ÉPÍTSd a VÁLLALKOZÁSod A SAJÁT FELTÉTELEID SZERINT

TACIT Gyorsítósáv 7.1: Az egyetlen A-Z
online vállalkozás indítási tréning

minden eszköz a kezedbe adva

minden SZÜKSÉGES TUDÁS KÉSZEN ÁTADVA

több száz 5⭐-os értékeléssel

minden eszköz a kezedbe adva

minden SZÜKSÉGES TUDÁS KÉSZEN ÁTADVA

több száz 5⭐-os értékeléssel

A VÁLLALKOZÁS A KULCS EGY
JÓLÉTBEN TÖLTÖTT ÉLETHEZ

Majdnem minden ember, aki valaha is gazdag lett, vállalkozással tett szert a vagyonára.

Majdnem minden ember, aki magának osztja be az idejét,  vállalkozással teremtette meg magának ezt a lehetőséget.

Majdnem minden ember, aki maga dönti el, hogy honnan dolgozik, vállalkozóként végzi a tevékenységét. 

Igazán elképesztő időket élünk, amikor vállalkozást indítani az interneten olcsóbb, gyorsabb, profitábilisabb és nagyobb szabadságot biztosít, mint bármikor korábban.

Ma már lehetőség van arra, hogy hónapok alatt elsajátíts olyan készségeket, amik az életed végéig fedezik a számlákat, vagy szolgálják az anyagi biztonságodat ha valami történik a munkahelyeddel.

Ez a legjobb mód a vagyonteremtésre, mert gyorsabban hoz eredményeket, és kevesebb tőkét igényel, mint az ingatlan vagy a részvények.

A vállalkozásom lehetővé tette, hogy eljussak a világ legérdekesebb helyeire, teljes anyagi biztonságot teremtsek magamnak, és több, mint tízezer embernek teremtsek értéket az információval és termékekkel, amiket létrehoztam. 

Szerintem ez a legszebb sors, ami emberrel valaha is történhet. 

Emlékszem 7 évvel ezelőtt mindezt még nem tudtam, nem volt meg egy készségem se, ami most garantálja a jólétem, és nem volt pontos tervem, hogy merre szeretnék haladni az életemmel.

De alig 1,5 évvel az indulás után már megvolt az első milliós hónapom, és 7 rövid év alatt odáig jutottunk, hogy már tübb,mint 1100 emberrel dolgoztunk együtt a vállalkozásuk elindításán.

Most pedig büszkén mondhatom azt, hogy több kliensem már kevesebb idő alatt, nálam gyorsabban jutott el az első milliós hónapig:

ÉPÍTS VÁLLALKOZÁST A SAJÁT FELTÉTELEID SZERINT

2019-ben itt van a lehetőség, hogy te is elindítsd az online vállalkozásod:

 • A kedvezményes KATA adózással tizedére csökkentheted az adóterhedet, így évi 2,5 - 5,5 millió forinttal több marad nálad
 • Az e-kereskedelem évi 18%-ot növekszik, egyre többen, egyre többet vásárolnak online évről-évre
 • Az online vállalkozás költsége döbbenetes mértékben csökkent, így maximum 300 000 Ft-ból el tudsz indulni
 • Az online vállalkozás lehetővé teszi azt, amit a legmagasabb pozíció sem fog megadni alkalmazottként: hogy szabadon oszthatod be a napodat
 • Nem kell felmondanod a munkahelyeden, hanem amellett is elindulhatsz, kiutat, mellékjövedelmet és védőhálót építve egyszere

bemutatkozik: a tacit gyorsítósáv 7.1 tréning

Az egyetlen A-Z online vállalkozás indítási tréning

AZ EGYETLEN TRÉNING TÖBB SZÁZ 5⭐VISSZAJELZÉSSEL

AZ EGYETLEN TRÉNING BIZONYÍTOTT MILLIÓS SIKEREKKEL

AZ EGYETLEN TRÉNING 365 NAPOS 100% GARANCIÁVAL

AZ EGYETLEN TRÉNING TÖBB SZÁZ 5⭐VISSZAJELZÉSSEL

AZ EGYETLEN TRÉNING BIZONYÍTOTT MILLIÓS SIKEREKKEL

AZ EGYETLEN TRÉNING 365 NAPOS 100% GARANCIÁVAL

MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED VAN A MILLIÓS HAVI BEVÉTELIG

A Gyorsítósáv tréning az egyedüli hazai képzés, ami egy teljes rendszert ad a kezedbe, ami tartalmaz minden szükséges technikai, üzleti modellel és vállalkozói szemlélettel kapcsolatos tudást.

Mindezt pedig több száz pozitív visszajelzés, milliós sikersztorik és a létező legerősebb garancia támasztják alá.

Az elmúlt több, mint 3 évben folyamatosan fejlesztettem az anyagot, hogy könnyen követhető legyen, és már előre lefedje az összes kérdésedet, ami felmerülhet elkerülve az idegőrlő keresgélést.

Minden gyakorlati példákon keresztül van bemutatva a számodra, 10 percnél rövidebb videókban, hogy azonnal munkába is tudd tenni az elhangzottakat, látványos és gyors eredményekkel. 

 • Minden szükséges eszközt biztosítok neked a tréningen belül, és megmutatom a használatát lépésről-lépésre, hogy egyszerűen be tudd építeni a saját vállalkozásodba
 • Részévé válsz a legértékesebb magyar online vállalkozói közönségnek, ahol minden kérdésed gyorsan megválaszolásra kerül: akár termékek beszerzéséről, akár Facebook hirdetésekről, akár kliensmunkákról van szó
 • Megtanítom az összes szükséges készséget a 0-ról, hogy 100%-ban működőképes online vállalkozást építhess, és ezt a tudást a klienseidnek 250 000 Ft+ áron tudd eladni weboldalanként
 • Minden szükséges eszközt biztosítok neked a tréningen belül, és megmutatom a használatát lépésről-lépésre, hogy egyszerűen be tudd építeni a saját vállalkozásodba.
 • Megtanítom az összes szükséges készséget a 0-ról, hogy 100%-ban működőképes online vállalkozást építhess, és ezt a tudást a klienseidnek 250 000 Ft+ áron tudd eladni weboldalanként.
 • Több, mint 1000 emberrel végzet munka során minden kérdésre megtaláltuk a válaszokat, és előre beépítettem az anyagba, hogy folyamatosan biztosan tudj haladni, különösebb technikai készségek nélkül is.

Történt már veled, hogy belekezdtél egy tréningbe, de nem volt tiszta sorrend a lépésekben, teljesen rád volt bízva, hogy motiváld magad,  túl sok összezavaró információt kaptál, vagy irreális mennyiségű időt vett igénybe?

A Gyorsítósávban egy teljes támogató környezetet kapsz, ahol minden fontos kérdés a létező legtömörebb és gyakorlatiasabb formában van megválaszolva.

 • Ez az egyedüli tréning, ahol a vállalkozás működtetéséről is beszélünk a kliensszerzésen túl (importálás, rendelések kiküldése, online tréningek készítése, szerződés a klienssel, marketingprojektek szállítása)
 • A tréningen belül biztosítunk sablonoldalakat, stock photókat, logót készítünk neked, hogy a leggyorsabban kézzelfogható eredményeket láthass, halogatás nélkül

MILYEN VÁLLALKOZÁSOKKAL FOGLALKOZUNK?

 • E-kereskedelem: webshopok, és fizikai termékeket áruló márkák indítása
 • Tanácsadás: bármilyen információ eladása, coaching, online tréning, workshop
 • Marketingkivitelezés: teljes online marketing építése meglévő vállalkozásoknak

Ez a 3 vállalkozástípus az, amik kis költséggel elindíthatóak és gyorsan profitot tudnak termelni. 

A Gyorsítósáv tréninggel lényegében azt tanulod meg, hogy hogyan tudsz ügyfeleket szerezni online, és hogyan tudod működtetni ezt a 3 típusú vállalkozást.

Ha képes vagy vásárlókat szerezni, az garantálja a jólétedet, hiszen más vállalkozások is szívesen fizetnek azért, hogy valaki vásárlókat hozzon nekik. Így akár a kezdőtőkédet is előteremtheted az első munkákból.

A 3 típus között vannak különbségek, de hasonló technikai tudásra építenek – a tréningben megtanítok minden szükséges eszközt és feladatot, majd konkrét példákat és kész sablonokat adok webshopoknak, tanácsadóknak és marketing kivitelezőknek.

AZ EGYETLEN TRÉNING, AMIRE SZÜKSÉGED LESZ

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ez a tréning nem a “vedd meg, és 2 hét múlva elfelejted” típusba tartozik, hanem a legtöbb vásárlóm napi szinten előveszi egy útmutatóként, amikor új oldalt épít vagy kampányt indít.

“Egyszer Gyorsítósávos, mindig Gyorsítósávos” – az összes frissítést megkapod ingyen, és a későbbi tréningeken is részt tudsz venni, ha ismételni akarsz, vagy új oldalt építesz. 

Elképzelhető, hogy bizonyos témákban, igénybe veszel még további tréningeket, de szükséged nincs rá: a Gyorsítósávban minden meg van adva, ami szükséges, hogy 0-ról eljuss a havi egymilliós bevételig.

Ez egy befektetés (valami, amibe pénzt teszel, és utána pénzt termel a számodra), nem pedig egy kiadás (valami, amibe pénzt teszel, és utána az elveszik, vagy esetleg még költeni kell rá). 

 • 1. hét: Piacválasztás / Piackutatás
 • 2. hét: Online jelenlét alapok
 • 3. hét: Webdesign alapok
 • 4. hét: Beszerzés és tartalomterv
 • 5. hét: Ajánlatok kidolgozása / Termékkategóriák
 • 6. hét: Értékesítő- és termékoldalak
 • 7. hét: reiterációs hét (ismétlés)
 • 8. hét: webjog alapok
 • 9. hét: A TÖKÉLETES MARKETING ARZENÁL
 • 10. hét: e-mail marketing
 • 11. hét: hirdetési módszerek
 • 12. hét: Első rendelések megszerzése

PIACVÁLASZTÁS
TRÉNING

Ebben a tréningben biztosítok eszközöket és adatbázisokat, amiknek a segítségével könnyedén felfedezhetsz olyan termékeket, amiket érdemes forgalmazni.

Továbbá lépésről-lépésre bemutatom, hogy hogyan találd meg a saját egyedi pozicionálásod, hogyan keress ötleteket az értéked kommunikálására a hirdetésekben és az értékesítési szövegedben.

30 DARAB EXTRA TERMÉK ÖTLET

Az elmúlt években sok vállalkozás ötletet osztottam meg, de azokat, amik továbbra is kiaknázatlanok maradtak csak a tréningemben osztom meg. 

Mindig vannak olyan variációi egy vállalkozás ötletnek, ahol egy kis csavarással lényegesen kisebb versennyel tudsz szembenézni, és a 30 extra termék (vagyis webshopok számára ajánlott) ötletnek pontosan ez a célja. 

ONLINE JELENLÉT
A-Z TRÉNING

Nem csak azt mutatom meg, hogy hogyan tudsz weboldalt készíteni, hiszen egy szép oldal nem ér annyit, mint egy oldal, ami vásárlókat hoz, és ami 5-10 marketingeszközt fog össze.

Az online jelenlét magában foglalja az eladási rendszert, amikre az online vállalkozás egész üzleti modellje épül.

IMPLEMENTÁCIÓS
WEBINAROK

A tréninget rendkívül nehéz halogatni, mivel az anyagokon túl minden egyes héten egy 1 órás élő webinar keretein belül egy konkrét oldal kerül építésre a résztvevők szeme előtt.

12 hét alatt ez 12 órát jelent egy 100%-ban működő oldal  elkészítéshez (Facebook hirdetésekkel, értékesítő szöveggel, rendeléskezeléssel, mindennel).

ONLINE FORGALOM
TRÉNING

Ebben a tréningben megmutatom, hogy mit tanultam több ezer érdeklődő szerzéséből mind ingyenes (Youtube tartalom), mind fizetős (Facebook hirdetés) eszközökkel. 

Az első vállalkozásomat teljesen ingyenes forgalommal építettem a milliós bevételig, a TACIT-nál pedig több, mint 15x-ös megtérüléseket sikerül elérni a hirdetési költségen, még több milliós büdzséknél is.

TERMÉKBESZERZÉS
TRÉNING

A Gyorsítósáv tréning szerves része, hogy megtanítjuk a vállalkozás üzemeltetését is, így az EU-n belül vagy Kínából gyártó és nagykereskedő partnerek keresését is.

Esettanulmányok, mintalevelek, részletes leírások teszik lehetővé, hogy gond nélkül be tudd szerezni a vállalkozásod termékeit. 

A TÖKÉLETES MARKETING ARZENÁL

A Gyorsítósávban biztosítva van minden szükséges eszköz, ami a tipikus online marketing feladatokhoz szükséges.

A tréning nélkül lényegében garantálható, hogy nagyon jelentős összegeket költenél el olyan eszközökre, amik a mindennapi működéshez kellenek, vagy a klienseidnek igénye lenne rájuk.

 

"AZ ELSŐ SZÁZEZER"
TRÉNING

A tréninggel a célom egy nagyon összetett, kiemelkedően értékes tudás átadása. De nincs MINDENRE szükség ahhoz, hogy elindulj, és elkezdj pénzt keresni a vállalkozásoddal.

Ezért készítettem ezt az anyagot, aminek a célja az első rendelések megszerzése, hogy minél korábban igazolva legyenek az erőfeszítéseid.

A 250 000-ES
CSOMAG

A legegyszerűbb mód rövid időn belül jelentős profitra szert tenni, ha eladsz egy teljes online jelenlétet olyan vállalkozásoknak, amik már évek óta működnek.

A tréning része egy lépésről-lépésre szóló leírás egy ilyen projekt kivitelezéséről, amiért bátran elkérhetsz 250 000 Ft-ot.

 

WEBJOG
CSOMAG

Az egyik legdühítőbb dolog, ami visszatartja az embereket a vállalkozásuk elindításától a rengeteg megválaszolatlan kérdés a jogi témákkal kapcsolatban.

Ezért állítottunk össze egy csomagot ÁSZF/adatvédelmi nyilatkozat sablonokból, szerződésmintákból és leírásokból a jogi feltételekről, hogy minden le legyen fedve azonnal. 

EGY TELJES TÁMOGATÓ RENDSZER A HALADÁSOD BIZTOSÍTÁSÁÉRT

VÁLOGATOTT ESZKÖZÖK BIZTOSÍTVA

Az évek során minden egyes feladatra megtaláltuk a legjobb eszközt, és minden egyes problémát megoldottunk – mindez sok százezer forint, és több száz óra megtakarítását jelenti a számodra.

#HÉTVÉGIHARCOS KIHÍVÁSOK

A legtöbb szabadon eltölthető időd a hétvégéken van, ezért a hétvégékre mindig külön gyakorlatokkal, feladatokkal és mérföldkövekkel készülünk, hogy biztosítva legyen a könnyű haladásod.

DESIGN-RAKTÁR ÉS SZOLGÁLTATÁS

Rengeteg időt vesz el a különböző képek gyűjtése, logók készítése, ezért kidolgoztunk egy szolgáltatást a résztvevőknek, ahol pontosan ezeket biztosítjuk, hogy ne erre menjen el több tucat órád, felőrölve a motivációd.

GYORSÍTÓSÁV MAFFIA VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉG

Mi lenne, ha egy olyan közösségbe tartoznál, ahol az elmúlt 3 évben folyamatosan gyakori kérdéseket válaszoltunk meg a lehető legpontosabban, óriási mennyiségű hasznos tipp és jól működő megoldás gyűlt össze, és a kérdéseid is gyorsan megválaszolásra kerülnek? 

Hasonló (de kevésbé aktív, és kevésbé gyakorlatias válaszokat adó) csoportok sokszor havi 20 000 Ft + ÁFÁba kerülnek. 

A Gyorsítósáv tréninggel 1 évig hozzáférést kapsz a Gyorsítósáv Maffia közösséghez, ahol folyamatosan látod haladni a résztvevőket, gyorsan kapsz visszajelzést, ha elakadsz, és egyszerűen a megfelelő pályán tart, ha folyamatosan ötleteket kapsz, és tudod hogy itt megkapod a válaszokat. 

BÓNUSZ: SZEREZZ
4 573 800 FORINTOT A VÁLLALKOZÁSODRA

A Gyorsítósáv tréninghez extra szolgáltatásként összefogtunk egy pályázatíró céggel, hogy a vállalkozásindításra szánt EU források végre olyanokhoz kerüljenek, akik tényleg vállalkozni szeretnének.

Természetesen a pályázás mindenki számára nyitott lehetőség, aki megfelel a  feltételeknek, de a tréning résztvevőinek egy erősen csökkentett sikerdíjú, kifejezetten erre a pályázatra berendezkedett szolgáltatást nyújtunk, amivel 4 573 800 forint vissza nem térítendő támogatást kaphatsz.

Ez egy remek lehetőség előteremteni a vállalkozásod tőkéjét, de szem előtt kell tartani, hogy ennek a pályázatnak vannak feltételei, amikről bővebben a Lifestyle Vállalkozás Csoportban írtam. 

EXKLUZÍV BÓNUSZ A MÁSODIK NAP ESTIG JELENTKEZŐKNEK: SAJÁT MÁRKA FEJLESZTÉS TRÉNING

1 héttel ezelőtt bevezettünk egy teljesen új, nulláról fejlesztett terméket, a DayDesign tervezőt. A saját márka indítása minden esetben a végcél kell, hogy legyen, hiszen mások termékének az újraeladásakor a profit nagy része másnál marad, és így tudsz igazi értéket teremteni a piacnak.

A bevezető promóció 4 nap alatt 3 715 1000 ft-ot hozott be, és a bevétel 10%-át jótékonysági célokra utaltuk át, méghozzá élőben, a közösséggel együtt kiválasztva a támogatott projekteket. 

De a legfontosabb: gyorsan megkaptuk az első nyilvános visszajelzéseket is, hogy mennyire elégedettek az emberek a tervező minőségével. 

Az esettanulmányban megosztjuk a konkrét beszállítókat, levelezéseket, költségeket és tanulságokat, valamint a promóció részleteit, amivel azonnal eladtuk a rendelkezésre álló termékek nagy részét. 

Ez a tréning segíteni fog saját márkát fejleszteni, milliókat takaríthat meg a tervezés és gyártás során. Másrészt a bevezető promóciót, amit használtunk, sikeresen felhasználhatod a saját termékeid bevezetésekor, vagy a marketingesként a klienseidnek fel tudod ajánlani önálló szolgáltatásként. 

A saját márka építéséről szóló DayDesign esettanulmányt a későbbiekben 29 990 ft-ért fogjuk megvásárolhatóvá tenni, de azoknak, akik kedd estig jelentkeznek a Gyorsítósáv 7.1-re ingyenes elérhetővé tesszük. 

 

Napok
Órák
Percek
Másodpercek

tacit gyorsítósáv 7.1
megrendelés

CSATLAKOZÁS: OKTÓBER 7-10.

GYORSÍTÓSÁV 7.1
ALAP CSOMAG

 • Piacválasztás tréning
 • 30 darab extra vállalkozás ötlet
 • Online jelenlét A-Z tréning
 • Online forgalom tréning
 • Termékbeszerzés tréning
 • "Az első százezer" tréning
 • A 250 000-es csomag
 • Webjog csomag
 • Korlátlan ideig tartó hozzáférés
 • Minden később frissítés ingyenesen
 • 365 napos TACIT 100% Garancia
Teljes ár: 109.990 Ft + Áfa

Részletfizetés: 6 x 21.990 Ft + Áfa

 

GYORSÍTÓSÁV 7.1
TELJES CSOMAG

 • Piacválasztás tréning
 • 30 darab extra vállalkozás ötlet
 • Online jelenlét A-Z tréning
 • Online forgalom tréning
 • Termékbeszerzés tréning
 • "Az első százezer" tréning
 • A 250 000-es csomag
 • Webjog csomag
 • Design raktár
 • Tökéletes Marketing Arzenál
 • Minden szükséges eszköz a rendelkezésedre bocsátva
 • Korlátlan ideig tartó hozzáférés
 • Minden később frissítés ingyenesen
 • 365 napos TACIT 100% Garancia
Teljes ár: 149.990 Ft + Áfa

Részletfizetés: 6 x 29.990 Ft + ÁfA

ANYUKA/DIÁK TÁMOGATÁS

Az elmúlt évek során gyakran láttam, hogy van két olyan csoport, akiknek különösen sokat jelenthet ez a tréning, de nekik sokszor korlátozottabb anyagi lehetőségeik vannak: az anyukák és diákok.

Az anyukák évekre kiesnek a munkaerőpiacról, és a megnövekedett költségeket egy embernek kell előteremteni. Számukra a tökéletes megoldás egy online vállalkozás, amit otthon is tudnak működtetni.

A diákok (szerencsére) ma már egy olyan világban kezdenek munkába, ahol nem csak az alkalmazotti lét az egyetlen lehetőség. Én magam is diákként, pénz nélkül kezdtem bele a vállalkozásba, és tudom, hogy ez a tréning teljesen meg tudja változtatni a résztvevők egész hátralévő életét.

Ezért támogatom ezt a két csoportot egy kedvezménnyel, a Gyorsítósáv 7.1 esetében 20 000 ft-al kedvezőbb áron érhető el a tréning anyukáknak és diákoknak.

A kedvezmény igénybevételéhez szükséges igazolni azt, hogy a résztvevő GYES/GYED-en van éppen (tehát otthon van a gyerekével), vagy hogy nappali tagozatos diák jogviszonya van.

Ehhez bármilyen igazolást elfogadunk, jogviszony igazolást, GYES/GYED-re való jogosultságról szóló papírt, születési anyakönyvi kivonatot, diák igazolványt, stb…

Az igazolást az alábbi linken tudod feltölteni, majd e-mailben válaszolunk:

A VERHETETLEN 365 NAPOS
100% TACIT GARANCIA

A garanciapolitikám egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekem, akkor én tartozom azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

Sokan tartanak tréningeket, gyakran garancia nélkül, vagy nevetséges feltételekkel (“Az első 2 órában jelezd, hogy nem akarod folytatni”), abban bízva, hogy csak épp annyira elégedett legyél, hogy ne kérd vissza pénzed.

Én mindent a vásárlóimnak köszönhetek, és a vállalkozásom csak akkor működhet, ha az emberek visszatérnek/ajánlják a tréningjeimet, és mindenekelőtt: érzik, hogy a tanácsaim jelentős mértékben hozzájárulnak a haladásukhoz.

Az első számú célom, hogy minden kliensem azt érezze, hogy a tréningjeim sokszorosan megtérülő befektetések, és ezért dolgozok minden nap. 

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, kérlek jelezd az [email protected] e-mail címen a vásárlás utáni 365 napon belül.

Első körben meg szeretném válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát, de ha ennek ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, rövidesen visszautalásra kerül a pénzed 100%-ban.

VISSZAJELZÉSEK

Ígéreteket tenni könnyű, a beígérteket a létező legjobb minőségben szállítani nehéz. Ezért intek óvatosságra mindenkit az online tréningekkel kapcsolatban, hiszen sok tanácsadó csak rövid idő alatt akarja a legtöbb pénzt kihúzni a vásárlói zsebéből.

Ezért fejlesztem a Gyorsítósáv tréninget már lassan 3 éve, és ezért gyűjtöttem össze több száz visszajelzést róla, hogy biztosíthassalak róla, hogy ez a legjobb befektetés, amit megléphetsz, ha hajlandó vagy dolgozni a tréningemmel. 

Még egyszer, fontos kiemelni, hogy semmiképp nem ígérek sem garantált eredményeket, sem egyszerű sikereket. Egy kiemelkedően értékes tudást ígérek, ami az egész hátralévő életetedben szolgálni fog, és lehetővé teszi, hogy extra jövedelmet szerezz vele,  és sikeres online vállalkozásokat építs. 

Ahogy lentebb olvashatod: sokan megtalálták már a számításaikat a segítségemmel.  

BÓNUSZOK

CLICKFUNNELS TRÉNING

A Clickfunnels a sales funnel (értékesítői tölcsér) szoftverek koronázatlan királya, ami rendkívül népszerű az angol nyelvű piacon.

A tréninghez bónuszként megkapod az egyetlen magyar nyelvű Clickfunnels tréninget, amivel akár külföldi klienseket is azonnal ki tudsz szolgálni. 

SHOPIFY TRÉNING

A Shopify a legnépszerűbb webshop platform a világon az egyszerű kezelhetősége miatt. 

A tréningen azért nem ezt használjuk, mert sok korlátja van, amiket csak külső app-ekkel lehet pótolni, ezek pedig gyorsan havi 30-40 000 ft-os számlákat eredményezhetnek.

Ezzel együtt sokszor felmerül igényként ez a rendszer, így a tréning bónuszaként megkapod a Shopify kezelését bemutató tréninget.

DIVI TRÉNING

A Divi az egyik oldalépítő sablon, amit hosszú ideig használtunk, de végül az Elementor gyors fejlődése miatt lecseréltük.

Magyarországon nagyon sok oldalnál továbbra is ezt használták, így akár kliensek meglévő Divis oldalát szerkeszteni, akár kisebb oldalak készítéséhez remekül tudod használni ezt a tréninget, ami tartalmaz minden sablonoldalt és kiegészítő bővítményt is, amit korábban a Divihez használtunk.

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

Így egyértelműen nehezebb elindulni, mert többet kell tanulni egyszerre, de a tréningen minden technikai dolog meg van tanítva.

Sok oldal nincs lefordítva, de egyszerű feliratokról van szó, nem összefüggő szövegekről, tehát bár nehezebb így a dolgod, de kezelhető mértékű kihívásról van szó.

Továbbá az angol oldalak böngészése során számíthatsz arra, hogy gyorsan fejlődik a nyelvtudásod.

Alább csatoltam egy képernyőmentés a tréning 50 hasonló moduljának egyikéről. 

Minden modul célja, hogy kezelhető hosszúságú legyen, és amit videón célszerű bemutatni, az videón legyen, amit szöveges/képes formátumban, az pedig azzal. 

Emiatt a tréning sokkal áttekinthetőbb és követhetőbb, mint amikor valaki 30-40 perces videók sorozatát tölti fel:

Bármennyire is szeretnék eredményeket garantálni, ilyet képtelenség ígérni. 

Az elmúlt egy évben, nem kis mértékben a Gyorsítósáv tréning sikerei miatt több oktató elkezdte leígérni a csillagokat is az égről, hogy “garantáltan milliós vállalkozást építhetsz a segítségükkel”. 

Én ettől elhatárolódom, ilyet ígérni nem lehet (mivel sok dolog nem az oktatón múlik, nincs az irányítása alatt), és elkeseredett hazugságnak tartom.

Garanciát csak arra tudok vállalni, hogy magasan ez a piacon elérhető legjobb tréning.

Természetesen a Gyorsítósáv tréningek számtalan sikersztorit eredményeztek (köztük havi milliós profitú vállalkozásokat is), de ezek az 1-2 év alatt elért eredmények mind kiemelkedő erőfeszítéseknek voltak köszönhetőek, így semmiképp sem tartozik az ígéreteim közé, hogy minden résztvevő eléri ezt. 

Igen, a tréning 100%-ban online zajlik. 

Minden anyag elérhető online, a zárt oldalon belül. 

A legideálisabb természetesen az, ha velünk együtt haladsz, de semmi gond, ha valahol lemaradsz.

A tréning úgy van felépítve, hogy önállóan is követhető legyen, tehát minden lépésről-lépésre be van mutatva videókon és képernyőfotókon keresztül.

A tréningen belül 1 évig (!) folyamatosan segítséget kapsz, így akkor és ott veszed fel a fonalat a lemaradásod után, ahol a legjobban megfelel neked. 

Még több hónapos csúszás esetén is lehetőséged van a későbbi tréningeken részt venni, így garantáltan nem esel ki a képből.

Nyilván ez erősen eltér vállalkozásonként (pl: webshop drágább, mint marketingkivitelezés), de egy bonyolultabb webshop esetében is maximum 300 000 Ft-ból mindent ki tudunk hozni (maximum összegről beszélünk tehát).

Én mindenkinek azt javaslom, hogy a tréningből megtanultakat érdemes eladni marketinges munkaként, és ezt kell forgatni a vállalkozásban.

Tehát fontos, hogy nem kiadásról beszélünk, mert nem “elköltöd”, hanem forgótőkeként használod a pénzt.

 

Nagyon erősen arra tolok mindenkit, hogy a hétvégi napokon (szombat-vasárnap) 4-4 órányi egybefüggő, fókuszált munkablokkot alakítsanak ki, ahol lehet oldalakat építeni, szöveget írni, stb…

Illetve a hét folyamán 2-3 órát érdemes beletenni a tréningbe a videók feldolgozására, kérdések megfogalmazására, funnel hackelésre, ez nem olyan intenzív munka.

 

A tréning videói korlátlan ideig hozzáférhetőek, viszont az első 12 hét alatt csak fokozatosan válnak elérhetővé a könnyebb követhetőség érdekében.

Amennyiben valaki egy összegben fizetett, és külön kéri, már az első nap is elérhetővé tudom tenni a teljes anyagot.

 

Én úgy gondolom, hogy a részletfizetési lehetőségek mindenki számára elérhető árba teszik a tréninget, kivéve ha jelenleg egy nagyon rossz anyagi helyzetben vagy. 

Utóbbi esetben a helyzet egyszerű: rendezned kell az anyagi helyzeted mielőbb, addig ne kezdj vállalkozásba.

A múltban voltak többen, akik családi/baráti kölcsönökből, vagy banki hitelből fizettek be a tréningre.

Ez nem egy olyan dolog, amit kifejezetten javasolnék amennyiben elkerülhető, de tény, hogy ez egy jó felhasználása a hitelnek, hiszen ha munkába teszed a tanultakat, akkor gyorsan ki tudod termelni az árat. 

Összességében csak azt tudom mondani, hogy olyan, hogy “nem tudom megengedni magamnak a tréninget” – csak akkor létezik, ha most súlyos adósságaid vannak. Ez esetben drasztikus változtatásokat kell meglépned a pénzügyeidben, és ez nem egy vállalkozás elindításával oldódik meg. 

De ha ez a helyzet nem áll fenn, akkor ha igazán részt akarsz venni, akkor meg is tudod oldani az anyagi vonzatát. 

Scroll to Top