TACIT Gyorsítósáv 12 – 6 havi részletfizetés (Előjelentkezői kedvezmény)

24,795Ft / hónap / 6 hónapon keresztül

Cikkszám: gyorsitosav12-e-6h Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 4 értékelés alapján
5 ★
100% 
4
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
GH
02. 17. 2022
Gábor H.
HU HU

Nagyon alapos

Tetszett nagyon a tréning. Jó volt a felépítése. Érthető, alapos és részletekbe menő volt. Ha valaki követi a videókat és leírásokat szerintem könnyedén létre tud hozni egy webshopot vagy bizniszt. Összességében nagyon elégedett voltam vele és minden forintját megérte.

TT
02. 09. 2022
Tóth T.
HU HU

Szigorúan fejlődni vágyóknak!

Nagyszerűen összefoglalt képzés a vállalkozás indításról, fejlesztésről és marketing kivitelezésről. A-Z-ig minden lényeges folyamathoz megkapod a szükséges alapot, eszközöket, támogatást és szemléletet, ami egy sikeres vállalkozás felépítéséhez, üzemeltetéséhez és fejlesztéséhez szükséges. Plusz ajándék a segítőkész csapat Zsuzsi, Bence és Ádám, akik örömmel megválaszolják a felmerülő kérdéseidet. Több a képzést érő negatív kritikával találkoztam, különböző közösségi média felületek hirdetései alatt, de bizton állíthatom, hogy a rosszakaróknak semmi közük nincs a valósághoz, még csak a felszínt se kapargatják. ValószÍnűleg azért, mert ők anélkül írnak véleményt, hogy részt vettek volna a 8 hetes kurzuson. Pénzzé tehető tudást kapsz, csak bele kell tenned az energiát és az időt, ami később gyümölcsözni fog. Ádám, remek munkát végeztek, hasznos, amit csináltok, csak így tovább és ne foglalkozzatok az alaptalan vádakkal! Üdv, Tamás

TB
01. 15. 2022
Tamás B.
HU HU

Vélemény

Sziasztok!Összességében én megvagyok vele teljesen elégedve!Teljesen zéró számítógépes tapasztalattal áltam neki az egésznek de teljesen érthető az egész anyag ,nagyon jól fel van építve szerintem!Latszik hogy rengeteg munka van benne én csak ajánlani tudom!

FV
12. 06. 2021
Fabók V.
HU HU

Ha használható tudást akarsz a pénzedért...

Ez talán az első olyan tanfolyam/oktatási rendszer, ahol konkrét mintákat/példákat mutattak arra hogyan lehet a tananyag elsajátításával PÉNZT keresni. (Pedig már volt részem jó néhány felsőoktatási intézményeben tanulni. Azok a Tacithoz képest tölteléktudást adtak.) Szóval a Gyorsítósáv egy nagyon jó befektetés. ;)