TACIT Gyorsítósáv 6.0 – Fizetés egy összegben (Előjelentkezés)

157,472Ft

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav6-1-1 Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 4 értékelés alapján
5 ★
100% 
4
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
KK
03. 21. 2019
Krisztina K.
HU

Gyorsítósáv - Életem egyik legjobb döntése volt

A Gyorsítósáv 6.0 életem egyik legjobb döntése, a tréning 12 hete pedig életem egyik legjobb időszaka volt! Korábban is gondolkodtam már vállalkozásban, voltak ötleteim, de nem volt elképzelésem, hogy hogyan kellene elindulni, hogyan lehet ezt megvalósítani, de a tréninggel most minden összeállt és sokkal többet adott, mint amire számítottam. Ádám nagyon lelkiismeretesen adja át nekünk ezt az értékes anyagot, a tudását és tapasztalatait. Fontos neki, hogy mi ne kövessük el azokat a hibákat, amiket ő az évek során megtapasztalt és nagyon sok pluszt ad azzal is, hogy hasznos tippeket és trükköket is megmutat. A tréning ára pedig, nem pénz érte... Sok modulnál azt éreztem, hogy már csak ezért is megérte volna. Számomra a tanácsadói pályán elindulás volt az egyik ilyen, annyira sok segítséget és lendületet adtak az anyagai. Ádám nélkül gondolni sem mertem volna arra, hogy én workshop-okat tartsak, vagy online videós tréningeket készítsek. De most már ez a tervem. Ahogy fent említettem, én tanácsadói vállalkozást építettem a tréning folyamán, amit el is fogok indítani. És csak ismerősöktől ugyan, de kaptam már megbízást marketingkivitelezésre is, mivel a tréning elvégzése óta mindenkinek ajánlgatom, hogy szívesen megépítek neki egy online vállalkozást. :) NAGYON KÖSZÖNÖK MINDENT!

A
03. 21. 2019
Anonymous
HU

Pont olyan, mint reméltem

A TACIT Gyorsítósáv tréninggel gyakorlatilag lett egy új hobbim. Mióta elkezdtem minden szabadidőm ezzel töltöm, de nem azért mert muszáj, hanem mert szeretem csinálni. Szeretem, hogy használhatom a kreativitásom, a logikám, hogy fejleszthetem a probléma megoldó készségemet. Olyan az egész, mint egy nagy összerakós játék, viszont kellően bonyolult ahhoz, hogy egyedül nem mertem/tudtam volna belevágni. Örülök, hogy megtettem, sokkal üresebb lenne az életem nélküle.

VT
03. 21. 2019
Vivien T.
HU

Két megrendelés 1,5 hét hirdetés után!

Fárasztó volt az elmúlt három hónap, nagyon sok időt és energiát szántam az anyag feldolgozására, de imádtam csinálni. Már amiatt is elégedett lettem volna, hogy ennyit fejlődtem és tanultam, de ráadásul még két megrendelésem is érkezett, pedig csak 1,5 hete hirdetem a webshopomat. Szuper érzés, hogy ilyen tartalmas heteim voltak és ennyit fejlődtem, az első rendelés megérkezésének örömét pedig mindenkinek meg kell tapasztalnia!:) Köszönöm Ádám, nagy segítég volt az életemben a Gyorsítósáv!

DN
03. 21. 2019
Dávid N.
HU

Elkepeszto trening

Hihetetlen 3 hónapon vagyok túl. Innentől kezdve ha van egy ötletem bármikor képes leszek megvalósítani azt. Megtanultam a trening során, hogy kell piackutatni, felepiteni egy weboldalt, facebook marketingelni, és meg csomó más a mai világban nagyon ertekes skillet. Régóta követtem Ádám, a munkásságod. Tudtam, hogy jó lesz, de meg igyis lenyűgözött ezaz egész trening. Egyszóval, köszönöm.