TACIT Gyorsítósáv 6.0 (5.1 résztvevőknek) – Részletfizetés

18,102Ft / hónap / 3 hónapon keresztül

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav6-reszlet Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 5 értékelés alapján
5 ★
100% 
5
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
DH
04. 01. 2019
Dávid H.
HU

A tökéletes tréning vállalkozás indításához

A lehető összes teendő lépésről lépésre, érthetően le van vezetve. Sokan félnek a vállalkozói léttől, mert rengeteg új és ismeretlen dologgal kell megküzdeni. Ádám a lehető legtöbbet segít, hogy sikerüljön átlendülnünk ezeken a kezdeti nehézségeken, ezek után pedig már csak rajtunk múlik, hogy mennyit teszünk meg a saját sikerünkért.

JK
04. 01. 2019
Judit K.
HU

juditsideas@gmail.com

Rengeteg tudást ad(ott)! Ha elvesztettem a fonalat (és sajnos megtörtént), utána a logikus felépítés miatt könnyű volt újra belekezdeni. Naprakész, szuper anyag, köszönöm!

EC
03. 21. 2019
Edina C.
HU

Segít a lényegre összpontosítani

A Gyorsítósáv 5.1 előtt már belekezdtem a saját webshop összerakásába, de az interneten fellelhető rengeteg információ feldolgozása és szelektálása rettenetesen lelassított. Azért döntöttem a Gyorsítósáv mellett, mert azt ígérte, hogy segíteni fog a lényegre összpontosítani. Ez így is lett. Nem bánom, hogy egyedül kezdtem neki és annyi hibát elkövettem, de örülök és jó döntés volt, hogy befektettem ebbe a tréningbe. Aki a Gyorsítósáv előtt még nem próbálkozott online vállalkozással, annak szerintem fogalma sincsen, hogy tényleg mekkora könnyebbség, hogy össze van szedve a lényeg és lehet gyorsan, fókuszáltan haladni. ( És magabiztosan )

HS
03. 14. 2019
Harkányi S.
HU

A legjobb tréning!

Köszönöm Ádám, hogy ennyi energiát fektettél ebbe a tréningbe. Egy nagyon alaposan összerakott, gyakorlatban bemutatott részletes anyagot kaptam tőled. A 3 hónap alatt nagyon sokat változtam jó irányba. Konkrétan mutattál nekem egy utat, hogy megvalósítsam azokat az álmaimat amiket már régóta szeretnék. A tréning egy folyamatos fejlődési pályára állított, és élvezem a kihívásokat amik ezzel járnak. Amit csinálsz az PROFI. Megmerem kockáztatni, hogy a világon nincs még egy ilyen tréning. Mi az amit kaptam a 3 hónap alatt? 1. Egy alaposan összerakott tréninget amibe látszik, hogy rengeteg energia lett fektetve és, amivel egy jobb élethelyzetbe tudok kerülni 2. Folyamatos támogatást a heti webinarok és a facebook csoport által. 3. Nagyon sok eszközt ami alapból fizetős lenne, megosztottál velünk a tréningben így lehetőségünk van még minőségibb oldalakat készíteni. Mi az ami változott a 3 hónap alatt? 1. Kaptam egy eszközt, amivel egy minőségibb életet teremthetek magamnak. 2. Türelmesebb és kitartóbb lettem, mert látom, hogy hogyan tudok eljutni egy jobb élethelyzetbe. 3. Elkezdtem élvezni a kihívásokat, pedig régebben sajnos előtérbe helyeztem a könnyű, kényelmes dolgokat. 4.Folyamatosan fejlődik a probléma megoldó képességem aminek pozitív hatásai vannak a munkahelyen és a magánéletemben is. +1. A főnököm megkért, hogy építsem át a régi weboldalát ami egy plusz önbizalmat és motivációt adott, hogy folytassam amit csinálok és fejlődjek. Kívánom neked, hogy a jövőben is hatalmas sikereket érjél el, és még több értéket teremts az emberek számára. :)