9 év önfejlesztés webinár

A LEGFONTOSABB TAPASZTALATAIM AZ ELMÚLT 9 ÉVBŐL, 90 PERCBEN ÖSSZEFOGLALVA

9 ÉV AZ ÖNFEJLESZRÉSBEN

Ebben a 90 perces webinárban összegyüjtöttem az elmúlt 9 év tapasztalatát, amelyek leginkább hozzájárultak ahhoz, hogy ilyen ütemben fejlődhetjek és felépítsek egy sikerese vállalkozást.

Sokan nem foglalkoznak vele, hogy hogyan tudnának a leghatékonyabban problémákat leküzdeni és az igazán fontos feladatokra koncentrálni. A webinárban többek között megmutatom:

MILYEN MODULOKAT TALÁLSZ?

A legtöbb ember karrierét a véletlenszerűség jellemzi tudatos döntések helyett. Mindenki abban az irányban kutakodik, ami a legkényelmesebb a számára (amihez már van előzetes tudása vagy tehetsége), és a legtöbbször rossz irányba terel.

Ahelyett, hogy azon gondolkoznál, hogy mi a kényelmes, azt kell kitalálni, hogy mire van igény, és hogyan tudod a lehető legtöbb eredményt kapni a tudásodért? 

Megmutatom, hogy én milyen lépéseket tettem, hogyan terveztem meg tudatosan a készségek elsajátítását, ami fiatalon is lehetővé tette, hogy bőségben éljek.

Ebben a részben praktikus lépésekről beszélek, amik a mindennapokban is könnyen alkalmazhatóak, és lehetővé teszik, hogy az erőforrásaid a folyamatos haladásodra használhasd fel.

A legtöbb ember soha nem tanul meg megfelelően gazdálkodni a pénzével, és nem ismeri fel, hogy mennyire fontos időről-időre teljes összpontosítással egy feladatra koncentrálni. 

Ezeknek a lépéseknek a követése megerősíti az értékrendbeli elköteleződésed a fejlődés felé, és fogódzkodókat ad a mindennapokban. 

A legtöbb ember azért nem képes több évtized alatt sem eljutni egy számára ideális élethelyzetbe, mert nem fedezik fel az élet ok-okozati összefüggéseit.

Ami sokaknak “szerencsétlen külső körülmény”, az a számomra a legtöbb esetben egy világosan és egyértelműen megjósolható dolog, amire fel KELL készülnöd, vagy szenvedheted a következményeit. 

Nagyon sokan nem tudnak kitartani a céljaik mellett, mert túl rövid távon értékelik a történéseket – ha valami kényelmetlen érzés, akkor feladják, pedig hosszú távon egyszerűen a sikerhez elkerülhetetlenül szükséges fázisnak bizonyulna. 

A webinarhoz összeállítottam egy 7 gyakorlatból álló munkafüzetet, ami segíthet magadra vonatkoztatni a tanácsokat, és elkezdeni dolgozni az egyes lépéseken.

Olyan kérdéseket gyűjtöttem össze, amiket feltennék neked, ha személyesen beszélnénk, és olyan gyakorlatokat írtam le, amiket most is csinálok, vagy nagyon örültem volna, ha annak idején elvégeztem volna őket.

Ezt a munkafüzetet érdemes úgy végigcsinálni, hogy elmész egy kávézóba 2-3 órára, és csak a gyakorlatokon dolgozol, teljes fókusszal.

9 év önfejlesztés
webinár

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

BANKI ÁTUTALÁSOS ÉS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
0 Ft
  • Kereslet - Kínálat törvénye
  • Erőforrás menedzsment
  • Ok-okozatiság törvénye
  • BÓNUSZ: Gyakorlati munkafüzet
  • 365 napos TACIT 100% Garancia

VISSZAJELZÉSEK

Ígéreteket tenni könnyű, a beígérteket a létező legjobb minőségben szállítani nehéz. Ezért intek óvatosságra mindenkit az online tréningekkel kapcsolatban, hiszen sok tanácsadó csak rövid idő alatt akarja a legtöbb pénzt kihúzni a vásárlói zsebéből.

Még egyszer, fontos kiemelni, hogy semmiképp nem ígérek sem garantált eredményeket, sem egyszerű sikereket. Egy kiemelkedően értékes tudást ígérek, ami az egész hátralévő életetedben szolgálni fog, és lehetővé teszi, hogy extra jövedelmet szerezz vele,  és sikeres online vállalkozásokat építs. 

Ahogy lentebb olvashatod: sokan megtalálták már a számításaikat a segítségemmel.  

A VERHETETLEN 365 NAPOS
100% TACIT GARANCIA

A garanciapolitikám egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekem, akkor én tartozom azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért. 

Sokan tartanak tréningeket, gyakran garancia nélkül, vagy nevetséges feltételekkel („Az első 2 órában jelezd, hogy nem akarod folytatni”), abban bízva, hogy csak épp annyira elégedett legyél, hogy ne kérd vissza pénzed.

Én mindent a vásárlóimnak köszönhetek, és a vállalkozásom csak akkor működhet, ha az emberek visszatérnek/ajánlják a tréningjeimet, és mindenekelőtt: érzik, hogy a tanácsaim jelentős mértékben hozzájárulnak a haladásukhoz.

Az első számú célom, hogy minden kliensem azt érezze, hogy a tréningjeim sokszorosan megtérülő befektetések, és ezért dolgozok minden nap. 

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, kérlek jelezd az adam@tacitproject.hu e-mail címen a vásárlás utáni 365 napon belül.

Első körben meg szeretném válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát, de ha ennek ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, rövidesen visszautalásra kerül a pénzed 100%-ban.

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

Vásárlás után elkészül a hozzáférésed az anyaghoz, és online bármikor elérheted, az e-mail címed és jelszavad segítségével, amihez minden szükséges lépés egyértelmű lesz a vásárlás után megjelenő oldalon.

Tehát NEM kell DVD-kkel, vagy könyvekkel bajlódni.
Egy online videóanyagról beszélünk, ami egy felhasználói oldalon van tárolva, amihez a jelszavaddal tudsz hozzáférni.

Sima banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel tudsz fizetni.

Banki átutalás esetén a rendelés befejezésekor kapsz egy számlaszámot, ahova el tudod utalni az árat.

Bankkártyával tudsz a PayPal felületén keresztül fizetni.

Ha még nem használtad a PayPal-t, akkor az első vásárlásnál regisztrálnod kell (ez pár másodpercet vesz igénybe), és utána ugyanúgy kell megadnod a bankkártyaadatokat, mint bármilyen internetes vásárlásnál.

Igen, minden anyagomra 365 napig 100%-os, azonnali, kérdés nélküli garanciát vállalok. Ha nem tetszik, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem vásároltál volna, és azonnal visszautalom az árát.

Természetesen mindig igyekszem más oktatóknál lényegesen olcsóbban, lényegesen többet nyújtani, de ha nem azt kapod, amit vártál, akkor nem fogok akadékoskodni, és visszakapod a pénzed.