HOGYAN ALAKÍTS KI FENNTARTHATÓ SZOKÁSOKAT?

Rituálé: Előre meghatározott, erősen struktúrált lépésekből álló cselekvéssorozat
Rendszer: Előre összeállított struktúra, a napod halogatástól mentes, fókuszált felhasználására

A SZOKÁS HATALMA

Kevés olyan dolog van, ami több hasznot hajtana, mint egy új szokás, amit az életed hátralévő részében fenn tudsz tartani. A legtöbb ember pontosan felismeri egy új, pozitív szokás hasznát, de kevesen rendelkeznek egy tiszta keretrendszerrel, hogy hogyan fogják felépíteni azokat.

Az egyik leggyakrabban ismételt információ a szokásformáláshoz fűződően, hogy ha 21 napig csinálsz egy tevékenységet, akkor szokássá alakul, és onnantól kezdve úgy megy, mint a fogmosás-nem is kell döntést hoznod róla.

Ezt az állítást sokan és sokféleképpen megcáfolták (az egésznek az alapja egy populáris könyv félreértelmezése: Maxwell Maltz Pszichokibernetikájáról van szó), tehát visszatértünk az alapokhoz:

Hogyan alakítsunk ki olyan szokásokat, amik képesek teljesen új pályára állítani az életünket?

Az elmúlt 5 évben elolvastam szinte minden produktivitási guru gondolatait erről a témáról, és természetesen sok hasznos és sok kevésbé hasznos ötletet is találtam. Az alapvető probléma az én szememben, hogy sok ilyen tanács egy gépként kezeli az ember agyát, amit megfelelően kell programozni.

Nézd: én éveken keresztül próbálkoztam azzal, hogy minden egyes másodpercből kisajtoljam az eredményeket, és csak azt tudom, mondani, hogy a legtöbb produktivitási megoldás a mindennapokban fenntarthatlan.

Ezzel szemben, ami végül a legjobban működött, az az agyunk működésének a megértése, és ezeknek az információknak a kiaknázása a csúcsteljesítmény elérése érdekében.

A pozitív rituálék kiépítése a legjobb alappillére a szokásformálásnak. 

használd ezeket a gondolatokat ha:

Ez az a módszer, amit én is használok, és amit bátran tudok javasolni. Az önfejlesztésben túl sok gondolat a használhatatlanságig van bonyolítva, de a Rituálé Rendszerben a mindennapokban is alkalmazható tanácsokat kapsz.
A hármas agy elmélet meghatározó minden egyes döntésed meghozatalában, mégis a legtöbben nem is hallottak róla.

Meg kell értenünk, hogy hogyan tudnak együttműködni az agyunk korai, „primitív” részei az elménk modern, tudatos részeivel.

Az R2-ben először megérted, hogy pontosan mi történik a fejedben, hogyan alakulnak ki a szokások, hogyan működik a halogatás, és hogyan tudod leküzdeni. 

Görög Ádám
Tacit Project

Hagyj fel a lehetetlen küldetéssel, hogy minden egyes másodperced beoszd: komolyabb eredményeket érhetsz el a rituálék kialakításával.

A-B LISTA

1 OLDALAS PRODUKTIVITÁSI VÁSZON

Ez az eszköz segít elkülöníteni azokat a tevékenységeket, amik előrelépést jelentenek, és azokat, amikkel csak az idő megy el.

A célunk ezzel, hogy tiszta szabályaink legyenek arról, hogy „mit KELL tennünk”, és mi az, a tevékenység, ami időpazarlás, hogy azonnal meg tudjuk szüntetni (pl: céltalan internetböngészés).

Ez az eszköz segít az adott napra meghatározni a tevékenységeid, így időben is el van osztva, hogy mikor kell koncentrálnod napszaktól függően.
Sokaknak jelent problémát, hogy túlzsúfolják a napjukat, és így képtelenség koncentrálni, a nap végére stresszesek is lesznek, és nem is hozzák ki magukból a maximumot.

NE Kezdj El Új Szokásokat Építeni, Amíg Nem Nézted Végig Ezt az Útmutatót

AKCIÓ:
CSAK 790 FT

Szerezd be a Rituálé Rendszert azonnali hozzáféréssel!

Az akció keretein belül, szó szerint vehetsz egy pohár kávét vagy ugyanazon az áron ennek az anyagnak a segítségével belevághatsz a szokások tudatos építésébe.

Időt és pénzt takarítasz meg azzal, ha jobban hozod meg a döntéseid arról, hogy hogyan töltöd el a napod.

Őszintén úgy gondolom, hogy ez az anyag rengeteg lehetőséget nyit meg a számodra.

MIHEZ FOGSZ HOZZÁFÉRNI A VÁSÁRLÁSODDAL?

Szerezd be a Rituálé Rendszert azonnali hozzáféréssel!

Az akció keretein belül, szó szerint vehetsz egy pohár kávét vagy ugyanazon az áron ennek az anyagnak a segítségével belevághatsz a szokások tudatos építésébe.

Időt és pénzt takarítasz meg azzal, ha jobban hozod meg a döntéseid arról, hogy hogyan töltöd el a napod.

Őszintén úgy gondolom, hogy ez az anyag rengeteg lehetőséget nyit meg a számodra.

VÉLEMÉNYEK

Ha azt gondolnád, hogy „790 ft nagyon olcsó egy minőségi tréninghez…mi a csapda?”, akkor hadd foglaljam össze a miérteket 2 pontban:

1, 790 ft mindenki számára elérhető…Sajnos Magyarországon sokan olyan helyzetben vannak, hogy nagyon nagy szükségük van ezekre az infókra, de nincsenek forrásaik az önfejlesztésre.
 
2, Kizárja az komolytalanokat. Számtalan ingyenes tartalmat teszek elérhetővé, de az ingyenes infónak nincsen elég súlya, a legtöbben nem veszik kellően komolyan. Lássuk be, nem fogsz „tanulmányozni” egy cikket, bármilyen jó is legyen az. Ha bármilyen minimális összeget fizetsz egy anyagért, akkor arra sokkal jobban odafigyelsz.
 
Ez egy olcsó, de rendkívül minőségi anyag, amit 100%-os megelégedettségi garanciával kínálok. 
 
Egy dolgot remélek, hogy eredményeket tapasztalsz, és a jövőben bátran fektetsz be a tudásodba, és megnézed más anyagaimat is. Természetesen csak amennyiben eredményeket látsz az ötleteim alapján.

Igen, minden anyagomra 30 napig 100%-os, azonnali, kérdés nélküli garanciát vállalok. Ha nem tetszik, azt nagyon sajnálom, de úgy veszem, mintha nem vásároltál volna, és azonnal visszautalom az árát.

Természetesen mindig igyekszem más oktatóknál lényegesen olcsóbban, lényegesen többet nyújtani, de ha nem azt kapod, amit vártál, akkor nem fogok akadékoskodni, és visszakapod a pénzed.

Vásárlás után elkészül a hozzáférésed az anyaghoz, és online bármikor elérheted, az e-mail címed és jelszavad segítségével, amihez minden szükséges lépés egyértelmű lesz a vásárlás után megjelenő oldalon.

Tehát NEM kell DVD-kkel, vagy könyvekkel bajlódni.
Egy online videóanyagról beszélünk, ami egy felhasználói oldalon van tárolva, amihez a jelszavaddal tudsz hozzáférni.

Copyright 2016 -Tacit Project