TACIT Gyorsítósáv 5.1 részletfizetések (Előjelentkezői kedvezmény)

23,992Ft / hónap / 4 hónapon keresztül

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav51trening Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 12 értékelés alapján
5 ★
100% 
12
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
PB
01. 14. 2020
Petrovics B.
Hungary Hungary

Hatalmas tudáscsomag kezdőknek

Röviden összefoglalva: ha kezdő vállalkozó vagy tudás nélkül vagy vállalkozásindítás előtt állsz, szinte kötelező. Bővebben: A tréning nagyon részletesen lépésről lépésre végigvezet a vállallkozásindítás lépésein. Egyre csak bővül és minden frissítést megkapunk hozzá automatikusan. A benne lévő szoftverek összértéke meghaladhatja a tanfolyam árát. a tudás értéke pedig annyi, amennyit kihoz belőle az ember. Az biztos, hogy egy kis odafigyeléssel, apró lépésekkel, nem nehéz visszahozni a tréning árát. Személyes: Én a mai napig nem mondanám magam sikeres vállalkozónak, lusta vagyok és viszonylagos anyagi biztonságban éle, így kevés a motiváció, de még nekem is az első évben, bőven visszahozta az árát, azóta (2,5 év alatt) pedig a többszörösét is. Többféle dologgal is lehet foglalkozni egyszerre (pl. én marketingkivitelezés+webshop). Engem ez a tréning "tett át" az alkalmazotti létból az igazi vállalkozói létbe. Szóval: Mentalitás fejlesztő, tudásbővítő, igazi "game changer" tréning. Életem egyik legjobb döntése.

FZ
12. 17. 2019
Fockter Z.
Hungary Hungary

Legjobb tanfolyam ami ma kaphatsz online vállalkozás témában!

Ha ezt az anyagot évekkel ezelőtt megtalálom, akkor milliókat és több száz órát spórolhattam volna meg, amit a különböző szoftverek tesztelésére és megtanulására szántam, aminek a 90-95%-át nem használom mert valami miatt később kiderült, hogy nem jó arra amire kéne (nem kapcsolható össze másik szoftverrel vagy olyan korlátai vannak amik miatt alkalmatlanok az adott feladat teljes körű ellátására). Azóta megvettem szinte minden képzését Ádámnak és bátran ki merem jelenteni, hogy az ország legjobb anyagai ha valaki internetes vállalkozást akar indítani és olyan szemléletmódot tanít ami egész életedre pozitív hatással lehet. Ami a legfontosabb, hogy elmondja lépésről-lépésre, hogy az adott szinten mivel érdemes és mivel nem érdemes foglalkozni. Aki nem maga járta végig az utat az el sem tudja képzelni, hogy ez mekkora segítség! Ha valaki aki most kezdi el a vállalkozósdit és nem fogják így a kezét, az garantálom, hogy éveket csesz el és sok pénzt (többszörösét annak amibe a gyorsítósáv kerül). És ami a rosszabb eset, hogy a többség 1-2 próbálkozás után inkább abbahagyja, visszamegy alkalmazottnak és soha többé nem akar hallani saját vállalkozásról - a "biztos" fizetésért évtizedeket tölt el olyan munkában, ahol alig várja a pénteket!

TD
09. 15. 2019
Tamás D.
HU HU

Azonnal visszahozta az árát és azóta is termel

Nagyon elégedett vagyok a traininggel a mai napig és remek dolog, hogy minden frissítést megkapunk. Nekem már az első marketingkivitelezéses kliensem külföldről jött, Németországból és megkötöttünk egy 1900 EUR-os szerződést a "250 ezer forintos csomag"-ban lévő feladatokra, három hónap extra támogatással. Azóta 3 másik projektek is szeretne rám bízni. Ezen felül bedolgozom egy ügynökségnek is, mindez egy full-time munka mellett. Ez egy remek befektetés, ha az ember hajlandó beletenni a munkát.

KD
05. 15. 2019
Károly D.

Csakis Rajtad Múlik!!!

A legáttekinthetőbb tréning, amin eddig részt vettem. Mindenre választ találsz benne és elindíthatod saját vállalkozásodat, ha elég kitartó vagy. Tényleg csak Te, a tréning, fókuszált munka és kitartás kell hozzá. Ha belefekteted az időt, energiát a tréningbe akkor feltudsz építeni egy vállalkozást, ami plusz jövedelmet termel. MEGÉRI