Gyorsítósáv Visszajelzés termék

0Ft

Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 549 értékelés alapján
5 ★
98% 
537
4 ★
2% 
11
3 ★
0% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
RR
06. 19. 2022
Reszler R.
HU HU

TACIT Gyorsítósáv

Még a legelső gyorsitósávot vettem meg, több mint 7 ével ezelőtt. Pont egy ilyen tréninget kerestem, ahol A-tól, Z-ig végig vezetnek a folyamaton. Nem volt egyszerű, és nem is sikerült első próbálkozásra, de végül építettem egy jó webshopot. Ezzel sokáig elvoltam, és most több év után szeretnék váltani. Azóta sokat változtak a programok, pluginek, de mivel hozzáférés van még minden frissített anyaghoz, ezáltal nagyon egyszerűen fel tudok építeni egy új webshopot, a legújabb sablonnal és pluginekkel. Ha pedig bármilyen kérdésem felmerülne, akkor szintén egy egyszerű tagság vásárlásával be lehet kapcsolódni a mentoring csoportba, és itt segítenek. Ez azért nem semmi. Köszönök mindent Ádámnak és csak igy tovább!

TF
06. 15. 2022
Tamás F.
HU HU

Teljesen megalapozta a marketinges karrieremet

A tréning nagyon átgondoltan van felépítve és rengeteg hasznos tudást rejt egy kezdőnek, illetve annak is, aki már benne van a szakmában. A legjobb benne az, hogy ha egyszer megveszed, akkor az összes frissítést megkapod, amivel a jövőben kiegészül a tréning. Hatalmas köszönet Ádáméknak érte, mert ennek a tréningnek a hatására indítottam el az egyéni vállalkozásomat is. Fontos kiemelnem, hogy az A-Level Marketing kiválóan párosul a Gyorsítósávhoz, mert ennek köszönhetően még jobban beleáshatod magad az online marketingbe és minden fortélyát megtanulhatod profi szinten, amit később tudsz saját magadnak és saját ügyfeleidnek hasznosítani. Nekem ez a 2 "képzés" nagyon megérte az árát, úgyhogy bátran ajánlom mindenkinek, aki kiakar szakadni a mókuskerékből és megszeretné valósítani a céljait.

SG
02. 24. 2022
Szabolcs G.
HU HU

A marketinges karrierem egyik alapja.

A tréning által felépítettem több éve egy weboldalt tanulás jelleggel, valamint rengeteg marketinges módszert ismertem meg általa. A tréninget főleg a marketinges karrierem egyik alapjának tartom, hiszen rengeteg olyan megoldáshoz férek hozzá, ami alapján például felvettek egy céghez vagy fizetésemelést kaptam, mivel új szemléletet hoztam ennek köszönhetően. Óriási előnye, hogy egyszer megveszed a tréninget és utána folyamatosan frissülnek az anyagok és újabbnál újabb eszközökhöz férsz hozzá. Tényleg hatalmas köszönet Ádáméknak érte. Ugyan webshopot nem üzemeltetek, de ha megakadok egy munka nap során, egyből tudom hová forduljak. Az itt szereplő anyagoknak köszönhetően egyébként az egyéni vállalkozásomat is elindítottam, így tényleg nem tudok eléggé hálás lenni, hogy egy ilyen weboldalt hoztatok létre Magyarországon, ahol kb. mindent megtalálok, ha online marketingről van szó.

TN
02. 21. 2022
Tamas N.
CH CH

Abszolút kellemes csalódás.

Én nagyon sokáig húztam, hogy megrendeljem a gyorsítósáv tréninget, valahogy féltem, hogy sok pénzt kiadok és cserébe nem azt kapom, amit Ádám promózott. Nem így lett! Egy annyira jól összerakott, részletgazdag anyag, amiben minden benne van lépésről lépésre, hogy tényleg bárki képes saját magától egy webshopot vagy bármilyen oldalt létrehozni, üzemelni és karbantartani. Nem mellesleg a feleségem is rákattant és ő is csinálja a saját oldalát. Tényleg hatalmas értéket képvisel a tréning. Aki eddig gondolkodott, ne essék ugyanabba a hibába, mint én, hogy várt, mert az idő nem áll meg. A következő a krypto tréning lesz, ha felé ilyen jó lesz, mint a Gyorsítósáv, akkor már megérte. 😁👌