indítsd el az online
vállalkozásod a
következő 12 hétben

TACIT Gyorsítósáv 7.0: Az egyetlen A-Z online vállalkozásindítási tréning

minden eszköz a kezedbe adva

minden SZÜKSÉGES készség megtanítva

A LEGAKTÍVABB vállalkozói közösség

minden eszköz a kezedbe adva

minden SZÜKSÉGES készség megtanítva

A LEGAKTÍVABB vállalkozói közösség

A VÁLLALKOZÁS A KULCS EGY
JÓLÉTBEN TÖLTÖTT ÉLETHEZ

Majdnem minden ember, aki valaha is gazdag lett, vállalkozással tett szert a vagyonára.

És most igazán elképesztő időket élünk, amikor vállalkozást indítani az interneten olcsóbb, gyorsabb, profitábilisabb és nagyobb szabadságot biztosít, mint bármikor korábban.

Ma már lehetőség van arra, hogy hónapok alatt elsajátíts olyan készségeket, amik az életed végéig fedezik a számlákat, vagy szolgálják az anyagi biztonságodat ha valami történik a munkahelyeddel.

Ez a legjobb mód a vagyonteremtésre, ami gyorsabban hoz eredményeket, és kevesebb tőkét igényel, mint az ingatlan vagy a részvények.

Emlékszem 7 évvel ezelőtt mindezt még nem tudtam, nem volt meg egy készségem se, ami most garantálja a jólétem, és nem volt pontos tervem, hogy merre szeretnék haladni az életemmel. 

De alig 1,5 évvel az indulás után már megvolt az első milliós hónapom, és 7 rövid év alatt odáig jutottunk, hogy már 900 emberrel dolgoztunk együtt a vállalkozásuk elindításán. 

Most pedig büszkén mondhatom azt, hogy több kliensem már kevesebb idő alatt, nálam gyorsabban jutott el az első milliós hónapig:

VÁLLALKOZNI VAGY SEM: EZ A 100 MILLIÓS DÖNTÉS

2019-ben itt van a lehetőség, hogy te is elindítsd az online vállalkozásod.

 • A kedvezményes KATA adózással tizedére csökkentheted az adóterhedet, így évi 2,5 - 5,5 millió forinttal több marad nálad
 • Az e-kereskedelem évi 18%-ot növekszik, egyre többen, egyre többet vásárolnak online évről-évre
 • Az online vállalkozás költsége döbbenetes mértékben csökkent, így maximum 300 000 Ft-ból el tudsz indulni
 • Az online vállalkozás lehetővé teszi azt, amit a legmagasabb pozíció sem fog megadni alkalmazottként: hogy szabadon oszthatod be a napodat
 • Nem kell felmondanod a munkahelyeden, hanem amellett is elindulhatsz, kiutat, mellékjövedelmet és védőhálót építve egyszere

bemutatkozik: a tacit gyorsítósáv 7.0 tréning

Az egyetlen A-Z online vállalkozásindítási tréning

EGY TELJES TÁMOGATÓ RENDSZER 0-TÓL A PROFITIG

A Gyorsítósáv tréning az egyedüli hazai képzés, amit több száz pozitív visszajelzés és milliós sikersztorik támasztanak alá.

Az elmúlt közel 3 évben folyamatosan fejlesztettem az anyagot, hogy könnyen követhető legyen, és minden gyakorlati példákon keresztül legyen bemutatva a számodra. 

 • Minden szükséges eszközt biztosítok neked a tréningen belül, és megmutatom a használatát lépésről-lépésre, hogy egyszerűen be tudd építeni a saját vállalkozásodba
 • Részévé válsz a legértékesebb magyar online vállalkozói közönségnek, ahol minden kérdésed gyorsan megválaszolásra kerül: akár termékek beszerzéséről, akár Facebook hirdetésekről, akár kliensmunkákról van szó
 • Megtanítom az összes szükséges készséget a 0-ról, hogy 100%-ban működőképes online vállalkozást építhess, és ezt a tudást a klienseidnek 250 000 Ft+ áron tudd eladni weboldalanként

Történt már veled, hogy belekezdtél egy tréningbe, de nem volt tiszta sorrend a lépésekben, teljesen rád volt bízva, hogy motiváld magad,  túl sok összezavaró információt kaptál, vagy irreális mennyiségű időt vett igénybe?

A Gyorsítósávban egy teljes támogató környezetet kapsz, ahol minden fontos kérdés a létező legtömörebb és gyakorlatiasabb formában van megválaszolva. 

 • Ez az egyedüli tréning, ahol a vállalkozás működtetéséről is beszélünk a kliensszerzésen túl (importálás, rendelések kiküldése, online tréningek készítése, szerződés a klienssel, marketingprojektek szállítása)
 • A tréningen belül biztosítunk sablonoldalakat, stock photókat, logót készítünk neked, hogy a leggyorsabban kézzelfogható eredményeket láthass, halogatás nélkül

AZ UTOLSÓ TRÉNING, AMIRE SZÜKSÉGED LESZ

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ez a tréning nem a “vedd meg, és 2 hét múlva elfelejted” típusba tartozik, hanem a legtöbb vásárló éveken keresztül folyamatosan előveszi egy kézikönyvként, amikor új oldalt épít vagy kampányt indít.

Elképzelhető, hogy bizonyos témákban, igénybe veszel még további tréningeket, de szükséged nincs rá: a Gyorsítósávban minden meg van adva, ami szükséges, hogy 0-ról eljuss a havi egymilliós bevételig.

Ez egy befektetés (valami, amibe pénzt teszel, és utána megtérülése van), nem pedig egy kiadás (valami, amibe pénzt teszel, és utána az elveszik, vagy esetleg még költeni kell rá). 

PIACVÁLASZTÁS
TRÉNING

Ebben a tréningben a nyilvánosan közzétett 30 ötlet mellé adok még 30-at a számodra.

Továbbá megmutatom, hogyan érdemes piacot kutatni, hol találsz érdekes lehetőségeket, és pontosan hogyan kell pozicionálni a vállalkozásodat, hogy elkülönüljön a meglévőektől.

ONLINE JELENLÉT
A-Z TRÉNING

Nem csak azt mutatom meg, hogy hogyan tudsz weboldalt készíteni, hiszen egy szép oldal nem ér annyit, mint egy oldal, ami vásárlókat hoz, és ami 5-10 marketingeszközt fog össze.

Az online jelenlét magában foglalja az eladási rendszert, amikre az online vállalkozás egész üzleti modellje épül.

IMPLEMENTÁCIÓS
WEBINAROK

A tréninget rendkívül nehéz halogatni, mivel az anyagokon túl minden egyes héten egy 1 órás élő webinar keretein belül egy konkrét oldal kerül építésre a résztvevők szeme előtt.

12 hét alatt ez 12 órát jelent egy oldal teljes elkészítéséig (Facebook hirdetésekkel, értékesítő szöveggel, rendeléskezeléssel, mindennel).

ONLINE FORGALOM
TRÉNING

Ebben a tréningben megmutatom, hogy mit tanultam több ezer érdeklődő szerzéséből mind ingyenes (Youtube tartalom), mind fizetős (Facebook hirdetés) eszközökkel. 

Az első vállalkozásomat teljesen ingyenes forgalommal építettem a milliós bevételig, a TACIT-nál pedig több, mint 15x-ös megtérüléseket sikerül elérni a hirdetési költségen.

TERMÉKBESZERZÉS
TRÉNING

A Gyorsítósáv tréning szerves része, hogy megtanítjuk a vállalkozás üzemeltetését is, így az EU-n belül vagy Kínából gyártó és nagykereskedő partnerek keresését is.

Esettanulmányok, mintalevelek, részletes leírások teszik lehetővé, hogy gond nélkül be tudd szerezni a vállalkozásod termékeit. 

MARKETING ARZENÁL

A tréningben biztosítva minden szükséges eszköz, ami a tipikus online marketing feladatokhoz szükséges. 

A tréning nélkül lényegében garantálható, hogy nagyon jelentős összegeket költenél el olyan eszközökre, amik a mindennapi működéshez kellenek, vagy a klienseidnek igénye lenne rájuk. 

AZ ELSŐ SZÁZEZER
TRÉNING

A tréninggel a célom egy nagyon összetett, kiemelkedően értékes tudás átadása. De nincs MINDENRE szükség ahhoz, hogy elindulj, és elkezdj pénzt keresni a vállalkozásoddal.

Ezért készítettem ezt az anyagot, aminek a célja az első rendelések megszerzése, hogy minél korábban igazolva legyenek az erőfeszítéseid.

A 250 000-ES
CSOMAG

A legegyszerűbb mód rövid időn belül jelentős profitra szert tenni, ha eladsz egy teljes online jelenlétet olyan vállalkozásoknak, amik már évek óta működnek.

A tréning része egy lépésről-lépésre szóló leírás egy ilyen projekt kivitelezéséről, amiért bátran elkérhetsz 250 000 Ft-ot. 

WEBJOG
CSOMAG

Az egyik legdühítőbb dolog, ami visszatartja az embereket a vállalkozásuk elindításától a rengeteg megválaszolatlan kérdés a jogi témákkal kapcsolatban.

Ezért állítottunk össze egy csomagot ÁSZF/adatvédelmi nyilatkozat sablonokból, szerződésmintákból és leírásokból a jogi feltételekről, hogy minden le legyen fedve azonnal. 

GYORSÍTÓSÁV MAFFIA VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉG

Mi lenne, ha egy olyan közösségbe tartoznál, ahol az elmúlt 3 évben folyamatosan gyakori kérdéseket válaszoltunk meg a lehető legpontosabban, óriási mennyiségű hasznos tipp és jól működő megoldás gyűlt össze, és a kérdéseid is gyorsan megválaszolásra kerülnek? 

Hasonló (de kevésbé aktív, és kevésbé gyakorlatias válaszokat adó) csoportok sokszor havi 20 000 Ft + ÁFÁba kerülnek. 

A Gyorsítósáv tréninggel 1 évig hozzáférést kapsz a Gyorsítósáv Maffia közösséghez, ahol folyamatosan látod haladni a résztvevőket, gyorsan kapsz visszajelzést, ha elakadsz, és egyszerűen a megfelelő pályán tart, ha folyamatosan ötleteket kapsz, és tudod hogy itt megkapod a válaszokat. 

tacit gyorsítósáv 7.0
megrendelés

FIZETÉS 8 RÉSZLETBEN

Ft 44,990 havonta
 • A tréning teljes tartalma korlátlan ideig tartó hozzáféréssel
 • 1 év hozzáférés a Gyorsítósáv Maffia közösséghez (hosszabbítható)
 • Minden szükséges eszköz a rendelkezésedre bocsátva
 • 365 napos TACIT 100% Garancia

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN

Ft 309,990
 • A tréning teljes tartalma korlátlan ideig tartó hozzáféréssel
 • 1 év hozzáférés a Gyorsítósáv Maffia közösséghez (hosszabbítható)
 • Minden szükséges eszköz a rendelkezésedre bocsátva
 • 365 napos TACIT 100% Garancia
JAVASOLT

FIZETÉS 12 RÉSZLETBEN

Ft 26 990 havonta + 59 990 Ft csatlakozáskor
 • A tréning teljes tartalma korlátlan ideig tartó hozzáféréssel
 • 1 év hozzáférés a Gyorsítósáv Maffia közösséghez (hosszabbítható)
 • Minden szükséges eszköz a rendelkezésedre bocsátva
 • 365 napos TACIT 100% Garancia

BÓNUSZOK

CLICKFUNNELS TRÉNING

A Clickfunnels a sales funnel (értékesítői tölcsér) szoftverek koronázatlan királya, ami rendkívül népszerű az angol nyelvű piacon.

A tréninghez bónuszként megkapod az egyetlen magyar nyelvű Clickfunnels tréninget, amivel akár külföldi klienseket is azonnal ki tudsz szolgálni. 

SHOPIFY TRÉNING

A Shopify a legnépszerűbb webshop platform a világon az egyszerű kezelhetősége miatt. 

A tréningen azért nem ezt használjuk, mert sok korlátja van, amiket csak külső app-ekkel lehet pótolni, ezek pedig gyorsan havi 30-40 000 ft-os számlákat eredményezhetnek.

Ezzel együtt sokszor felmerül igényként ez a rendszer, így a tréning bónuszaként megkapod a Shopify kezelését bemutató tréninget.

DIVI TRÉNING

A Divi az egyik oldalépítő sablon, amit hosszú ideig használtunk, de végül az Elementor gyors fejlődése miatt lecseréltük.

Magyarországon nagyon sok oldalnál továbbra is ezt használták, így akár kliensek meglévő Divis oldalát szerkeszteni, akár kisebb oldalak készítéséhez remekül tudod használni ezt a tréninget, ami tartalmaz minden sablonoldalt és kiegészítő bővítményt is, amit korábban a Divihez használtunk.

A VERHETETLEN 365 NAPOS
100% TACIT GARANCIA

A garanciapolitikám egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekem, akkor én tartozom azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért. 

Sokan tartanak tréningeket, gyakran garancia nélkül, vagy nevetséges feltételekkel (“Az első 2 órában jelezd, hogy nem akarod folytatni”), abban bízva, hogy csak épp annyira elégedett legyél, hogy ne kérd vissza pénzed.

Én mindent a vásárlóimnak köszönhetek, és a vállalkozásom csak akkor működhet, ha az emberek visszatérnek/ajánlják a tréningjeimet, és mindenekelőtt: érzik, hogy a tanácsaim jelentős mértékben hozzájárulnak a haladásukhoz.

Az első számú célom, hogy minden kliensem azt érezze, hogy a tréningjeim sokszorosan megtérülő befektetések, és ezért dolgozok minden nap. 

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, kérlek jelezd az [email protected] e-mail címen a vásárlás utáni 365 napon belül.

Első körben meg szeretném válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát, de ha ennek ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, rövidesen visszautalásra kerül a pénzed 100%-ban.

VISSZAJELZÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

A tréning nem ér véget 12 hét után, ez egy gyakori félreértés.

Egyszerűen van egy 12 hetes intenzív időszak, ami alatt ha valaki fókuszáltan dolgozik, akkor meg tudja építeni az online vállalkozását. 

Ezután természetesen még sok kérdés merülhet fel a működtetéssel, optimalizálással és bővítéssel kapcsolatban, amikre készséggel válaszolunk a közösségen belül. 

Továbbá könnyen lehet, hogy valaki nem 3, hanem 8 hónap alatt dolgozza fel az anyagot. Erre is van lehetőség, és az idő közben felmerülő kérdésekben is segítünk.

Tehát ez nem egy 12 hetes tréning, ez egy minimum 1 évig tartó tréning (a közösségen belüli támogatással), egyszerűen az első 12 hét után el tudsz indulni a vállalkozással. 

Így egyértelműen nehezebb elindulni, mert többet kell tanulni egyszerre, de a tréningen minden technikai dolog meg van tanítva. Sok oldal nincs lefordítva, de egyszerű feliratokról van szó, nem összefüggő szövegekről, tehát bár nehezebb így a dolgod, de kezelhető mértékű kihívásról van szó. Továbbá az angol oldalak böngészése során számíthatsz arra, hogy gyorsan fejlődik a nyelvtudásod.

Alább csatoltam egy képernyőmentés a tréning 50 hasonló moduljának egyikéről. 

Minden modul célja, hogy kezelhető hosszúságú legyen, és amit videón célszerű bemutatni, az videón legyen, amit szöveges/képes formátumban, az pedig azzal. 

Emiatt a tréning sokkal áttekinthetőbb és követhetőbb, mint amikor valaki 30-40 perces videók sorozatát tölti fel:

Bármennyire is szeretnék eredményeket garantálni, ilyet képtelenség ígérni. 

Az elmúlt egy évben, nem kis mértékben a Gyorsítósáv tréning sikerei miatt több oktató elkezdte leígérni a csillagokat is az égről, hogy “garantáltan milliós vállalkozást építhetsz a segítségükkel”. 

Én ettől elhatárolódom, ilyet ígérni nem lehet (mivel sok dolog nem az oktatón múlik, nincs az irányítása alatt), és elkeseredett hazugságnak tartom.

Garanciát csak arra tudok vállalni, hogy magasan ez a piacon elérhető legjobb tréning.

Természetesen a Gyorsítósáv tréningek számtalan sikersztorit eredményeztek (köztük havi milliós profitú vállalkozásokat is), de ezek az 1-2 év alatt elért eredmények mind kiemelkedő erőfeszítéseknek voltak köszönhetőek, így semmiképp sem tartozik az ígéreteim közé, hogy minden résztvevő eléri ezt. 

Nyilván ez erősen eltér vállalkozásonként (pl: webshop drágább, mint marketingkivitelezés), de egy bonyolultabb webshop esetében is maximum 300 000 Ft-ból mindent ki tudunk hozni (maximum összegről beszélünk tehát).

Én mindenkinek azt javaslom, hogy a tréningből megtanultakat érdemes eladni marketinges munkaként, és ezt kell forgatni a vállalkozásban.

Tehát fontos, hogy nem kiadásról beszélünk, mert nem “elköltöd”, hanem forgótőkeként használod a pénzt.

Nagyon erősen arra tolok mindenkit, hogy a hétvégi napokon (szombat-vasárnap) 4-4 órányi egybefüggő, fókuszált munkablokkot alakítsanak ki, ahol lehet oldalakat építeni, szöveget írni, stb… Illetve a hét folyamán 2-3 órát érdemes beletenni a tréningbe a videók feldolgozására, kérdések megfogalmazására, funnel hackelésre, ez nem olyan intenzív munka.
Minden gond nélkül, képzést bármilyen vállalkozás el tud számolni, soha senkinek nem volt problémája ezzel. Csatlakozás után állítom ki a számlát, és ilyenkor tudod elküldeni a céges adatokat.

A tréning videói korlátlan ideig hozzáférhetőek, viszont az első 12 hét alatt csak fokozatosan válnak elérhetővé a könnyebb követhetőség érdekében.

Amennyiben valaki egy összegben fizetett, és külön kéri, már az első nap is elérhetővé tudom tenni a teljes anyagot.

Scroll to Top
II. Előjelentkezés - április 23-25.
Iratkozz fel emlékeztetőért itt: