TACIT Gyorsítósáv 10.0 – 6 havi részletfizetés

37,787Ft / hónap / 6 hónapon keresztül

Elfogyott

Cikkszám: gyorsitosav10-6h Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 4 értékelés alapján
5 ★
100% 
4
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
DB
01. 27. 2021
Dávid B.
HU HU

Gyorsítósáv 10.0

A legjobb befektetésem eddigi életem folyamán! A tréningbe nincsen szűk keresztmetszet, minden problémára ott van a megoldás és a segítség. Mindenkinek ajánlani tudom! Aki egy profitábilis vállalkozást szeretne felépíteni ahhoz ez a legkiválóbb tréning!

TK
01. 26. 2021
Tamás K.
HU HU

Életem legjobb döntése

Rendkívül részletes, összeszedett témákból áll a tréning. Én ajánlom a tréninget azoknak akik szeretnének önerőből saját vállalkozást vagy webshopot, weboldalt létrehozni. Aki azt hiszi, hogy könnyű, csak lemásolja a kész dolgokat, azt ki kell ábrándítsam, mert kemény, izzadós részek is lesznek. Úgy voltam vele, hogy 1 hét alatt végignézem az összes videót, kijegyzetelem és megyek tovább a következő tananyagra. Aztán a harmadik videónál elakadtam, mert olyan húsbavágó dolgokat mond Ádám és annyi tennivalóm lett hirtelen, hogy egyszerűen idő kell a feldolgozásához, megértéséhez és ahhoz, hogy leülepedjen. Összeségében aki most kezdené vagy belekóstolna mindenkinek ajánlom és ajánlottam is már a tréninget. Kezdéshez kiváló, alapos, jól struktúrált és nekem is rengeteget segített az elején. Szóval ha belerakod az energiát ebbe és az életedbe, meg fog térülni. Csak gondolkozz hosszabb távon és ne 2 nap alatt várj csodákat 0 energiabefektetéssel, mert úgy biztosan nem fog működni, mint ahogy semmi sem.

KJ
01. 06. 2021
Kata J.
HU HU

Gyorsítósáv 10.0 - Eddigi legjobb befektetésem

Őszinte leszek, sokkal jobb és tartalmasabb anyagot/tudást kaptam a tréning megvásárlásával, mint amire számítottam. 2020 elején találkoztam először a tanfolyammal és már akkor nagyon elgondolkoztam rajta, de féltem belevágni, nem tudtam eldönteni, hogy nekem való e. A szűkebb családi körömben mindenki alkalmazott, viszont én mindig vágytam arra, hogy a saját magam ura legyek és felépítsek egy vállalkozást. Több vállalkozásindítással kapcsolatos tanfolyamot átnéztem, de a TACIT volt a legszimpatikusabb. Különösen tetszett, hogy kifejezetten az online vállalkozásokra fókuszál. Nulla előzetes ismerettel és vállalkozási ötlettel vágtam bele a téringbe, de Ádámtól minden segítséget megkaptam ahhoz, hogy hamar kitaláljam merre induljak. Az anyagok logikusan épülnek fel és rendkívül alaposak, könnyen követhetők. A mentorok is egytől-egyig kiváló szakemberek. A tréning nagyon intenzív, tényleg egy „gyorsítósáv”! Nekem a 12 hét alatt sajnos nem sikerült végeznem a teljes anyag feldolgozásával, de szerencsére a tananyagokhoz továbbra is hozzáférek és tudom, hogy ha bármi kérdésem felmerül, akkor Ádámra és a mentorokra számíthatok. Összességében szívből ajánlom a tanfolyamot azoknak, akik online vállalkozás indításban gondolkoznak, mert itt tényleg minden tudást és eszközt megkapunk, ahhoz, hogy sikeresek legyünk (viszont a munkát azt bele kell tenni :D)! Köszönök mindent!

TK
11. 25. 2020
Tamás K.
HU HU

A legjobb befektetés amire ennyi pénzt elköltöttem.

Messze a leghasznosabb tréning Magyarországon. Bátran ajánlom!