NAP
ÓRA
PERC
MPERC

CSATLAKOZÁS HAMAROSAN - IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSÉRT A NYITÁSRÓL!

CSATLAKOZÁS ZÁRVA - IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSÉRT A NYITÁSRÓL!

KRIPTOVALUTÁK - KÖZÉRTHETŐEN

KÖVESD VELÜNK A KRIPTók világát 2022-ben

a kripto 1 segít navigálni
az előttünk álló bikapiacon

KEZDŐKNEK KÉSZÍTVE

A tréning kifejezetten úgy készült, hogy érthető legyen a most indulók számára - IT szöveg és befektetői zsargon nélkül.

A BIZTONSÁG az első

A Kripto 1-ben "30x projektek" helyett ésszerű és biztonságos lépések formájában foglalkozunk a kriptovalutákkal.

SAJÁT VÁSÁRLÁSOK

A képzésben megmutatom a saját vásárlásaimat, azonnali tájékoztatást adva a pontos árról és döntésről.

TOP 8 COIN A PORTFÓLIÓDBA 2022-BEN

Ha nem teljes munkaidőben foglalkozol kriptovalutákkal, akkor lényegében képtelenség minden újdonságra figyelni, és több tucat coint szemmel tartani. Összeválogattam azt a 8 projektet, ami szerintem nagyon jól teljesít majd 2022-ben, és elég egyszerűen akkor vásárolni őket, amikor épp vonzó áron elérhetőek.

TOP 8 coin a portfóliódba 2022-ben

tovább a csatlakozáshoz

DYOR - HOGYAN KUTASS LE EGY KRIPTOVALUTÁT?

Gyakran elhangzik, hogy "do your own research" ("végezd el a saját kutatásodat") a kriptókkal kapcsolatban - de a legtöbben nem tudják, hogy ezt pontosan hogyan kellene elvégezni. Ebben az anyagban lépésről-lépésre megmutatom, hogy milyen kérdésekre kell megtalálnod a választ egy kriptovalutával kapcsolatban, vásárlás előtt.

DYOR - HOGYAN KUTASS LE EGY KRIPTOVALUTÁT?

tovább a csatlakozáshoz

HOGYAN VEDD MEG ÉS TÁROLD BIZTONSÁGOSAN A KRIPTOVALUTÁID?

A tréningben egy egyszerű leírást kapsz az alapvető feladatokról, hogy hogyan vásárold meg a kriptovalutákat úgy, hogy költséges hibákat kerülhess el, és biztonságban tudhasd magad a hackelések ellen. Több olyan hiba van, amikbe kezdőként rendszeresen belefut az ember, és drága problémának bizonyulnak.

HOGYAN VEDD MEG ÉS TÁROLD BIZTONSÁGOSAN A KRIPTOVALUTÁID?

tovább a csatlakozáshoz

STAKING - PASSZÍV JÖVEDELEM KRIPTOVALUTÁBÓL

Nagyon sokan nem tudnak róla, hogy sok kriptovalutával az árfolyamnyereség mellett még jelentős (akár 10-20% közötti) kamatot is kaphatnak az adott kriptovalutából. Ehhez nem kell mást csinálni, csak megtalálni a legjobb lehetőséget az úgynevezett "stakelésre".

STAKING - PASSZÍV JÖVEDELEM KRIPTOVALUTÁBÓL

tovább a csatlakozáshoz

HOGYAN TALÁLD MEG A JÓ PILLANATOT A VÁSÁRLÁSRA ÉS ELADÁSRA?

A tréning része egy alapvető technikai elemzéssel foglalkozó leírás, ami alapján el tudod dönteni, hogy a trendek alapján pont most jó-e vásárolni a kiválasztott kriptóból, vagy elképzelhető, hogy pont most érdemes profitot realizálni rajta.

HOGYAN TALÁLD MEG A JÓ PILLANATOT A VÁSÁRLÁSRA ÉS ELADÁSRA?

tovább a csatlakozáshoz

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLVA

Számtalan kérdés merül fel kezdőként az emberben a kriptókkal kapcsolatban, ami sokszor visszatartja őket, hogy elinduljanak. A képzésben pont ezekre a kérdésekre gyűjtjük össze a válaszokat, hogy minél több nehézség háruljon el az utadból.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLVA

tovább a csatlakozáshoz
icon About

2022-ben nélkülözhetetlen, hogy legyen legalább egy minimális kriptovaluta kitettséged.

15 modul

folyamatosan bővítve

Éves

HOZZÁFÉRÉS

Kezdő

SZINT

min. 1m Ft/hó

BEFEKTETÉS MEGOSZTVA

csatlakozz a kripto 1-hez!

KRIPTO1 TAGSÁG

69 990 Ft/év

csatlakozás zárva

ALAPÍTÓI TAGSÁG -
FIZETÉS 3 HAVI RÉSZLETBEN

3 x 22 990 Ft

csatlakozás zárva

gyakran
ismételt kérdések

Azért, hogy a bizalmat könnyebb legyen megszavazni, az első 365 napban lehetőséget biztosítok arra, hogy visszakérd a vásárlásod árát. 

Ennek az oka lehet bármi: ha nem jut rá időd, vagy mégsem akarsz a kriptóval foglalkozni, de az is ,ha rájössz, hogy nem neked való a képzés.

Minden történést végigkísérni szó szerint teljes munkaidős foglalkozás lenne.

Ebben a képzésben összegyűjtve megkapod a fontos következtetéseket, és a konkrét döntéseket, amiket én meghoztam az információk ismeretében.

A saját lehetőségeid ismeretében el tudod dönteni, hogy napi pár percet foglalkozol az anyaggal, vagy saját kutatást is végzel.

A képzésben hozzáférést kapsz:

-11 tréningmodulhoz, ami folyamatosan bővül

-a Facebook csoporthoz, ahol a folyamatos kérdezz-felelek mellett rövidebb leckéket is megosztok

-a BUY-SELL alert hírlevélhez, ahol megosztom az aktuális vásárlásaimat és eladásaimat a pontos árakkal és mennyiségekkel, valamint az épülő portfólió állásával

A képzéshez semmilyen eredményekkel kapcsolatos ígéret nem kapcsolódik.

A képzés célja a kriptovalutákkal kapcsolatos kérdések megválaszolása, és a saját vásárlásaim és tapasztalataim megosztása.

Bár a legtöbb jel arra utal, hogy 2022 kiváló év lesz a kriptovaluták számára, de erre nincs semmilyen garancia, és hibás döntésekkel jó piaci viszonyok mellett is lehetséges pénzt veszíteni.

A Kripto1 tréning, és a Tacit Project Kft. nem ad személyre szabott befektetési tanácsokat, és nem tudja figyelembe venni az egyes résztvevők személyes helyzetét, amikor a kriptovalutákról szóló információkra kerül a szó.

A Tacit Project Kft nem pénzügyi tanácsadással foglalkozó cég, minden megosztásra kerülő információ személyes vélemény vagy tapasztalat.

A Tacit Project Kft soha nem ad javaslatot vagy tanácsot egy adott eszköz megvásárlásával, tartásával vagy eladásával kapcsolatban. A Tacit Project Kft nem pénzügyi közvetítő cég, és nincs kapcsolatban semmilyen befektetéseket vagy pénzügyeket kezelő céggel.

A Tacit Project Kft nem felelős a nyereségért vagy veszteségért, amit a megosztott vélemények alapján szereznek a vásárlók. 

A kriptovaluták nincsenek felügyelve semmilyen hatóság által, és a megvásárlásuk jelentős kockázattal járhat, így a megvásárlásuk azoknak javasolt, akik saját felelősségükre teszik ezt, és képesek elviselni a pénz teljes elvesztését is akár.

A kriptovaluta befektetések előtt javasolt konzultálni pénzügyi tanácsadóval.

IRATKOZZ FEL AZ
ÉRTESÍTÉSI LISTÁRA!

Ne maradj le a következő Gyorsítósáv csatlakozásról, ami szeptemberben kezdődik limitált mennyiségű résztvevő számára.

A listára való feliratkozás nem jár vásárlási kötelezettséggel!