NAP
ÓRA
PERC
MPERC

CSATLAKOZÁS HAMAROSAN - IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSÉRT A NYITÁSRÓL!

CSATLAKOZÁS JELENLEG ZÁRVA - IRATKOZZ FEL ÉRTESÍTÉSÉRT A NYITÁSRÓL!

építsd fel a profitábilis ONLINE VÁLLALKOZÁSod AKÁR 8 HÉT ALATT

TACIT Gyorsítósáv: Az A-Z
online vállalkozás indítási tréning

minden szükséges eszköz a kezedbe adva

a legaktívabb támogató mentoring közösség

több száz 5⭐-os értékelés bizonyítja a sikert

minden szükséges eszköz a kezedbe adva

a legaktívabb támogató mentoring közösség

több száz 5⭐-os értékelés bizonyítja a sikert

A VÁLLALKOZÁS A KULCS A JÓLÉTBEN TÖLTÖTT ÉLETHEZ

A Covid-19 eleje óta mind tudjuk, hogy végleg megváltozott a világ:

Nem számíthatsz már arra, hogy garantált munkahelyed lesz mindig, és új készségekre van szükségünk, hogy jövőre is biztosítva legyen a megélhetésünk.

Az elmúlt 5 évben több ezer embernek segítettünk pont ebben – hogy több forrásból, a saját tudásukból tudjanak megélni.

Vállalkozást indítani egy különc dologból mostanra megszokott, hétköznapi karrierúttá vált, sok százezer ember él meg ilyen formában ma már, hiszen számtalan előnnyel jár.

Ma már lehetőség van arra, hogy hónapok alatt elsajátíts olyan készségeket, amik az életed végéig fedezik a számlákat, vagy szolgálják az anyagi biztonságodat ha valami történik a korábbi megélhetési forrásoddal.

A vállalkozásom lehetővé tette, hogy eljussak a világ legérdekesebb helyeire, teljes anyagi biztonságot teremtsek magamnak, és több, mint tízezer embernek teremtsek értéket az információval és termékekkel, amiket létrehoztam. 

Szerintem ez a legszebb sors, ami emberrel valaha is történhet. 

Emlékszem 10 évvel ezelőtt mindezt még nem tudtam, nem volt meg egy készségem se, ami most garantálja a jólétem, és nem volt pontos tervem, hogy merre szeretnék haladni az életemmel.

De alig 1,5 évvel az indulás után már megvolt az első milliós hónapom, és a Gyorsítósáv eddigi 5 éve alatt odáig jutottunk, hogy már több, mint 2000 emberrel dolgoztunk együtt a vállalkozásuk elindításán.

Most pedig büszkén mondhatom azt, hogy több kliensem már kevesebb idő alatt, nálam gyorsabban jutott el az első milliós hónapjáig:

Amire még büszkébb vagyok, hogy a kiemelkedő teljesítmények mellett az szélesebb körben is átlag feletti bevételeket tudnak elérni a résztvevők:

2021-ben itt van a lehetőség, hogy te is elindítsd az online vállalkozásod:

ÉPÍTS VÁLLALKOZÁST A SAJÁT FELTÉTELEID SZERINT

bemutatkozik:
a tacit gyorsítósáv 13 tréning

MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED VAN A MILLIÓS HAVI BEVÉTELIG

A Gyorsítósáv tréning az egyedüli hazai képzés, ami egy teljes rendszert ad a kezedbe, ami tartalmaz minden szükséges technikai, üzleti modellel és vállalkozói szemlélettel kapcsolatos tudást.

Mindezt pedig 1000+ pozitív visszajelzés, milliós sikersztorik és a létező legerősebb garancia támasztják alá.

Az elmúlt 5 évben folyamatosan fejlesztettem az anyagot, hogy könnyen követhető legyen, és már előre lefedje az összes kérdésedet, ami felmerülhet elkerülve az idegőrlő keresgélést.

Minden gyakorlati példákon keresztül van bemutatva a számodra, 10 percnél rövidebb videókban, hogy azonnal munkába is tudd tenni az elhangzottakat, látványos és gyors eredményekkel. 

Történt már veled, hogy belekezdtél egy tréningbe, de nem volt tiszta sorrend a lépésekben, teljesen rád volt bízva, hogy motiváld magad,  túl sok összezavaró információt kaptál, vagy irreális mennyiségű időt vett igénybe?

A Gyorsítósávban egy teljes támogató környezetet kapsz, ahol minden fontos kérdés a létező legtömörebb és gyakorlatiasabb formában van megválaszolva.

A GYORSÍTÓSÁV 2 JÖVEDELEMFORRÁST AD

A tréningben 2 típusú vállalkozást segítünk megvalósítani, és az ezekhez szükséges technikai és szakmai tudást biztosítjuk:

Ez a 2 vállalkozástípus az, amik kis költséggel elindíthatóak és gyorsan profitot tudnak termelni.

A webshop indításán keresztül először megszerzed a gyakorlati tapasztalatot, majd a marketing kivitelezői tevékenységgel meg tudod teremteni a tőkédet.

A szolgáltatói tevékenység nagyon magas profittal bír, hiszen nincsenek költségeid (a tréningben biztosítunk minden fizetős eszközt az oldalépítéshez), és így több, különböző piacon szerezhetsz tapasztalatot a klienseid vállalkozásán keresztül.

Ezután pedig ezt a tőkét visszaforgathatod a webshopodba (ami egy könnyebben passzívvá tehető vállalkozási forma), vagy koncentrálhatsz csak a marketinges tevékenységre.

A 2 vállalkozás típus között vannak különbségek, de hasonló technikai tudásra építenek – a tréningben megtanítok minden szükséges eszközt és feladatot, majd konkrét példákat és kész sablonokat adok webshopoknak és marketing kivitelezőknek.

GYORSÍTÓSÁV = A JÖVŐD ONLINE VÁLLALKOZÓKÉNT

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ez a tréning nem a „vedd meg, és 2 hét múlva elfelejted” típusba tartozik, és nem is vagy magadra hagyva a tréning anyagának elérhetővé válása után.

A legtöbb vásárlóm napi szinten előveszi egy útmutatóként, amikor új oldalt  vagy új kampányt indít.

„Egyszer Gyorsítósávos, mindig Gyorsítósávos” – a képzés anyagához korlátlan ideig hozzáférésed van, a korábbi résztvevők is folyamatosan támaszkodnak az anyagra kliensmunkákhoz és a vállalkozásuk működtetéséhez.

Elképzelhető, hogy bizonyos témákban, igénybe veszel még további tréningeket, de szükséged nincs rá: a Gyorsítósávban minden meg van adva, ami szükséges, hogy addig skálázd a vállalkozásod, amíg messzemenően fedezi a megélhetésed. 

Ez egy befektetés (valami, amibe pénzt teszel, és utána pénzt termel a számodra), nem pedig egy kiadás (valami, amibe pénzt teszel, és utána az elveszik, vagy esetleg még költeni kell rá).

FIGYELEM! A tréninggel kapcsolatban semmilyen bevételi ígéretet NEM tudok tenni, hiszen ez jelentős mértékben a te erőfeszítéseiden múlik (ezt pedig a legjobb igyekezetem ellenére sem tudom garantálni), továbbá a szép eredmények jellemzően 1-2 éves időtávon szoktak születni.

WEBSHOP MODULOK
MARKETING MODULOK

I. MODUL: TERMÉKVÁLASZTÁS
TRÉNING

A képzésben biztosítunk eszközöket, szoftvereket és adatbázisokat, hogy olyan termékeket találj, amik kezdő vállalkozóként is profitábilisan értékesíthetőek.

Lépésről-lépésre megmutatom a keresés, értékelés, kiválasztás menetét, majd találunk egy egyedi pozicionálást a vállalkozásodnak.

A MODUL VÉGÉRE TUDNI FOGOD, HOGY HOGYAN TALÁLJ ÉS ÉRTÉKELJ E-KERESKEDELMI VÁLLALKOZÁS ÖTLETEKET.

II. MODUL: WEBOLDAL ÉPÍTÉS
TRÉNING

A tréningben biztosítunk minden eszközt, ami szükséges ahhoz, hogy egy szép, profittermelő oldalt készíts magadnak vagy a klienseidnek.

Egy kezdő vállalkozónak lehetősége van arra is, hogy kész sablonokat alakítson át, vagy pedig arra, hogy a 0-ról megépítsen egy saját designt – mind a kettőt tanítjuk ebben az anyagrészben.

A MODUL VÉGÉRE RENDELKEZNI FOGSZ EGY PIACKÉPES WEBDESIGNER TUDÁSSAL, AMI LEHETŐVÉ TESZI, HOGY SZÉP OLDALAKAT KÉSZÍTS.

III. MODUL: TERMÉKBESZERZÉS
TRÉNING

A tréningben megmutatom, hogy hogyan tudsz egyszerűen beszerezni olyan termékeket, amik teljesen megegyeznek a külföldön már jól teljesítő márkák által eladottal, majd eköré építünk egy saját márkát.

Egyben azt is átnézzük, hogy hogyan lehet egy teljesen saját terméket legyártatni hazai gyártók segítségével úgy, hogy te tervezel/terveztetsz meg mindent.

A MODUL VÉGÉRE TUDNI FOGOD, HOGY HOGYAN SZEREZZ BESZÁLLÍTÓKAT KÍNÁBÓL VAGY AZ EU-BÓL, ÉS ÉPÍTS SAJÁT MÁRKÁT A TERMÉKED KÖRÉ.

IV. MODUL:
E-KERESKEDELMI MEGOLDÁSOK

A képzésben megmutatjuk azt, hogy hogyan tedd elérhetővé az oldaladon a webshop funkciókat, hogy eladj bármit – legyen szó fizikai termékről, online tréninganyagról vagy konzultációról.

Ebben a modulban a technikai feltételek megteremtését mutatom meg, amik kellenek ahhoz, hogy később a marketing tudja hozni az eredményeket.

A MODUL VÉGÉRE TUDNI FOGOD, HOGY HOGYAN HASZNÁLD A WEBSHOP FUNKCIÓKAT, AMIK LEHETŐVÉ TESZIK A TERMÉKEID FORGALMAZÁSÁT.

V. MODUL: SZÖVEGÍRÁS TRÉNING

Egy weboldalon nem tudják megfogni a vásárlók a termékedet, mint egy üzletben, ezért kiemelten fontos, hogy a szövegezés jól bemutassa a termék hasznát.

A tréningben megmutatom, hogy hogyan tudsz olyan termékoldalt készíteni, ami segít az eladásban, és így a hirdetéseidhez is egy sor értékesítési szöveg áll majd a rendelkezésedre.

A MODUL VÉGÉRE KÉPES LESZEL ÉRTÉKESÍTÉSI OLDALAKAT KÉSZÍTENI, ÉS ÉRTÉKESÍTŐ SZÖVEGET ÍRNI, AMIK ELADJÁK A TERMÉKEID.

VI. MODUL: E-MAIL ÉS TARTALOM MARKETING

Az e-mail marketing és a tartalom készítése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az érdeklődőkből vásárló váljon idővel.

A tréningben megmutatom, hogy hogyan tudsz automatizált e-maileket készíteni, és abba hogyan kerül olyan tartalom, ami előkészíti az eladást, végül pedig, hogy milyen promóciókkal érdemes vásárlóvá konverzálni a feliratkozókat.

A MODUL VÉGÉRE KÉPES LESZEL E-MAIL AUTOMATIKÁKAT ÉS KAMPÁNYOKAT LÉTREHOZNI, ÉS AZ AZOKBA ILLŐ TARTALMAT ELŐÁLLÍTANI.

VII. MODUL: FACEBOOK ÉS GOOGLE HIRDETÉS

Minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen, hogy folyamatosan érkezzenek az érdeklődők, és ez egy új vállalkozás számára csak hirdetésekkel oldható meg kiszámíthatóan.

A tréningben néhány hét alatt olyan tudást sajátíthatsz el, ami lehetővé teszi, hogy Facebookról és Google-ről szerezz vásárlókat, és még a hirdetési költségekkel együtt is profitábilis legyél.

A MODUL VÉGÉRE KÉPES LESZEL ÜGYFÉLSZERZŐ FACEBOOK ÉS GOOGLE HIRDETÉSI KAMPÁNYOKAT KÉSZÍTENI ÉS OPTIMALIZÁLNI.

VIII. MODUL: ELSŐ RENDELÉSEK MEGSZERZÉSE

A tréning utolsó moduljában megtörténnek az utolsó simítások, és elindulnak az első tesztelések, hogy milyen megközelítéssel tudod a legjobb eredményeket hozni.

Ez az anyag összefoglalja az összes korábbit, hogy krisálytisztán átlásd a vállalkozásod működését, és hogy mit célszerű optimalizálni szükség esetén.

A MODUL VÉGÉRE TELJESEN ÁT FOGOD LÁTNI EGY ONLINE VÁLLALKOZÁS MŰKÖDÉSÉT, ÉS EL TUDOD KEZDENI ÜZEMELTETNI A WEBSHOPODAT.

BÓNUSZ MODUL:
WEBJOG CSOMAG

Az egyik legdühítőbb dolog, ami visszatartja az embereket a vállalkozásuk elindításától a rengeteg megválaszolatlan kérdés a jogi témákkal kapcsolatban.

Ezért állítottunk össze egy csomagot ÁSZF/adatvédelmi nyilatkozat sablonokból, szerződésmintákból és leírásokból a jogi feltételekről, hogy minden le legyen fedve azonnal. 

BÓNUSZ MODUL:
MARKETING ARZENÁL

A tréningben a rendelkezésedre bocsátunk egy sor marketing eszközt, amiknek a használatát gyakorlati keretek között sajátíthatod el.

Mire az anyag végére érsz, lényegében bármilyen vállalkozás marketing megoldásait képes leszel megépíteni: legyen szó a sajátodról vagy klienséről.

BÓNUSZ MODUL:
SALES FUNNEL TRÉNING

Az értékesítő tölcsér egy népszerű marketing megoldás, amire egyaránt igénye van tanácsadóknak, szolgáltatóknak és webshopoknak is.

Még mindig drága egy ilyen megépítése, ezért gyűjtöttünk össze egy eszközkészlet, amit a tréningben biztosítani tudunk, és amit akár a saját oldaladon fel tudsz használni, vagy kliens számára el tudod készíteni, jelentős költségeket (havi 30e ft+) megspórolva.

EGY TELJES TÁMOGATÓ RENDSZER A HALADÁSODÉRT

VÁLOGATOTT ESZKÖZÖK BIZTOSÍTVA

Az évek során minden egyes feladatra megtaláltuk a legjobb eszközt, és minden egyes problémát megoldottunk – mindez sok százezer forint, és több száz óra megtakarítását jelenti a számodra.

GYORSÍTÓSÁV MENTORING CSOPORT

A tréninggel együtt 3 hónapig hozzáférést kapsz az ország legaktívabb mentoring csoportjához, ahol órákon (néha perceken) belül megválaszoljuk a kérdéseid, legyen szó technikai problémáról vagy visszajelzésről.

DESIGN-RAKTÁR ÉS SZOLGÁLTATÁS

Rengeteg időt vesz el a különböző képek gyűjtése, logók készítése, ezért kidolgoztunk egy szolgáltatást a résztvevőknek, ahol pontosan ezeket biztosítjuk, hogy ne erre menjen el több tucat órád, felőrölve a motivációd.

IMPLEMENTÁCIÓS WEBINAROK

A tréningben hétről-hétre építek egy új oldalt, egyszerűsítve az anyag feldolgozását gyakorlati keretek között. Így azonnal konkrét példákon keresztül is látod a tréningben már elmagyarázott lépéseket.

#HÉTVÉGIHARCOS KIHÍVÁSOK

A legtöbb szabadon eltölthető időd a hétvégéken van, ezért a hétvégékre mindig külön gyakorlatokkal, feladatokkal és mérföldkövekkel készülünk, hogy biztosítva legyen a könnyű haladásod.

HETI KÉRDEZZ-FELELEK WEBINAR

A tréningben minden héten egy élő webinar keretein belül is válaszolok a felmerülő kérdéseitekre, és részletes visszajelzéseket adok az egyes oldalakra. 

PIPÁLHATÓ
CHECKLISTEK

Minden témával kapcsolatban kiemeljük a legfontosabb tennivalókat és elérendő mérföldköveket egy pipálható listába – így könnyen végig tudod követni a haladásod, és bármikor fel tudod venni a fonalat a haladásban.

GYORSÍTÓSÁV KÉPESÍTÉS (EXTRA VÁSÁRLÁS)

A tréninget egy vizsga zárja le, ahol egy gyakorlati feladat elvégzésével tudod megmutatni, hogy magas szinten elsajátítottad a tanultakat – az oktatóimmal segítünk felkészülni, és a sikeres vizsgával felkerülsz a Gyorsítósáv Minősített kivitelezők listájára.

MASTERMIND CSOPORT
(EXTRA VÁSÁRLÁS)

A tréning feldolgozásához, és a vállalkozás skálázásához is segítséget nyújt az opcionális mastermind csoport, aminek a keretein belül heti több alkalmon is egyeztethetsz a közvetlenül velem dolgozó csapattagjaimmal. 

GYORSÍTÓSÁV MENTORING KÖZÖSSÉG

Mi lenne, ha egy olyan közösségbe tartoznál, ahol az elmúlt 3 évben folyamatosan gyakori kérdéseket válaszoltunk meg a lehető legpontosabban, óriási mennyiségű hasznos tipp és jól működő megoldás gyűlt össze, és a te kérdéseid is gyorsan megválaszolásra kerülnek?

A Gyorsítósáv tréninggel 3 hónapig ingyenes hozzáférést kapsz a Gyorsítósáv Mentoring közösséghez (a későbbiekben hosszabbítható 2990 ft/hó áron), ahol:

-folyamatosan látod haladni a résztvevőket, 

-gyorsan kapsz visszajelzést, ha elakadsz, 

-megválaszoljuk a felmerülő kérdéseid

-a megfelelő pályán tart azzal a folyamatos inspiráció által

A Gyorsítósáv Mentoring csoport évek óta kiszámíthatóan a legaktívabb vállalkozói közösség, amire mindig számíthatsz. 

tacit gyorsítósáv
megrendelés

ELSŐ NAPI KEDVEZMÉNY LEJÁR:

hamarosan nyitunk!

GYORSÍTÓSÁV TRÉNING
(EGY ÖSSZEG / 6 HAVI RÉSZLETFIZETÉS)

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN:
179 990 Ft

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN:
199 990 Ft

vagy

FIZETÉS 6 HAVI RÉSZLETEKBEN:
19 990 Ft + 5 x 39 990 Ft

FIZETÉS 6 HAVI RÉSZLETEKBEN:
6 x 39 990 Ft

GYORSÍTÓSÁV + MASTERMIND
(EGY ÖSSZEG / 6 HAVI RÉSZLETFIZETÉS)

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN:
229 990 Ft

FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN:
249 990 Ft

vagy

FIZETÉS 6 HAVI RÉSZLETEKBEN:
69 990 Ft + 5 x 39 990 Ft helyett

FIZETÉS 6 HAVI RÉSZLETEKBEN:
89 990 Ft + 5 x 39 990 Ft helyett

VISSZAJELZÉSEK

Ígéreteket tenni könnyű, a beígérteket a létező legjobb minőségben szállítani nehéz. 

Ezért intek óvatosságra mindenkit a tréningekkel kapcsolatban, hiszen sok tanácsadó csak rövid idő alatt akarja a legtöbb pénzt kihúzni a vásárlói zsebéből.

Ezért fejlesztem a Gyorsítósáv tréninget már 5 éve, és ezért gyűjtöttem össze több száz visszajelzést róla, hogy biztosíthassalak róla, hogy ez a legjobb befektetés, amit megléphetsz, ha hajlandó vagy dolgozni a tréningemmel. 

Fontos kiemelni, hogy semmiképp nem ígérek sem garantált eredményeket, sem egyszerű sikereket. Egy kiemelkedően értékes tudást ígérek, ami az egész hátralévő életedben szolgálni fog, és lehetővé teszi, hogy extra jövedelmet szerezz vele,  és sikeres online vállalkozásokat építs. 

Ahogy lentebb olvashatod: sokan megtalálták már a számításaikat a segítségemmel.  

ANYUKA/DIÁK TÁMOGATÁS

Az elmúlt évek során gyakran láttam, hogy van két olyan csoport, akiknek különösen sokat jelenthet ez a tréning, de nekik sokszor korlátozottabb anyagi lehetőségeik vannak: az anyukák és diákok.

Az anyukák évekre kiesnek a munkaerőpiacról, és a megnövekedett költségeket egy embernek kell előteremteni. Számukra a tökéletes megoldás egy online vállalkozás, amit otthon is tudnak működtetni.

A diákok (szerencsére) ma már egy olyan világban kezdenek munkába, ahol nem csak az alkalmazotti lét az egyetlen lehetőség. Én magam is diákként, pénz nélkül kezdtem bele a vállalkozásba, és tudom, hogy ez a tréning teljesen meg tudja változtatni a résztvevők egész hátralévő életét.

Ezt a két csoportot támogatom egy kedvezménnyel, ami Gyorsítósáv 13 esetében 10%-al kedvezőbb áron érhető el a tréning kisgyerekes anyukáknak, diákoknak és regisztrált munkakeresőknek.

A kedvezmény igénybevételéhez szükséges igazolni azt, hogy a résztvevő GYES/GYED-en van éppen (tehát otthon van a gyerekével), vagy hogy nappali tagozatos diák jogviszonya van, illetve hogy regisztrált munkakereső.

Ehhez bármilyen igazolást elfogadunk, jogviszony igazolást, GYES/GYED-re való jogosultságról szóló papírt, születési anyakönyvi kivonatot, diák igazolványt, stb…

Az igazolást az alábbi linken tudod feltölteni, majd e-mailben válaszolunk:

A VERHETETLEN 365
NAPOS 100% TACIT GARANCIA

A garanciapolitikám egyszerű: ha bizalmat szavazol meg nekem, akkor én tartozom azzal, hogy a legjobbat kapd a pénzedért.

Sokan tartanak tréningeket, gyakran garancia nélkül, vagy nevetséges feltételekkel („Az első 2 órában jelezd, hogy nem akarod folytatni”), abban bízva, hogy csak épp annyira elégedett legyél, hogy ne kérd vissza pénzed.

Én mindent a vásárlóimnak köszönhetek, és a vállalkozásom csak akkor működhet, ha az emberek visszatérnek/ajánlják a tréningjeimet, és mindenekelőtt: érzik, hogy a tanácsaim jelentős mértékben hozzájárulnak a haladásukhoz.

Az első számú célom, hogy minden kliensem azt érezze, hogy a tréningjeim sokszorosan megtérülő befektetések, és ezért dolgozok minden nap. 

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a tréning minőségével, kérlek jelezd az info@tacitproject.hu e-mail címen a vásárlás utáni 365 napon belül.

Első körben meg szeretném válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, vagy orvosolni a problémát, de ha ennek ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, rövidesen visszautalásra kerül a pénzed 100%-ban.

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

Így egyértelműen nehezebb elindulni, mert többet kell tanulni egyszerre, de a tréningen minden technikai dolog meg van tanítva.

Sok oldal nincs lefordítva, de egyszerű feliratokról van szó, nem összefüggő szövegekről, tehát bár nehezebb így a dolgod, de kezelhető mértékű kihívásról van szó.

Továbbá az angol oldalak böngészése során számíthatsz arra, hogy gyorsan fejlődik a nyelvtudásod.

Alább csatoltam egy képernyőmentés a tréning 50 hasonló moduljának egyikéről. 

Minden modul célja, hogy kezelhető hosszúságú legyen, és amit videón célszerű bemutatni, az videón legyen, amit szöveges/képes formátumban, az pedig azzal. 

Emiatt a tréning sokkal áttekinthetőbb és követhetőbb, mint amikor valaki 30-40 perces videók sorozatát tölti fel:

 

Bármennyire is szeretnék eredményeket garantálni, ilyet képtelenség ígérni. 

Az elmúlt egy évben, nem kis mértékben a Gyorsítósáv tréning sikerei miatt több oktató elkezdte leígérni a csillagokat is az égről, hogy „garantáltan milliós vállalkozást építhetsz a segítségükkel”. 

Én ettől elhatárolódom, ilyet ígérni nem lehet (mivel sok dolog nem az oktatón múlik, nincs az irányítása alatt), és elkeseredett hazugságnak tartom.

Garanciát csak arra tudok vállalni, hogy magasan ez a piacon elérhető legjobb tréning.

Természetesen a Gyorsítósáv tréningek számtalan sikersztorit eredményeztek (köztük havi milliós profitú vállalkozásokat is), de ezek az 1-2 év alatt elért eredmények mind kiemelkedő erőfeszítéseknek voltak köszönhetőek, így semmiképp sem tartozik az ígéreteim közé, hogy minden résztvevő eléri ezt. 

Igen, a tréning 100%-ban online zajlik. 

Minden anyag elérhető online, a zárt oldalon belül. 

A legideálisabb természetesen az, ha velünk együtt haladsz, de semmi gond, ha valahol lemaradsz.

A tréning úgy van felépítve, hogy önállóan is követhető legyen, tehát minden lépésről-lépésre be van mutatva videókon és képernyőfotókon keresztül.

A tréningen belül 3 hónapig folyamatosan segítséget kapsz, és utána meg tudod hosszabbítani a Mentoring Facebook csoport tagságod, így akkor és ott veszed fel a fonalat a lemaradásod után, ahol a legjobban megfelel neked. 

Még több hónapos csúszás esetén is lehetőséged van a későbbi tréningeken részt venni, így garantáltan nem esel ki a képből.

Nyilván ez erősen eltér vállalkozásonként (pl: webshop drágább, mint marketingkivitelezés), de egy bonyolultabb webshop esetében is maximum 300 000 Ft-ból mindent ki tudunk hozni (maximum összegről beszélünk tehát).

Én mindenkinek azt javaslom, hogy a tréningből megtanultakat érdemes eladni marketinges munkaként, és ezt kell forgatni a vállalkozásban.

Tehát fontos, hogy nem kiadásról beszélünk, mert nem „elköltöd”, hanem forgótőkeként használod a pénzt.

 

Nagyon erősen arra tolok mindenkit, hogy a hétvégi napokon (szombat-vasárnap) 4-4 órányi egybefüggő, fókuszált munkablokkot alakítsanak ki, ahol lehet oldalakat építeni, szöveget írni, stb…

Illetve a hét folyamán 2-3 órát érdemes beletenni a tréningbe a videók feldolgozására, kérdések megfogalmazására, funnel hackelésre, ez nem olyan intenzív munka.

 

A tréning videói korlátlan ideig hozzáférhetőek, viszont az első 12 hét alatt csak fokozatosan válnak elérhetővé a könnyebb követhetőség érdekében.

Amennyiben valaki egy összegben fizetett, és külön kéri, már az első nap is elérhetővé tudom tenni a teljes anyagot.

 

Én úgy gondolom, hogy a részletfizetési lehetőségek mindenki számára elérhető árba teszik a tréninget, kivéve ha jelenleg egy nagyon rossz anyagi helyzetben vagy. 

Utóbbi esetben a helyzet egyszerű: rendezned kell az anyagi helyzeted mielőbb, addig ne kezdj vállalkozásba.

A múltban voltak többen, akik családi/baráti kölcsönökből, vagy banki hitelből fizettek be a tréningre.

Ez nem egy olyan dolog, amit kifejezetten javasolnék amennyiben elkerülhető, de tény, hogy ez egy jó felhasználása a hitelnek, hiszen ha munkába teszed a tanultakat, akkor gyorsan ki tudod termelni az árat. 

Összességében csak azt tudom mondani, hogy olyan, hogy „nem tudom megengedni magamnak a tréninget” – csak akkor létezik, ha most súlyos adósságaid vannak. Ez esetben drasztikus változtatásokat kell meglépned a pénzügyeidben, és ez nem egy vállalkozás elindításával oldódik meg. 

De ha ez a helyzet nem áll fenn, akkor ha igazán részt akarsz venni, akkor meg is tudod oldani az anyagi vonzatát. 

IRATKOZZ FEL AZ
ÉRTESÍTÉSI LISTÁRA!

Ne maradj le a következő Gyorsítósáv csatlakozásról, ami szeptemberben kezdődik limitált mennyiségű résztvevő számára.

A listára való feliratkozás nem jár vásárlási kötelezettséggel!