Oldal kiválasztása

A passzív jövedelem nem arról szól, hogy “nem kell dolgozni, de van pénz”.  És nem is arról, hogy “addig gyűjtögetjük a pénzt, amíg meg nem élünk a kamatokból”, mert az 20-30 évig is könnyen eltarthat (ha semmi nem romlik el).
Ehelyett megmutatom én hogyan csináltam, és hogy mit javaslok neked is a passzív jövedelem építéséhez.

Ebben a videóban felsorolom az eszközöket, amiknek a segítségével a legkönnyebben össze tudsz rakni egy webshopot. Beszélünk az oldalépítésről, a rendelések felvételéről (és a logisztika automatizálásáról is!).
Ezzel a videóval a kezedben lesz a válasz, hogy hogy vágj bele az építkezésbe.

Az elmúlt 18 hónapban 21 új országban jártam. El tudjátok képzelni, hogy ez sok tapasztalattal járt, hogy hol érdemes repjegyet venni, mit érdemes (és mit nem érdemes) magaddal vinni. A videóban olyan tippeket osztok meg, amik sok tízezer forintot tudnak megspórolni neked akár rövid távon is. 

A 100 000 000 forintos döntés

Van az angol nyelvben egy mondás, ami úgy hangzik, hogy “penny wise, and pound foolish”. A legtöbb ember nagyon sokat foglalkozik azzal, hogy kis tételeken spóroljon, de teljesen figyelmen kívül hagyják az élet nagy lehetőségeit, amik eljuttatnák a bőségbe. Ebben a videóban beszélek a 100 milliós döntésről, ami SZÓ SZERINT ekkora különbséget jelenthet bárki életében.

Azt szeretem a munkámban, hogy pár tippel, pár gondolattal teljesen más (sokkal jobb) pályára lehet tenni a közönségemnek az életét. Ebben a videóban összegyűjtöttem 3 olyan gondolatot, amik abszolút át tudják variálni, hogy hogyan gondolkozol a jövőddel kapcsolatban a későbbiekben.

Lifestyle Design – Hogyan tervezd magad sikeresre fiatalon?

A legtöbb ember élete egy forgatókönyv alapján zajlik: a 20-as éveikben tanulnak, 30-as években karriert építenek, a 40-es éveikben családot alapítanak, stb… Én valami mást akartam, én gyorsan el akartam jutni addig az állapotig, hogy szabad vagyok, és ha valaki okosan tervez, 5-6 év alatt elérhető az, ami másoknak 15-20 alatt sem sikerül.

Az én sztorim

A Lifestyle Business kihívás 21 napi videóblogjai alatt a 6. napon arról beszéltem, hogy én milyen úton jutottam odáig, hogy emberek százait tanítom most vállalkozást indítani, ilyen fiatalon. Többen nem ismerik a hátteremet, és ezért jó volt összeszedni az elmúlt éveimet, egyben szerintem ennél pontosabb betekintést nem kaphatsz, hogy hogyan néz ki időben az előrehaladás.

Ez a videó egy remek betekintés, hogy hogy néz ki velem egy workshop (még ha ez egy “előadásosabb” részlet is).

Pörgős, a mindennapi használhatóságra koncentrál, nincs üresjárat, és ha megfigyeled, tizenpár perc alatt is nagyon sok információ és példa fér bele, amit el tudsz raktározni magadnak.

Hogyan érd le a céljaid jobb döntésekkel?

A legátfogóbb videóblogom arról, hogy a “célok elérése” mindig ok-okozati összefüggések kérdése, és minden a döntéseink következménye. Az emberek túl kevés figyelmet fordítanak a döntéseikre – és ennek sajnos megfizetik az árát. Engem mindig előnybe tett, hogy gondosan mérlegeltem, hogy merre alakulnak a dolgaim.