ahogy türelme is. Energiája kifogyhatatlan, így nem sajnálja az időt sem tőlünk, hogy mindenben a legfrisebbet és legjobbat kapjuk. Ismertem pár motivátort, de Ő mindenkin túltett eddig. A fiataloknak példaképként állítanám, de mi idősebbek is nagyon sokat tanultunk Tőle. Nagyon köszönök mindent. Szilvia G.

ZH
03. 17. 2019
Zoltán H.
HU

Gyakorlatias és komplex

Nagyon gyakorlatias, ezzel tényleg összetudsz állitani egy webshopot vagy sales oldalt és a lényeg üzemeltetni is tudod. Azt értem ez alatt h jönnek vásárlók, és lesz is forgalom (már ha életképes terméked/szolgáltatásod van). Lehet h nem az elsö oldalad indul meg, de gondolj bele ha összesen 160-200 óra munkával (ennyi idö alatt a rendszered 2.v.3. tökéletesitett verzióját is megcsinálod) lesz egy pénzhozó oldalad az mennyit ér neked?

TK
03. 14. 2019
Tamás K.
HU

Gyorsítósáv 6.0

Véleményem szerint ennél átfogóbb, részletesebb és minőségibb tréninget vállalkozás téren nem fogsz találni. Az utóbbi 3 hónap, ha kicsit túlzok is de teljesen megváltoztatta az életemet. A tréning által új szokások és rendszerek alakultak ki a hétköznapjaimban, amik egy folyamatos fejlődést biztosítanak számomra. Ha tényleg komolyan veszed és figyelmesen követed a tréninget, akkor amellett a tudás mellett amit megszerzel, az élet más területein belül is fejlődést tudsz elérni. Csak bíztatni tudlak, hogy vágj bele.