AI GYORSÍTÓSÁV

AI megoldások az online munkádhoz, tech bullshit nélkül

Azonnal használható, Lépésről-lépésre szóló leírások, 

ONLINE VÁLLALKOZÓKNAK DESIGNEREKNEK MARKETINGESEKNEK SOCIAL MEDIA MENEDZSEREKNEK

A-Z online képzés az AI eszközök használatáról

01

AI Keretrendszer

A tréningben villámgyorsan

02

lépésről-lépésre

Lépésről-lépésre szóló videós bemutatók az AI használatáról, esetpéldákon keresztül bemutatva. Nem csak megtanulod az egyes eszközök működését, hanem a videó végére Neked is kész megoldásod lesz!

03

Fizetős eszközök Biztosítva

A tréningben egy folyamatosan bővülő eszközlistához férsz hozzá, ami lehetővé teszi, hogy a saját vállalkozásod, vagy kliensek számára építs AI megoldásokat.

mODULOK

aI DESIGNEREKNEK

Az AI lehetővé teszi, hogy designer tudás nélkül is szépet alkoss, legyen szó weboldalakról, grafikákról, illusztrációkról vagy ikonokról.

AI MARKETINGESEKNEK

A marketing mindig csatatér volt, és pár AI eszköz már most megváltoztatja a játszmát - nem csak hatékonyabbá, de hatásosabbá is teszi a munkád.

AI TARTALOMKÉSZÍTŐKNEK

A közösségi média, és bármilyen írott tartalom terén a legnyilvánvalóbb a gyors fejlődés az AI-al, én pedig összeszedtem a legjobb megoldásokat.

AI PRODUKTIVITÁS

Az AI lehetővé teszi, hogy 3 nap alatt több munkát végezz el, kevesebb feszültséggel, mint korábban 5 alatt, itt pedig megtalálod a pontos hogyanokat.

AI SEO

Nem értesz a SEO-hoz? Az AI akkor is lehetővé teszi az eredményeket a számodra. A biztosított AI eszközök segítségével Te is képes leszel rá!

ESZKÖZÖK A TRÉNINGBEN

AUTOMATIZÁLT SZÖVEGÍRÁS AI-AL

Képzeld el, hogy anélkül készíthetsz egy minőségi cikket, hogy órákat töltenél a vázlat kidolgozásával, a bevezető megírásával, vagy a konkrét tények összegyűjtésével!
A tréningben bemutatott eszköz ezt teszi lehetővé, akár magyar nyelven is,

FOLYAMATOK AUTOMATIZÁLÁSA

Képzeld el, hogy megjelenik egy új cikk egy angol blogon, és az AI azonnal készít róla magyar nyelven egy minőségi összefoglalót, amit publikál is az oldaladon! Vagy egy beérkező e-mailre azonnal küld egy udvarias választ Ez csak egy példa, hogy milyen AI automatizálások léteznek,

SUPPORT CHATBOT KÉSZÍTÉSE

A tréningben található eszköz segítségével olyan chatbotot készíthetsz, ami képes válaszolni a vásárlói kérdésekre, és szükséges esetén automatikusan továbbítja a teendőket, hogy már csak azokat kelljen elvégezni - ez eladható más vállalkozások számára, vagy a saját vállalkozásodban is óriási terhet vehet le a válladról.

AI SEO OPTIMALIZÁLÁS

Nem szükséges értened a SEO-hoz ha az AI megmondja, hogy mit kell még változtatnod az oldaladon. Bár nem fog felérni egy több éves profi munkával, de pár AI SEO eszköz már magában elvégzi neked a feladat meghatározó részét, és elkezdi szállítani az eredményeket.

AI OPTIMALIZÁLT PROJEKTMENEDZSMENT

Egyes cégek már most azt mondják, hogy az AI lehetővé teszi a 3 napos munkahetet - ugyanannyi munka elkészítésével. Ez az anyag megmutatja, hogy pontosan hogyan is áll össze ez az időmegtakarítás, hogyan csökkennek le az egyes folyamatok időigényei.

AI VIRTUÁLIS ASSZISZTENS KÉSZÍTÉSE

Az AI majdnem minden feladatot el tud végezni, amit egy virtuális asszisztens. Táblázatok kezelése és feltöltése, egy több hetes utazás megszervezése, riportok összeállítása, hírlevél vagy podcast tartalmának megtervezése, influencerek kutatása egy együttműködéshez, és még 1000 más feladat elvégezhető pillanatok alatt a segítségével.

AI SALES CHATBOT

Ezen az oldalon is találhatsz egy olyan segítő botot, ami magyar nyelven megválaszolja a kérdéseid, és segíti a vásárlási folyamatot. Bár nem ez a legjobb felhasználási módja, de jól mutatja, hogy mennyit tud segíteni bármilyen vállalkozásnak, aminek van bármilyen sales folyamata.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA POSZTOK GENERÁLÁSA

Bár a ChatGPT-vel is lehet szöveget generálni egy poszthoz, de a kifejezetten erre fejlesztett AI modellek még sokkal jobban működnek, így lényegében egy profi social media manager munkáját tudod helyettesíteni egy egyszerű szoftver használatával, bármilyen piacon.

DESIGNOK GENERÁLÁSA

Sokaknak fogja vissza a kreativitását, hogy nem ért a designhoz, de erre az AI eszközöknek köszönhetően egyre kevésbé van szükség: akár lakberendezési designról van szó, akár grafikák vagy webdesignok készítéséről, az AI el tudja végezni helyetted ezt, grafikus segítsége nélkül is.

HIRDETÉSMENEDZSELÉS AI-AL

A hirdetések kezelésének egyik idegesítő része, hogy folyamatosan tesztelni kell, és követni az eredményeket. Bár maguk a hirdetési platformok is egyre több AI megoldást építenek be, de egyes szoftverek még több előnyt biztosítanak új tesztek indításával és automatikus menedzselésével.

E-MAIL MENEDZSMENT

Sok üzenetre vagy e-mailre kell válaszolnod, vayg hajlamos vagy halogatni őket? Az AI segítségével akár automatikusan is készíthetsz nem sablon válaszokat (tehát előre megadhatod, hogy milyen helyzetben mit írjon vissza, és személyre szóló válasz készül), vagy generálhatsz egy választ fogalmazás nélkül, egyenként.

AI HIDEG MEGKERESÉS BOT KÉSZÍTÉSE

Készíts olyan botot, ami összegyűjti Linkedin-ről vagy Google Maps-ről az érdekes vállalkozásokat, és a nyilvánosan elérhető információk alapján személyre szóló e-mailt küld a számukra a szolgáltatásaidról!

AI GYORSÍTÓSÁV

You will be charged for the plan after the admin approves your vendor account

ALAPÍTÓ HOZZÁFÉRÉS

ELSŐ 200 VÁSÁRLÓNAK
39 990 FT
  • LIFETIME HOZZÁFÉRÉS
  • DISCORD SZERVER
  • 8 MODULNYI AI KÉPZÉS
  • AI ESZKÖZÖK

LIFETIME HOZZÁFÉRÉS

49 990 FT
  • LIFETIME HOZZÁFÉRÉS
  • DISCORD SZERVER
  • 8 MODULNYI AI KÉPZÉS
  • AI ESZKÖZÖK

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

Kinek szól az AI Gyorsítósáv?

Leginkább online dolgozó szabadúszóknak vagy alkalmazottaknak, akik tisztában vannak azzal, hogy az AI létezik, de nem tudták még beépíteni a munkafolyamataikba.

Ők látják a legtöbb hasznát a képzésnek, de mindenkinek ajánlott, aki már felismerte, hogy fel tudja használni a javára az AI-t, de a játszadozásnál nem jutott tovább vele.

Pontosan milyen feladatokban tud segíteni?

Általánosságban elmondható, hogy a leginkább pepecselős, időrabló feladatokra egy idő után lesz valamilyen AI eszköz, mivel pont ezeket próbálja megszüntetni, egy korábban elképzelhetetlen módon.
 
Ha gyakran kell kreatívnak lenned (akár egy e-mailt megfogalmazni, vagy egy prezentációt megdesignolni), akkor ezek jóval gyorsabban és könnyebben megoldhatóak.
 
De például, ha online hirdetéseket kezelsz, és rengeteget kell ellenőrizgetni őket, akkor az AI akár ebben is tud segíteni, hogy a fontosabb területekre figyelhess.

Milyen eredményekre számíthatok?

Ez nagyban attól függ, hogy jelenleg milyen feladatok töltik ki a napodat.

Ha kifejezetten sokat kell egyszerű, de időrabló (és mentálisan megterhelő) feladatokat végezned, akkor könnyen lehet, hogy ezeket tized idő alatt meg tudod csinálni.
 
Egy közösségi média poszt, ami felett egy social media menedzser lehet, hogy órákat fogalmaz, elkészülhet percek alatt egy erre tanított AI eszközzel. Egy olyan hiba egy kódsorban, amit egy fejlesztő napokig keres, megtalálható pillanatok alatt egy AI eszközzel.
 
Egy olyan email, amit napok óta halogatsz, pillanatok alatt megfogalmazható az AI-al.

Hogyan férek hozzá a tréningben található eszközökhöz?

A tréninghez több AI eszköz ügynökségi verzióját vásároltam meg, ahol a legtöbb esetben van lehetőség külön felhasználói fiókokat készíteni az egyes klienseknek.

Így több résztvevő is használhatja ezeket, az összes elérhető funkcióval.

Mivel az AI egy nagyon gyorsan fejlődő terület, ahol folyamatosan válnak elérhetővé új megoldások, ezért az eszközök nem csak bővülnek, de időnként cserélődhetnek is.

Érkeznek frissítések a tréningbe?

Igen, a tréning egy törzsanyagból áll, és rövidebb formátumú anyagok érkeznek a Discord szerverére a képzésnek.

Például, ha elérhetővé válik egy új funkció a ChatGPT-ben, vagy egy új érdekes eszköz válik elérhetővé, akkor könnyen lehet, hogy csak egy pár perces videót készítek róla, vagy egy rövid szöveges összefoglalót.

Tudok kérdezni a tréningben?

Igen, a Discord szerveren keresztül, és számítok is rá, mivel minél több élethelyzetre szeretnék készíteni megoldásokat az AI segítségével.

Ahogy többször felmerült, ez egy új terület, folyamatosan fejlődik, de sok mindenre még nem is gondolunk, hogy hol válhat hasznossá, pontosan milyen feladat megoldásában lehet jó, de a lista egyre csak bővül majd.