Gyorsítósáv
live 2019

KÉSZÍTSD EL A LEGPROFITÁBILISABB PROMÓCIÓDAT A NEGYEDIK NEGYEDÉVBEN

2019.10.10.-11. HOTEL KEMPINSKI

A LEGTÖBB VÁLLALKOZÁS A BEVÉTELE DÖNTŐ TÖBBSÉGÉT AZ UTOLSÓ NEGYEDÉVBEN SZERZI

A negyedik negyedév meghatározó minden vállalkozás éves eredményében. Sajátítsd el, és implementáld a legsikeresebb promóciókat és kampányokat a Gyorsítósáv LIVE konferencián. 

150 MILLIÓ FORINTNYI PROFIT TANULSÁGAI BŐ 1 ÉV ALATT

Görög Ádám az elmúlt 6 év alatt, egy példanélküli, közel 100 millió nettó árbevételű online vállalkozást épített fel Magyarországon egyedül 26 évesen. Emellet közel 500+ Magyar egyéni vállalkozó oktatását segítette elő.

Meg tudhatjátok, hogyan építhettek fel, egy sikeres online vállalkozást több éves egyetemen eltöltött idő és több milliós befektetések nélkül.

NETWORKING ONLINE VÁLLALKOZÓKKAL

Kevés lehetőség adódik az online vállalkozóknak megismerni egymást. 

A Gyorsítósáv LIVE-on szervezett keretek között találkozhatsz sikeres hazai vállalkozókkal (tanácsadók, e-kereskedők, online szolgáltatók lesznek jelen elsősorban). 

Nincs jobb lehetőség, hogy leküzd azokat a nehézségeket amik jelenleg hátráltatnak a haladásban.

Mi van akkor ha introvertált vagy? Ne aggódj! Ez az esemény egy könnyű lehetőségeket biztosít, hogy megismerkedj egy hasonló gondolkodású emberekkel mint amilyen te vagy.

SIKERES VÁLLALKOZÓK ÉS ELŐADÓK 8 KÜLÖNBÖZŐ TERÜLETRŐL

Valószinűleg benned is felmerülnek hasonló kérdések:

 • Nekem egy kávézóm van nekem is megéri elmenni?
 • Én nem rendelkezek még online jelenléttel, így is hasznos lenne elmennem?
 • Mi van akkor ha még nincs is vállakozásom?

Részt vesznek 100 milliós árbevételő, több tucat munkatárssal rendelkező cégvezetők, és masszívan profitábilis egyéni vállalkozók is, így biztosan hasznos tudásra és kapcsolatokra tehetsz szert. 

KIKNEK SZÓL EZ A KONFERENCIA?

NEKED MI VAN BENNE?

Gyorsítósáv live!
Early bird jegyek
megrendelés

A KONFERENCIÁN ELSAJÁTÍTOD...

PROGRAM

GÖRÖG ÁDÁM

123

 

helyszín

2019.11.01.-02. Budapest Aréna pláza

Gyorsítósáv live!
Early bird jegyek
megrendelés

STANDARD JEGY

Ft 14,990 havonta
 • Részvétel minden előadáson
 • 10+ óra szervezett networking
 • ...

VIP JEGY

Ft 39,990
 • Részvétel minden előadáson
 • 10+ óra szervezett networking
 • Garantált ülőhely az első sorokban
 • 2 VIP vacsora
 • Felvétel a rendezvényről
 • Különleges VIP meglepetéscsomag
JAVASOLT

Félreértések, amelyek miatt KIHAGYHATOD A KONFERENCIÁT

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

A tréning nem ér véget 12 hét után, ez egy gyakori félreértés.

Egyszerűen van egy 12 hetes intenzív időszak, ami alatt ha valaki fókuszáltan dolgozik, akkor meg tudja építeni az online vállalkozását. 

Ezután természetesen még sok kérdés merülhet fel a működtetéssel, optimalizálással és bővítéssel kapcsolatban, amikre készséggel válaszolunk a közösségen belül. 

Továbbá könnyen lehet, hogy valaki nem 3, hanem 8 hónap alatt dolgozza fel az anyagot. Erre is van lehetőség, és az idő közben felmerülő kérdésekben is segítünk.

Tehát ez nem egy 12 hetes tréning, ez egy minimum 1 évig tartó tréning (a közösségen belüli támogatással), egyszerűen az első 12 hét után el tudsz indulni a vállalkozással. 

Alább csatoltam egy képernyőmentés a tréning 50 hasonló moduljának egyikéről. 

Minden modul célja, hogy kezelhető hosszúságú legyen, és amit videón célszerű bemutatni, az videón legyen, amit szöveges/képes formátumban, az pedig azzal. 

Emiatt a tréning sokkal áttekinthetőbb és követhetőbb, mint amikor valaki 30-40 perces videók sorozatát tölti fel:

Így egyértelműen nehezebb elindulni, mert többet kell tanulni egyszerre, de a tréningen minden technikai dolog meg van tanítva.

Sok oldal nincs lefordítva, de egyszerű feliratokról van szó, nem összefüggő szövegekről, tehát bár nehezebb így a dolgod, de kezelhető mértékű kihívásról van szó.

Továbbá az angol oldalak böngészése során számíthatsz arra, hogy gyorsan fejlődik a nyelvtudásod.

Nyilván ez erősen eltér vállalkozásonként (pl: webshop drágább, mint marketingkivitelezés), de egy bonyolultabb webshop esetében is maximum 300 000 Ft-ból mindent ki tudunk hozni (maximum összegről beszélünk tehát).

Én mindenkinek azt javaslom, hogy a tréningből megtanultakat érdemes eladni marketinges munkaként, és ezt kell forgatni a vállalkozásban.

Tehát fontos, hogy nem kiadásról beszélünk, mert nem „elköltöd”, hanem forgótőkeként használod a pénzt.

 

Nagyon erősen arra tolok mindenkit, hogy a hétvégi napokon (szombat-vasárnap) 4-4 órányi egybefüggő, fókuszált munkablokkot alakítsanak ki, ahol lehet oldalakat építeni, szöveget írni, stb… Illetve a hét folyamán 2-3 órát érdemes beletenni a tréningbe a videók feldolgozására, kérdések megfogalmazására, funnel hackelésre, ez nem olyan intenzív munka.
Nagyon erősen arra tolok mindenkit, hogy a hétvégi napokon (szombat-vasárnap) 4-4 órányi egybefüggő, fókuszált munkablokkot alakítsanak ki, ahol lehet oldalakat építeni, szöveget írni, stb… Illetve a hét folyamán 2-3 órát érdemes beletenni a tréningbe a videók feldolgozására, kérdések megfogalmazására, funnel hackelésre, ez nem olyan intenzív munka.