TACIT könyv és Lifestyle design

2,197Ft

Cikkszám: konyvbonusz Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 61 értékelés alapján
5 ★
95% 
58
4 ★
5% 
3
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
VB
03. 01. 2023
Veronika B.
HU HU

Lifestyle Design

Végig vettem a tréninged videóit. Nagyon sokat segítettek, leginkább abban, hogy merre menjek tovább. Rájöttem, hogy milyen sok mindent nem tudok még, milyen sokat kell még fejlődnöm, és hogy ettől nem kell félnem. Ennél jobb nem is történhet velem. Folyamatosan hallgatom a videóidat, s olvasom a Tacit könyvet. Hálás vagyok értük.

MH
07. 19. 2022
Martin H.
HU HU

Nagyon hasznos volt a TACIT könyv és a Lifestyle design tréning

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Tényleg óriási értéket közvetít az emberek felé, nevetségesen alacsony áron ahhoz képest, hogy mennyire megtudja változtatni az ember életét!

CF
06. 16. 2022
Csaba F.
HU HU

TACIT-könyv

Tisztelt Görög Ádám! Eddig csak a könyvet olvastam el. A Lifestyle designba első anyagába éppen belehallgattam. A könyv egyrészt egy igazolás volt nekem, hogy amikor szakmát és hobbikat választottam, mikor, mit és hogyan csináltam jól tudattalanul, másrészt egy útmutatás ahhoz, hogy nemrég hol csúsztam el és ezután hogyan tovább. Ezekről sokat tudnék mesélni még, ám akkor kifutnék a pár mondatos összefoglalóból. Üdvözlettel.: Fülöp Csaba

IS
04. 19. 2022
Ildikó S.
HU HU

A legjobb dolog ami valaha történhetett velem

Olyan minõségū tartalom amit kevesen érnek el egy egész élet alatt. Ádámnak ezt nagyon fiatalon sikerült elérnie. Ezt mindenkinek tanulnia kellene.