láttad az ingyenes kihívást. most itt az igazi lehetőség:
TACIT GYORSÍTÓSÁV 3.0
Hogyan építsd fel a 
vállalkozásod 2017-ben?
A HOSSZÚ ÚT AZ 
IDEÁLIS ÉLETIG

Egy makacs ember vagyok: volt annak idején egy fix ötletem, hogy hogyan kell vállalkozni, és sokáig én voltam a legnagyobb akadálya annak, hogy növekedni tudjak.

4 éve, az induláskor rengeteg mindent elrontottam, és emiatt sokkal többet kellett dolgoznom (ha lett volna teljes munkaidőm, BIZTOSAN nem tudtam volna teljesíteni), extra kockáztot és stresszt vettem magamra, és persze összességében rengeteg pénzt veszítettem, mert rengeteg minden csak úgy-ahogy működött.

Az indulás után 1,5 évvel kezdtek igazán összeállni a dolgok. Addig is jól kerestem, de heti 70+ órát is dolgoztam érte. 

Utána, ami következett:

Ez volt az, amikor minden bizonytalanságom és félelmem a jövőmmel kapcsolatban véglegesen és teljesen megszűnt. 

 • az első passzívan megkeresett milliós hónap
 • kialakult egy egyértelműen működőképes ügyfélszerzési rendszer 
 • biztos lehettem abban, hogy ha meghirdetek egy tréninget, legalább X,000,000 ft-ot keresek rajta
 •  a második vállalkozásom (a TACIT) 7 hónap alatt jutott el az első milliós hónapig
 •  a Gyorsítósáv tréningen belül pedig pont tegnap jeleztevalaki, hogy várhatóan megduplázza a havi árbevételét az előző hónaphoz képest

Amit mondani szeretnék ezzel, hogy a vállalkozásban elért sikert nem szerencse kérdése. Szükség van egy követhető tervre.

Ismétlem: az első vállalkozásommal 1,5 éven keresztül 70+ órát kellett dolgoznom, a másodikban 7 hónap alatt kristálytisztán működött minden, most pedig teljesen új vállalkozók 4 (!) hónap alatt jutnak el odáig, hogy megélnek a vállalkozásukból.

Mert van egy rendszerünk, és a 21 napos kihívásból már tudnod is kell, hogy mi ez. A problémák egyértelmű azonosítása (8+1), az online vállalkozás LEGO-k felépítése ezekre a problémákra, a klasszikus marketinggel való ötvözése mindennek, és a megfelelő vállalkozói pszichológia.


"A FIATALOK NEM AKARNAK VÁLLALKOZNI, ÉS ITTHON ÚGYSE LEHET MEGCSINÁLNI..."

Érezted már valaha, hogy az irány, amerre tart az életed valahogy nem a helyes irány?

Egy ideje tudom, hogy a legtöbben nagyon is akarnak vállalkozni, csak sosem tudnak megállni, átgondolni a dolgokat, és azt mondani, hogy "most itt vagyok, és 2 év múlva ott szeretnék lenni, tehát a dolgoknak így kell alakulniuk a következő pár hónapban". 

A mai világban mindenki felismeri, hogy a tökéletes szabadság kulcsa egy vállalkozás. Csak nem hiszik el, hogy meg tudják csinálni, mert nehéz tőkét gyűjteni, sok időt kell szánni a tudás összegyűjtésére, és a legtöbben végül soha nem jutnak el odáig, hogy belevágjanak.

A 21 nap alatt igyekeztem minden egyes kifogást aláaknázni (észben tartva, hogy ettől még mindig nem lesz könnyű feladat a vállalkozásindítás, de messze nem olyan nehéz, mint a legtöbben gondolják):

 •  a megfelelő vállalkozásötlet kiválasztásával megóvhatod magad attól, hogy valami bonyolultba vágj bele, ami csak évek alatt fizetődik ki
 •  teljességgel lehetséges minimális tőkével elindulni, és a kezdeti profitból finanszírozni a növekedést, azáltal, hogy kicsiben is működik a vállalkozásod
 •  nem szükséges, hogy egy monstrumot építs: ha havi 100e ft profitot szerzel, az óriási haszon az életedben, ha havi 300e profitot, akkor lényegében megváltozott az életed
 •  vannak olyan vállalkozásötletek, amik teljesen tőke nélkül indíthatóak el, és alkalmasak arra, hogy finanszírozzák a második vállalkozásod is, pár hónappal később
De ahhoz, hogy mindez valósággá váljon, még hosszú út áll előtted. És ezért született meg a Gyorsítósáv 3.0 tréning.
Néhány Kérdés Hozzád:
 • Készen állsz arra, hogy egy teljesen új életet építs fel, amiben örömmel tanulsz, mert tudod, hogy eredményeket kapsz cserébe?
 • Szeretnél felépíteni egy olyan vállalkozást, ami kiszámíthatóan biztosítja a megélhetésed, és örökké távol tart a 8-tól 5-ig tartó munkaidőtől?
 • Hajlandó vagy időt, energiát és pénzt áldozni arra, hogy egy szebb jövőt építs, ahol több időd marad az igazán fontos dolgokra?

Ha a fenti kérdésekre igen a válasz, akkor az életed a következő 3 hónapban meg fog változni. 

A Lifestyle Business...
...Lépésről-Lépésre
A KULCS EGY 
JOBB ÉLETHEZ

Én soha nem titkoltam, hogy nem a "4 órás munkahetet" élem, hanem nagyon keményen dolgozom. A munkám az, amivel akkor is foglalkoznék, ha nem fizetnének meg, és a következő 3-5 évben csak nézhetnék ki a fejemből, ha az tetszene. 

De ehelyett inkább azon az úton vagyok, hogy százezrek életét tegyem jobbá, és azt hiszem mindenkinek egyértelmű, hogy én építeni akarok valamit. Azért lett az utóbbi időben a fő fókuszom a vállalkozásindítás, mert a legnagyobb változás, amit valaki elérhet, az az hogy a maga urává válik, és ez az út, ami odavezet. 

Ha  több szabadságot, több pénzt és több lehetőséget akarsz, akkor a vállalkozásindítás a megoldás.

Nem tudok elképzelni ennél jobb életet, és ebben kulcsszerepet játszott a vállalkozásom. Lehet hosszú volt az út idáig...de minden nehézséget megért.

Ezért nem szeretem, amikor valaki elkezd arról papolni, hogy "a pénz nem fontos, nem arról szól az élet". 

Pont ez a lényeg, hogy az embernek meg kell teremtenie azt a szabadságot, ahol nem kell az idejét (AZ ÉLETE egy szeletét) pénzre cserélnie.

Meg kell oldani a pénzügyeket, igenis profitorientáltnak kell lennünk, hogy az igazán fontos dolgokkal törődhessünk.

Persze, jó dolog délután kapni egy ilyen értesítőtömeget.

De az, hogy akkor kapod ezt az értesítőt, amikor pont azt csinálod, amit csak szeretnél, ez a szabadság sokkal többet ér.

Nekem mindig nehezemre esett "győzködni" az embereket, hogy a jobb életért érdemes küzdeni. 

Ha nem tetszik a helyzeted, akkor változtatni kell rajta. Ha ehhez valami újat kell megtanulni, akkor azt meg kell tanulni.

Tudom, hogy miért nem csinálják ezt a legtöbben: azért , mert nem hiszik el, nem tudják elképzelni, hogy lehet máshogy is élni.

Szerencsére én nagyon fiatalon vágtam bele, amikor naivan tudomást sem vettem a nehézségekről. És odáig jutottam, hogy a nehézségek meg lettek oldva, én pedig minden álmomat megvalósítottam (beleértve, hogy most másoknak segítek elérni ezeket az álmokat).

Azóta rengeteg embertől hallottam, hogy: 

"Ezt nem lehet megcsinálni, az egész egy guru-hülyeség, egy csomó ember megpróbálta és nem jött össze nekik. Konklúzió? Baromság az egész."

Sok embernek nem sikerül, sok embernek pedig igen. Egy lifestyle business nem bonyolultabb dolog, mint egy egyetemet végigcsinálni, csak a vállalkozást gyorsabban feladják az emberek, ha nem jönnek gyorsan az eredmények.

A világban ma is rengeteg szolgáltatást és terméket vásárolnak.

Naponta sok trillió dollár értékben cserélnek gazdát termékek, milliárdokat költenek el tanácsadóknál, és  én személyesen ismerek több embert, akik zseblámpával keresik a marketingszakembereket, akiket megfizetnének.

Ha tudsz valami értékeset, és el tudod adni az ajánlatod, akkor ennek a bőségnek, amiben a mai világban élünk bizony egy része hozzád fog kerülni. Nem kell ennek egy bonyolult dolognak lennie.


NEM KELL CSATAHAJÓT 
ÉPÍTENI A SIKERHEZ

Magyarország alapvetően nem egy vállalkozó szellemű ország, és ezért ha te elindulsz, annál jobb lehetőségeid vannak.  Használhatod azokat a megoldásokat, amik külföldön már bizonyítottak, és eddig senki nem aknázta ki őket.


Ez azt jelenti, hogy foghatsz egy olyan megoldást, ami külföldön már működik, egy olyan réspiacon, ami bizonyítottan profitábilis, és Magyarországon egyszerűen kimaxolhatod a rendkívül kedvező KATÁ-s adózást. Ennyi kell ahhoz, hogy megváltoztasd az egész hátralévő életed.


És ehhez nem kell nagy cégekkel versenyezned. 

Nem csatahajót építesz, hanem egy repülőgépet, ami oda megy, ahova akarod. 

BEMUTATKOZIK:
A GYORSÍTÓSÁV 3.0 TRÉNING
csoportos coaching program a 
lifestyle business-ed elindításához
MELYIK VÁLLALKOZÁSTÍPUS 
TESZ SZABADDÁ TÉGED?
Az Online Vállalkozás Lehet Nagyon Egyszerű...És Nagyon Bonyolult Is

Amit látsz a képen az egy havi hét számjegyű vállalkozás "tervrajza". Elég egyszerű, nem?

A részleteket kicsiszolni persze időbe telik, de hidd el, a Gyorsítósávon belül minden szükséges segítséget megkapsz ehhez.

Ha meglévő piaci igényre építesz, és egy bizonyított formulát követsz, akkor a kérdés csak az, hogy kitartasz-e elég ideig, hogy megépüljenek az alapok, és kellően magas színvonalon sikerül-e megtenni a szükséges lépéseket.

Én tényként kezelem, hogy ha valaki a vállalkozásötletek közül választ, és kellő számú kísérletet indít, majd a tapasztalatok  (és a visszajelzéseim) alapján változtat, akkor biztosan sikeressé tud tenni egy olyan egyszerű vállalkozást.

Ezért is nem jöhetnek a Gyorsítósávra az emberek bonyolult technológiai megoldást igénylő projecttel, vagy nagyon összetett vállalkozással. Azt akarjuk, hogy a vállalkozásod kicsiben is működjön: ha el tudsz adni 2-3 kütyüt, akkor már csak idő kérdése, hogy 20-30 kütyüt is eladj.

Ráadásul a Gyorsítósáv 3.0 magabiztosságot ad. Mindig pontosan tudod, hogy mire kell koncentrálni, melyik lépés következik, pontosan mennyi probléma van még hátra, amíg eredményekre számíthatsz. 


KI NYÍRTA KI A 8 ÓRÁS MUNKÁDAT?

A Gyorsítósáv 3.0 egyben a tökéletes lehetőség is, hogy a vállalkozói pályára állítsd a hátralévő életed akkor is, ha nincs tőkéd, vagy egyelőre egy vállalkozásötlet mellett sem akarsz elköteleződni hosszabb időre. 

Nem egy egyszerű munka (időbe és sok tanulásba fog telni), de a Gyorsítósáv 3.0 keretein belül megtanultakat el tudod adni full funnel marketinges munkaként. 

Ez már egy lehetőség, hogy pályakezdőként egy vállalkozói szakmában tudj kezdeni, vagy mellékes jövedelemre tegyél szert a meglévő állásod mellett, és később át tudod helyezni a teljes fókuszod erre.

Ennek az előnyeit már többször taglaltam: kedvezményesebb adózás, otthoni munkavégzés/szabad időbeosztás, tehát a vállalkozói lét minden előnye, a tőkeigény nélkül.

Nagyon fontos, hogy a Gyorsítósáv 3.0 megtanít téged pontosan azokat a problémákat megoldani, amikkel jellemzően küszködnek az online vállalkozók. Ez nem egy általános "marketing tréning", hanem minden problémára megmutatom a megoldást egyenként, és a rendelkezésedre bocsátom a szükséges eszközöket. 

Ezen felül természetesen ez a full funnel marketing szakma tökéletesen alkalmassá tesz arra, hogy beindítsd a saját vállalkozásod bármelyik szimpatikus területen, hiszen egy nagyon széles tudást tudsz gyakorlati körülmények között elsajátítani. 

KÉTSEBESSÉGES TRÉNING

Bizonyos jelentkezőknek a vállalkozásuk az első számú prioritás lesz, mert ezt akarják a szakmájuknak, készen állnak teljes munkaidőben ezzel foglalkozni, tehát "All-in" tudnak menni, és szeretnék nekik minden lehetőséget megadni a maximális sebességű haladásra.

Viszont lesznek olyanok is, akik a munkájuk mellett akarják elsajátítani  a vállalkozásindításhoz szükséges készségeket, vagy jelenleg több elfoglaltságuk van, és ezért nekik egy teljesen más tempó szükséges. 

Azért, hogy a tréning mindenki számára a maximális hasznot hajtsa, ezért a tréninghez való csatlakozás után tudsz dönteni arról, hogy 3 vagy 5 hónap alatt akarsz végigmenni a lépéseken. Ennek a tudatában válnak elérhetővé az anyagok, és a mérföldköveket is így tervezzük majd.

MIT KAPSZ A TRÉNINGBEN?
1. Modul: Az Üzleti Modell
mi lesz a kezedben a modul végére?
 • Exit-terv: a lifestyle designhoz hasonló, de részletesebb vászon, a 2017-es éved megtervezéséről, és a munkából vállalkozásba való "exit" körülményeinek tisztázásáról. Meghatározzuk, hogy milyen ütemtervre számíthatsz, és milyen mérföldköveket kell elérni, utána pedig biztosítjuk, hogy betartod a tempót. 
 • Üzleti Modell Vászon Sablonok: az üzleti modell vászon bonyolult, de szerencsére a kezedbe tudok adni sok-sok esettanulmányt, kidolgozott megoldást már működő vállalkozásokról, amiket mintának tudsz használni a sajátod kialakítására. Ezek jellemzően infografikák, amiken fel van tüntetve, hogy melyik online vállalkozás LEGO hol kell szerepeljen, és mi kell, hogy legyen benne. 
 • Funnel Hack Vászon: angolban létezik az úgynevezett "swipe file", ami régóta a marketingesek jó barátja-lényegében ebben jól működő megoldásokat gyűjtünk, és azt bármikor fel tudjuk használni referenciaként. Ennél viszont sokkal több a Funnel Hack vászon, hiszen célirányosan sokkal több 
 • Szindikátusok: több hasonló (de nem azonos) területen működő ember lesz kis 3-4 fős csoportokba állítva, akik közösen dolgoznak, és egymást ellenőrizve lehet haladni. A tréning elején döntheted el, hogy "teljes gázzal" haladó csoporthoz akarsz csatlakozni, vagy olyanokhoz, akik mellékesen építik a vállalkozásukat. 

Az üzleti modelled megértése és kidolgozása volt az a lépés, ami a számomra átláthatóvá tette, hogy mit is csinálok, és így szűnt meg a "menet közben lovat patkolás" problémája. 

Ebből pontosan azonosíthatjuk az Online Vállalkozás LEGO-kat, amiket meg kell építenünk, és ez egyértelmű visszajelzést ad arról, hogy hol tartunk, és mi a következő mérföldkő. 

A modul fontos része továbbá az exit-terv megalkotása, amivel rögzítjük, hogy milyen mérföldköveket kell elérned (dönthetsz arról, hogy "all-in" vagy, vagy csak másodlagos dologként tekintesz egyelőre a vállalkozásépítésre). 

Elképzelhető, hogy valaki még nem hozott döntést a vállalkozásötletek közül, ebben az esetben szívesen segítek, és van is több projektötlet, amit gyakorlási célzattal szívesen a rendelkezésetekre bocsátok.

2. Modul: Az Online Jelenlét
mi lesz a kezedben a modul végére?
 • Instapage és Divi Hozzáférés: ahelyett, hogy hónapokig botladoznál egy olyan weboldalépítő megoldás használatával, amit NEM marketingcélokra találtak ki, kapsz tőlem egy prémium Instapage hozzáférést és a Divi sablont is (még minden bizonnyal nem tudjátok, hogy mekkora bonyodalom marketingeszközöket összecsatlakoztatni, de higgyétek el, ez óriási extra)
 • Weboldal Sablonok: az egyik fontos online vállalkozás LEGO a főoldalunk, és az Instapage és Divinek is komoly előnye, hogy meg tudok osztani  sablonokat, külön marketingkivitelezőknek, külön tanácsadóknak, külön e-kereskedelemmel foglalkozóknak, így azonnal bizalomkeltő és marketinges szemmel is jól működő online jelenlétetek lehet
 • Wordpress Pluginek: az Instapage és a Divi adja az oldal "látható" részét, de szükség van egyéb háttérre a rendeléskezeléshez, számlázáshoz, hozzáférési fiókokhoz stb...én ezzel annak idején 4 hónapot szenvedtem, és több száz dollárt költöttem el (néha feleslegesen), de neked órák alatt összeáll majd a tökéletes kombináció

Ahogy láthattátok még azok is képesek voltak remek online jelenlét megoldásokkal előállni, akik korábban nem foglalkoztak webdesign-al. Ebben a modulban megtanítom az alapokat, rendelkezésre bocsátom az eszközöket, és kapsz példákat és sablonokat.

Lényegében órák alatt össze tud állni a vállalkozásod online jelenlétének alapja, az előre elkészített sablonok segítségével. Rengeteg különböző területre vannak már kész megoldásaink, és magyarázattal együtt bocsátom a rendelkezésetekre.

Ez a tudás már önmagában is eladható. Ha csak azt megtanulod, ami ebben a modulban szerepel, már van egy alapod a vállalkozásindításhoz. Persze érdemes sokkal mélyebben belemenni a témába, de szeretném megerőíteni, hogy önmagában a tréningen tanultak kivitelezésére is tudsz vállalkozást építeni.

3. Modul: Ajánlatok és Termékoldalak
mi lesz a kezedben a modul végére?
 • Sales Funnel Vászon: ha visszaemlékezel a 21 napos kihívás videóira, sokszor utaltam az ajánlatokra és a sales funnel-re. Ez azért van, mert ezek kulcsszerepet játszanak az online eladásban, lényegében ezek nélkül nincs irányításunk az eladás felett, ezért fordítunk kiemelt figyelmet rá, és egy "vásznon" gyűjtjük össze a kidolgozott megoldásokat
 • Célközönség és Értékajánlat Vászon: a klasszikus marketing fontos eszközei, hiszen itt tudjuk összegyűjteni, hogy milyen elvárásai vannak a közönségednek, és hogyan kell elővezetni/eladni a termékeid. Óriási segítség lesz, hogy ennek az elkészítésében segítek nektek, így magabiztosan tudod feltölteni a sablonokat.
 • Értékesítő és Termékoldal Sablonok: a front-end termékekhez és a fő ajánlatokhoz értékesítő és temékoldalak kellenek, amik összegyűjtik az összes érvedet, és megbízhatóan adja el a termékedet, bármilyen vállalkozás esetében fontos lenne, de kevesen tudják ezt megcsinálni-vagyis komoly előnyre tehetsz szert ezzel, és a modulban hozzáférést kapsz a formulához, amit használunk az értékesítői szövegíráshoz
 • A Tökéletes Marketing Arzenál: a Balishop.hu marketingmegoldásait könnyedén fel tudjuk építeni, ha tudjuk, hogy mit csinálunk, rendelkezésre állnak az eszközök, és pontosan tudjuk, hogy mire is akarjuk felhasználni a vállalkozáson belül. Ezekre az online vállalkozás LEGO-kra külön végrehajtási terv van, hogy hibátlanul illeszthesd a vállalkozásodba őket. 

A sales funnel a modern marketing egyik legfontosabb eredménye, ami Magyarországon még mindig óriási újdonságnak számít. 

A legtöbben csak feltesznek egy oldalt a szolgáltatásaikkal és termékeikkel, de nem gondolkoznak rajta, hogy hogyan lehetne ajánlatokat kialakítani  belőlük, és hogyan kellene egymás után rendezni őket.

FIGYELEM! Sok marketinges úgy beszél erről, mintha semmi másra nem lenne szükséged, csak egy csomó bonyolult sales funnelre (minél bonyolultabb, annál jobb). Én azért szeretem ezt a megközelítést, mert egy egyszerűsített üzleti modellként működik. 

Ebben a modulban feltérképezzük, hogy milyen elvárásai vannak a célközönségnek, a Sales Funnel Vásznon áttekinthetően ki tudjuk dolgozni a vásárlói utat, a csali-, a botlódrót- és fő ajánlatainkat.  

Elkészülnek tehát az alapjai az értékesítő szövegnek, amit most a termékoldalakon, később pedig az e-mail marketingben és Facebook hirdetésekben is fel tudunk használni.

4. Modul: Automatizált Sales Funnel
mi lesz a kezedben a modul végére?
 • E-mail Szekvencia Sablonok: az e-mail marketing nagyon fontos online vállalkozás LEGO, ez köti össze a sales funneled elemeit, mégis ez az egyik legelhanyagoltabb marketingterület sokaknak. A Gyorsítósávban azonnal beimportálható sablonokat és másolható szövegeket is kapsz kézhez (üdvözlő, tranzakciós, 5 milliós formula, értékesítő, jószándék szekvencia, és még sok másik!)
 • Viselkedés Alapú Dinamikus Marketing: a Gyorsítósáv 3.0 tréning tartalmazza a legjobb magyar marketingautomatizálási rendszert is. Ez az, ami lehetővé teszi, hogy sokkal kevesebbet dolgozz operatív szinten, és mégis profitot termelj. Mindezt tréneri, kivitelezői és e-kereskedelmi területekre egyaránt. 
 • Kérdőív/Kvíz Funnel: ügyfélszerző módszer, amit mindenkinél használni fogunk, az automatikus kérdőívek és azoknak a felhasználása az értékesítésben, mivel rengeteg fontos információt kaphatsz kézhez, ami támogatja az eladást, erre a megoldásra tehát különös figyelmet fordítunk majd

Az e-mail marketing egy értékesítő tevékenységét automatizálja, elég egyszer elkészíteni, és minden érdeklődővel külön foglalkozik.

Az igazán érdekes viszont az, amikor a feliratkozók viselkedése alapján más és más dolog történik. Ha valaki nem nyitja meg egy leveled, amit fontosnak tartasz, akkor 2 nap múlva újra kiküldi. Ha valaki megveszi két terméked, akkor adsz egy akciós ajánlatot egy harmadikra, mindezt automatikusan! 

Az e-mail marketing hozza a legtöbb vásárlót és ha meg tudod oldani, akkor a saját vállalkozásodban is sok eredményt köszönhetsz neki, de akár ezt a tudást el is tudod adni más vállalkozóknak, mivel óriási értéke van, de nagyon kevesen értenek hozzá.

5. Modul: Tartalomkészítés
mi lesz a kezedben a modul végére?
 • A 3 első cikked (tartalomsablonok): jó tartalmat készíteni nehéz, de ha a kezedben van néhány bizonyított sablon, és pontosan megmondom neked, hogy milyen eszközöket használj, akkor könnyebb belevágni, és könnyebb kiemelkedő anyagokat készíteni, amik szállítják a vevőket a későbbiekben
 • Youtube videók: ebben a végrehajtási tervben megosztom azokat a tapasztalatokat, amit több év videózással szereztem, beleértve, hogy hogyan válik könnyebbé a videók készítése, hogyan adj elő meggyőzően, és hogyan szerezz ingyenes forgalmat Youtube SEO-val.
 • Power Page: minden nap közel 2 millió blogposzt kerül fel a netre, és a Google többet nem foglalkozik azzal, hogy egy blogot mennyiszer frissítenek-csak a legjobb tartalom kerül előre, tehát alapvető SEO taktikákkal, és a termékünkről egy remek leírás készítésével (amire úgy is szükségünk van) ingyenes forgalmat szerezhetünk
 • Csali PDF-ek: az egyik legsokoldalúbb csaliajánlat egy útmutató összeállítása, ami értéket képvisel a közönséged számára-az igazi művészet persze pontosan az ő igényeikre szabni ezt a PDF-et, és rövid idő alatt sok értéket adni, hogy később is foglalkozzanak az üzeneteiddel. Tehát nem egy 100+ oldalas e-bookot kell írnod, hanem egy rövid (akár 2-3 oldalas) nagyon ütős összefoglalót, ezt pedig órák alatt össze tudod rakni a segítségemmel.

Bármilyen terméked is legyen, valamennyi tartalom kell hozzá. Egy keresőoptimalizálásra használható power page, csaliajánlatnak ingyenes PDF-ek, videók a termékoldalra, és mikrotartalom a közösségi média felületekre.

Mindez könnyebben megoldható, mint hinnéd, de természetesen ehhez le kell küzdeni az írással kapcsolatos gátlásait az embernek (ami viszont tagadhatatlanul nehéz).

Akinek nem fontos ez a terület, azzal annyit foglalkozunk, amennyit kell, hogy segítse az eladást. Néhány embernek viszont különösen fontos lesz a tartalomkészítés és blogstratégia, tehát ezzel kapcsolatban külön videók is lesznek, tehát a képzés része egy remek tartalommarketing anyag is.

6. Modul: Ingyenes és Fizetős Forgalom
mi lesz a kezedben a modul végére?
 • SLO: Az azonnal megtérülő hirdetés: ahhoz, hogy megbízhatóan szerezz klienseket, mindenképp hirdetned kell, de az SLO lényege, hogy elköltesz 1000 forintot, és egy hét múlva van 1200 forint extra bevételed, amit máshogy nem szerezhettél volna meg
 • Az 500ft/Nap Facebook Hirdetési Rendszer: amikor elindulunk, semmiképpen nem akarunk sok pénzt kockáztatni, de ha felállítjuk azokat a retargeting hirdetéseket, amiket ebben a rendszerben javaslok, gyorsan profitábilissé tudjuk tenni a pénzköltésünket, és elkezdhetjük skálázni a tevékenységünket
 • Dinamikus Retargeting Rendszer: egy fejlettebb megoldás, de szerencsére lépésről-lépésre el lehet magyarázni a működését, és ha egyszer megépítetted, onnantól kezdve automatikusan működik ez  a megoldás, ami komoly profitot tud hozzáadni bármilyen vállalkozás működéséhez, a sales funnel befoltozásával.

A tréningben elmagyarázom az első Facebook hirdetéshez szükséges alapokat (célzási beállítások, Facebook pixel, dinamikus retargeting hirdetések, optimalizálási lehetőségek), majd az extra tréningekben az ország legjobb e-kereskedelemi Facebook hirdetés tréningjén emelheted magasabb szintre a tudásod. 

Amit szeretnénk az egy SLO, vagyis Self-Liquidating Offer, lényegében egy olyan hirdetés, ami azonnal megtérül. A 21 napos kihívás alatt bemutattam, hogy a TACIT esetében hogyan hirdetek ingyen, és bár nem minden vállalkozásnál építhető fel, hogy AZONNAL megtérüljön a hirdetési költség, de természetesen a profitábilis hirdetés minden vállalkozásnál megoldható (és megoldandó) feladat.

7. Modul: 
a 100 vállalkozás kihívás
mi lesz a kezedben a modul végére?

A szeptember hónapot szeretném azzal tölteni, hogy töviről-hegyire mindenkivel átnézem a vállalkozását, ami készült a tréning alatt.

Valakinek már lesznek kezdeti eredményei (akik "all-in" mentek), és nekik a vállalkozásuk véglegesítésén fogunk dolgozni, valakivel pedig az alapokat rázzuk egybe (akik a "másodlagos" utat választották), hogy biztosítva legyen a haladás.

Ez tehát az én személyes felelősségvállalásom, hogy a vállalkozásod működni fog, feltéve hogy követed a lépéseket. 

A tréningben található tanácsok egyértelműek, és a heti QnA webinarok visszacsatolása mellett (ahol szintén kaphatsz személyre szóló visszajelzést, ha beadod a webinar előtt a munkádat), ebben a fázisban egyenként leülök mindenkivel, átnézni az értékesítő szövegeket csak az ő vállalkozásának, tartalmakat készítünk, oldalakat átdesignoljuk, stb...bármi, ami szükséges ahhoz, hogy megtörténjen a működésnek az elkezdése. 

Legyen egyértelmű, hogy nekem ebben a tréningben a legfőbb érdekem az, hogy minél több működőképes vállalkozás jöjjön létre. Ti is így jártok a legjobban, és én is.

0-tól a profitig
 A lépések bemutatva A-Z-ig.
A tréning folyamán óriási szerepet kap, hogy könnyen követhetőek legyenek a tanácsaim, minél könnyebben a gyakorlatba ültethetőek, példákkal legyenek alátámasztva, és legyen lehetőség heti csoportos coachingokon visszajelzést kapni, majd a tanácsok alapján változtatásokat eszközölni.

TERVRAJZOK
A tréningben tucatnyi infografika található, ami elmagyarázza a sales funnelek és online vállalkozás LEGO-k felépítését.

Így akkor is érthető lesz minden, ha korábban soha nem gondolkoztál vállalkozáson, és minden új még.
TRÉNINGVIDEÓK
A tréning gerincét az a 60+ nagyjából 20 perces videó alkotja, ami végigvezet a vállalkozásindítás első 100 napján. 

Minden online vállalkozás LEGO-hoz kapcsolódik egy magyarázat, egy példa, és egy sablon.
HETI Q&A WEBINAR
Minden hétvégén tartok egy kérdezz-felelek webinart, ahol egy nagyon tömör összefoglaló után két dolog történik:

Minden héten kielemzek egy munkát, amit beküldtök, és megválaszolom az aktuális témával kapcsolatos kérdéseket.  

MEETUP-OK
Rendszeres közös munkák lesznek kiírva, ahol ötletelni és a megoldásokat egyeztetni lehet, ezzel is elősegítve a közösség haladását és épülését. 

A korábbi Gyorsítósávokon is hasznos segítség volt, hogy olyan emberek nyújtottak segítséget, akik csak pár lépéssel járnak előrébb. 
A LEGJOBB OKTATÁSI FORMA A KÖNNYŰ KÖVETHETŐSÉGÉRT
 •  A tréningek végrehajtási tervekbe vannak rendezve, és így vezetlek végig vállalkozásépítés lépésein, amik folyamatosan pipálhatóak, így megjegyzi a rendszer, hogy hol tartasz.  
 • Folyamatosan tudják a résztvevők, hogy mivel kell foglalkozniuk következőként. Minden egyes online vállalkozás LEGO-hoz és szükséges készséghez van egy ilyen végrehajtási terv.
 •  A tréningek 10-25 perc közötti videókra lettek szétosztva, hogy könnyen fogyaszthatóak és köntörfalazástól teljesen mentesek legyenek.
 • Ez az előnye annak, ha egy jó előadó feszes, tömör oktatóanyagát nézed, szemben egy élő előadás felvételével, amin rengeteg az üresjárat és vargabetű a tartalomban.
 •  Azok az anyagok, amiket könnyebb írott formában végignézni, képekkel vannak illusztrálva, és minden szükséges linket azonnal a rendelkezésetekre bocsátok.
 • Nem vicc, tényleg csak a megadott lépéseket kell követni, utána részt venni a heti webinaron, hogy ellenőrizd, hogy mindent jól csináltál-e.
 •  Szeptemberben csinálom meg a 100 vállalkozás kihívásomat, aminek a keretein belül 30 nap alatt mindegyik vállalkozást személyesen alakítom át a lehető legjobb tudásom szerint. Természetesen addig is folyamatos segítséget kaptok, de ez a 30 nap óriási extra lesz, hogy véglegesen megragadj a vállalkozói pályán. 
MIT mondanak a korábbi résztvevők?
Ábrahám Zoltán - StarSmile.hu

Én úgy vágtam bele a tréningbe, hogy egyáltalán nem értettem sem a weboldal megcsinálásához, sem a designoláshoz, a vállalkozás ötlet is úgy jött, hogy Ádám feldobott több lehetőséget az első tréning elején, azok közül választottam.

Eleinte nagyon nehezen haladtam, de a sok 100 befektetett óra kifizetődött. Nagyon ajánlom a tréninget azoknak akik elhivatottak, szeretnek dolgozni, és szeretnének pénzt is keresni. 

Egy életre szól, hogy vagy a mókuskerékben húz le valaki 40 évet, vagy fél évig beletol apait-anyait és utána úgy tud haladni az életben, hogy egy nagyon erős anyagi biztonság érzete támogatja. 

Nagyon hamar fel lehet építeni egy olyan vállalkozást, ami havi 500.000 forintot hoz, és nem kell ehhez napi 8 órát dolgozni. Én iszonyatosan bánnám most utólag, ha nem vágtam volna bele, mert nagyon sokat tett hozzá az életemhez, és persze most egy olyan közösség része vagyok, ahol segítjük és támogatjuk egymást, számíthatunk segítségre bármikor. 

Széphegyi Csaba-SzephegyiCsaba.com
"Már a Gyorsítósáv előtt is ismertem Ádám munkásságát, ezért nem is volt kérdés, hogy ha elindul a "vállalkozás indítós" tréningje, akkor nekem is ott a helyem.

Három hónap után pedig egyértelműen kijelenthetem, hogy nagyon jó döntést hoztam.

A tréning anyagai, a csoporttársak és Ádám segítsége olyan lendületet adtak az új karrieremben, amit egyedül szinte biztos, hogy nem tudtam volna megvalósítani.

Elkészült a weboldalam, sikeresen elindítottam a blogom és három hónap után már az első ügyfeleimmel is elkezdtem a közös munkát.

Belegondolni sem merek, hogy mennyi felesleges időt, pénzt és energiát vesztegettem volna el használhatatlan megoldásokra, ha nincs a Gyorsítósáv.

Ha pár év múlva vissza fogok nézni erre az időszakra, biztos vagyok benne, hogy életem meghatározó döntéseként fogom értékelni, hogy belevágtam a tréningbe."
Ferencz Tamás - Deerz.hu, Beautea.hu
"Amikor meghoztam a döntést, hogy belevágok a Gyorsítósáv tréningbe, még fogalmam sem volt, mi sül ki a végén a dologból, de tudtam, hogy a jövőben vállalkozni szeretnék.

A három hónap alatt olyan értékes tudásanyagot kaptam, amit egyedül, segítség nélkül évekbe telt volna felfedezni.

A legnagyobb értéke számomra mégis annak volt, hogy végre TÉNYLEG elhittem, hogy képes vagyok egy vállalkozást elindítani! Bár az út elején vagyok, hálás vagyok Ádámnak az útmutatásért és őszintén ajánlom mindenkinek a tréninget!"
Könyves Alexandra - InMySleep.hu
"A Gyorsítósáv és Ádám adta meg az alap motivációt ahhoz, hogy belevágjak végre, és megvalósítsam az álmom. 

Kezdetben nehézség volt a beszállítókkal való tárgyalás, korábban még nem foglalkoztam ezzel, de most már gördülékenyen mennek a dolgok, és komoly előrelépés volt a közösségi média marketingre való fókuszálás a vállalkozásban.

Még nagyon hosszú út és sok tanulás áll előttem, de az, hogy már most - pár hónappal a Gyorsítósáv kezdete után - nyereséges webshop tulajdonos vagyok, mindennap motivál abban, hogy egyre jobbá tegyem az IMS-t, látszik is a folyamatos fejlődés."

Rónai András - HeyMatcha.hu
"Nagyon sok mindennel lennék most szegényebb, ha anno nem döntök a Gyorsítósáv mellett...

Ádám elég jól látja a lényeget, és a legapróbb részletekig elmagyarázza, hogy mit és hogyan kell csinálni. Olyan ez a tréning, mint egy elemlámpa a vaksötétben: egyértelműen látod a céljaid felé vezető utat, nem pedig a sötétben tapogatózol, akár hosszú éveken át.

De ami a legfontosabb: úgy adja át a tudását, hogy folyamatosan húz és ösztönöz arra, hogy meg is valósítsam a tanultakat.

Ha egy picit is azt érzed, hogy számodra az online vállalkozásé a jövő, akkor szerintem óriási baklövést követsz el, ha elszalasztod ezt a lehetőséget. Ez a tréning hosszú távon simán megváltoztathatja az életed!"
Nagy Zsolt - DevCareerMastery.com
"A Gyorsítósáv alatt megtanultam más szemmel nézni a termékekre és az ajánlatokra, és ezáltal nemcsak jobb ajánlatokat tudok megfogalmazni, hanem érettebb döntéseket tudok hozni a mindennapokban.

Legyen akármilyen jó a terméked, azt el kell tudnod adni. Én harminc éven át azt gyakoroltam, hogy hogyan készíthetek jó terméket, és lövésem sem volt az eladásról. Ezt a hiányt pótolta nálam a gyorsítósáv.

A három hónap alatt két termékkel jöttem ki. A könyvem még nincs kész, de már most több, mint húsz fizető olvasóm van. A JavaScriptes tanfolyamom sincs  teljesen kész, de már van több fizető vásárlóm.

Ha nincs a tréning, valószínű egy olyan blokkoló tényezőn agyalnék, amire a Gyorsítósávból használtam fel egy megadott sablont. Ádám nem egyszer az én oldalammal és a célközönségemmel foglalkozott konkrét példaként az anyagaiban, és ez igaz több más résztvevő oldalára is. "

Kovács Péter - KarrierNavigator.hu
"A TACIT Gyorsítósáv számomra egyértelműen az egyik legjobb befektetés volt.

Elérhető közelségbe hozta számomra azt, amiről azt hittem korábban, hogy elérhetetlen. Először érdeklődőim lettek,mostanra pedig fizetős vásárlóim, annak ellenére, hogy úgy érzem, hogy még nagyon az út elején járok.

Amit kaptam, az több mint egy sima tréning, mert rendszert, inspirációt és követendő példát adott, ugyanakkor segített nagyságrendekkel értékesebb szokásokat is kialakítanom."
CSATLAKOZZ A GYORSÍTÓSÁV MAFFIÁHOZ!

A baloldali képen látható csoport az úgynevezett "PayPal maffia".  Azoknak az embereknek a társasága, akiktől az eBay megvette a céget 1,5 milliárd $-ért.

Ezután a PayPal maffia tagjai számtalan további milliárd dolláros céget alapítottak még (Linkedin, Youtube, Yelp, stb...). Ez az egyik sokat emlegetett példája annak, hogy mit tud jelenteni egy segítő környezet az embernek.

A közösség ereje óriási előny tud lenni, és ha hasonló gondolkodású emberekkel vagy körülvéve, az gigantikus motivációs hátszelet tud adni.

A tréningen belül, ha felteszel egy kérdést, akkor válaszolok én, válaszolnak olyan ismerőseim, akik sikeres vállalkozók (például jobb lent az egyik barátom e-kereskedelmi vállalkozásának ELSŐ hónapját látod, ő is rendszeresen segít, vagy egy másik vállalkozó barátom, aki 8 számjegyű összeget költött az elmúlt évben Facebook hirdetésre).

És persze lehet pont azok az emberek segítenek, akik alig 3 hónapja szembesültek ugyanezzel a nehézséggel, és sikeresen megoldották. 

Ha 5 olyan emberrel vagy körülvéve, aki sikeres vállalkozó, akkor te leszel a hatodik. Ha 5 keserű, borúlátó emberrel vagy körülvéve, te leszel a hatodik.

A Gyorsítósáv 3.0-ban kiemelt szerepet fog kapni a közösségépítés, hogy közösen dolgozzunk a célokért.

Ne Gyere, Ha:
 • Ha "csodaváró" vagy, és azt hiszed, hogy 3 hónap múlva dőlni fog a pénz. Ez a befektetés hosszú távon fizetődik ki, de akkor megváloztatja az életed. Vannak példák arra, hogy valaki nagyon rövid idő alatt (akár 3 hónap alatt) kezdett el jelentős profitot termelni, de ezt nem lehet megígérni.
 •  Ha soha nem bizonyított dologgal akarsz foglalkozni. Ha azt mondod, hogy "ez azért fog működni, mert senki nem csinálja így" az ROSSZ. Egyszerű vállalkozást csinálunk, nem mi találjuk fel a kereket.
 • Ha azt akarod, hogy mindent helyetted megcsináljanak. Rengeteg sablont kapsz majd meg a tréningen, de ezek pont azt szolgálják, hogy több mentális kapacitásod maradjon a személyre szabásukra.
 • Ha a tevékenységed nem végezhető egyéni vállalkozásként. Nagyon sok jó vállalkozási lehetőség van, de mi most itt egy egyszerű online vállalkozást szeretnénk építeni. Ha az ötleted magában foglalja, hogy kapásból embereket kell foglalkoztatnod, szoftvert kell fejleszteni, stb..., az nem felel meg.
 • Ha valami etikátlant akarsz csinálni, negatív/bunkó vagy, stb...Szeretnék egy remek hangulatú közösséget létrehozni, és bizonyos embertípust egyszerűen nem szeretnék a tréningen tudni.
Ez a Te Lehetőséged, Ha:
 •   Ha megvan benned a folyamatos fejlődésre való vágy, és ezért nem hiszed el, hogy az élet csak annyiból áll, hogy reggel 8-ra bejársz dolgozni, hogy hétvégén szabad lehess.
 •  Ha látod azt, hogy az alkalmazotti lét soha nem fogja megadni neked sem a vágyott keresetet, sem a rendelkezést a szabadidőd felett, és hajlandó vagy küzdeni ezekért.
 •  Ha szeretnél büszke lenni magadra és arra, amit felépítettél, és ilyen szemléletű emberekkel akarod tölteni az időd.
 •  Ha szeretnél egy olyan tudást vagy terméket kialakítani, amit a klienseid megbecsülnek és szívesen adnak érte pénzt. 
 •  Türelmes vagy, képes vagy megkérdőjelezni a feltevéseid és kijavítani a hibáid. Ezek kulcsfontosságúak a sikerhez.
 •  Ha szeretnéd, ha a teljesítményed számítana az életben, és szeretnéd megtartani azt a pénzt, amit a munkáddal megkerestél, ahelyett, hogy a felét leadóznád. 
GYORSÍTÓSÁV 3.0 TRÉNING
GYORSÍTÓSÁV 3.0 TRÉNING
 • A Lifestyle Business építéséhez szükséges készségek A-Z-ig
 • Infografikák, szöveges anyagok és videós bemutatók az online vállalkozás LEGO-k építésére lépésről-lépésre lebontva
 • Kész sablonok különböző vállalkozásokra (minden vállalkozástípusra van elérhető, folyamatosan készülnek az igények szerint)
 • Gyorsítósáv Maffia - Egy támogató közösség, egy közös céllal: felépíteni a szabadságot jelentő lifestyle business-t 2017-ben
 • Hozzáférés azokhoz az marketingeszközökhöz, amik működtetnek egy top online vállalkozást, teljesen ingyenesen
 • Heti QnA webinarok, ahol összefoglaljuk az aktuális témát, kielemzem a leadott munkátokat a 21 napos kihíváshoz hasonlóan.
 •  Folyamatos kérdezési lehetőség a Facebook csoportban, minden kérdésed órákon belül megválaszolásra kerül
 • Meetup-ok és közös implementáció alkalmak a résztvevők számára a tréning folyamán
A GYORSÍTÓSÁV TRÉNINGRE JELENLEG NINCS CSATLAKOZÁSI IDŐSZAK. KÖVETKEZŐ CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG OKTÓBERBEN!
CSATLAKOZZ 100+ RÉSZTVEVŐHÖZ A GYORSÍTÓSÁVBAN!
FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN
119 990 FT+ÁFA 
 • 100% garancia, 100% 5,0-s tréning értékelés
 • Abszolút mindent tartalmaz, ami szükséges a lifestyle business elindításához
 • Korlátlan hozzáférés a későbbi frissítésekhez és anyagokhoz
FIZETÉS 5 RÉSZLETBEN
25 990 FT+ ÁFA havi részlet
 • 100% garancia, 100% 5,0-s tréning értékelés
 • Abszolút mindent tartalmaz, ami szükséges a lifestyle business elindításához
 • Korlátlan hozzáférés a későbbi frissítésekhez és anyagokhoz
MEGJEGYZÉS: A HAVI RÉSZLETFIZETÉS VÁLASZTÁSA ESETÉN MINDEN RÉSZLETet beFIZETÉSÉRE FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGED KELETKEZIK
GARANCIA

Ahogy a TACIT minden anyagára, így a Gyorsítósávra is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok 30 napig. Szeretném, ha tudnád, hogy büszke vagyok az anyagra, amit készítek, teljes mértékben el vagyok köteleződve amellett, hogy segítsek mindenkinek sikeres vállalkozást építeni, és szeretném, ha tudnád, hogy nem vállalsz kockázatot azzal, ha belevágsz a Gyorsítósáv 3.0 tréningbe.

A tréning visszajelzései eddig 5,0-s értékelésen állnak, vagyis soha senki nem adott 5 csillagnál kevesebbet rá. 

Tudom, hogy az új kihívások vállalása mindig bizonytalansággal jár, és ezért nehezen veszik rá magukat az emberek, vagy halogatják a döntés meghozatalát.

Ezt akarom könnyebbé tenni a döntésed azzal, hogy a vásárlásoddal BIZTOS lehetsz abban, hogy 3 hónap múlva LÉNYEGESEN előrébb tartasz, több lehetőséget látsz. 

Amennyiben nem vagy TELJESEN elégedett, jelezd a vásárlás utáni 30 napon belül, és visszakapod a pénzed. 

BÓNUSZ: HOZZÁFÉRÉST KAPSZ MINDEN SZÜKSÉGES ESZKÖZHÖZ
Pillanatok alatt akarsz szép weboldalt készíteni, azzal a lehetőséggel, hogy kész sablonokkal dolgozz?
Minden résztvevő kap Instapage hozzáférést az én ügynökségi fiókomon keresztül.

Ezen kívül a weboldalakat le lehet tölteni tőlem, és fel lehet tölteni hozzátok, így nem kell vacakolni az alapokkal, elég arra koncentrálni, hogy személyre legyenek szabva a sablonok, amiket biztosítunk.

(Érték: 14 000 ft/hó)

Drága a weboldal? 
Megvettem neked a sablont!
A Wordpress egy kiváló platform, amire sok százezer online vállalkozás építi az online jelenlétét. 

A Divi sablont használjuk, mivel ebben vannak meg a számunkra szükséges marketingfunkciók, és itt könnyedén meg lehet osztani teljes oldalakat, amiket már elkészítettünk és teszteltünk. 

Nekem fejlesztői licenszem van (ami annak idején jelentős összegbe került, úgy látom már nem is árulják), így teljesen jogtisztán a rendelkezésedre tudom bocsátani, örökre szóló frissítésekkel együtt.

(Érték: évi 27 000 ft)
Professzionális design-t akarsz a blognak és a Facebook-nak?
A mai napig megdöbbenek, hogy a legtöbben milyen csúnya tartalmat készítenek blogposztokban képnek, közösségi médiára...

Pedig van több, hihetetlen egyszerű, de ugyanakkor kifinomult eszköz erre. Én pedig megvettem neked a legjobbat;) Használhatod, amennyit szeretnéd. 

(Érték: 4000 ft/hó)

A fenti eszközök többségére ügynökségi hozzáférésem van (tehát lényegesen többet fizettem értük, hogy  klienseknek továbbadhassam az eszközt), vagy egyszerűen az én fiókomon keresztül van tárolva a ti megoldásotok (pl: Webinarjam, Piktochart, Typeform, ezeken egyszer megcsinálod saját dolgod, és onnantól kezdve tárolva vannak az én korlátlan hozzáférésű fiókomon).

Természetesen azt javaslom, hogy vásároljatok magatoknak hozzáférést, de mivel ez sokaknak megengedhetetlen lenne, ezért van ez a megoldás az indulás alatt.
Szeretném könnyűvé tenni a
számodra a döntést:
A Gyorsítósáv ára részletekben fizethető, hogy egyszerűbb legyen belevágnod, és számtalan online eszközt megkapsz, amiknek az ára lényegesen több lenne, mint amit a tréningért kifizetsz.

Persze mondhatod, hogy elindulsz ingyenes eszközökkel, és mindent kitalálsz magadnak, de ezzel lényegében megtakarítasz egy kis összeget, és elbuksz egy óriásit.

A vállalkozásod első 100 napja meghatározó abban, hogy sikereket tudsz-e felmutatni a későbbiekben, tehát remek döntés beruházni egy olyan tréningbe, ami kapaszkodókat nyújt ehhez.

Ez alatt az idő alatt megkapod azokat a gondolatokat, amikről meg vagyok győződve, hogy alkalmasak egy masszívan profitábilis vállalkozás felépítésére. 

Ha azon kell gondolkoznod, hogy a tréning olcsó-e vagy drága, akkor egyszerűen nem veszed elég komolyan a terved, hogy vállalkozást indíts. 

Ha a pénzügyi részét fontolgatod, hogy "megéri-e pénzt kiadni erre" akkor hadd tegyem könnyebbé a döntést: ne gyere. Ezt halálosan komolyan mondom. Ha ekkora lépést nem tudsz megtenni, akkor úgysem lesz belőled vállalkozó, én pedig nem akarok motiválatlan embereket győzködni.

Ha azt várod, hogy mások pénzt költsenek nálad, de te magad nem vagy hajlandó pénzt kiadni arra, amiből meg szeretnél élni, akkor kódolva van a kudarc a hozzáállásodban. 

Ez a tréning ingyen van azoknak, akik TÉNYLEG vállalkozni akarnak. Ennél sokkal nagyobb összeget pazarolnál el induláskor, ha egyedül vágsz bele. És mivel sokkal lassabban indulna el a vállalkozásod, ezért kimaradnál abból a bevételből is. 

Ahogy az online tréningen említettem: én nagyjából 500e ft-ot pazaroltam el tisztán olyan rossz döntések miatt, amiket meg lehetne spórolni a tréninggel (pedig hidd el, nem vagyok "nagyon" buta ember:)). 

A kihagyott lehetőségek alternatívaköltsége pedig sok milliós összeget tesz ki. Ha már így vágtam volna bele, ha valaki olyan szinten segített volna, mint amit tudom, hogy én most meg tudok adni neked, akkor óriási lépésekkel előrébb tartanék.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Mennyi ideig férek hozzá a videókhoz?
A tréningben nagy szerepet kap az, hogy folyamatosan vannak kibocsátva a videók, követhető tempóban, és vannak élő alkalmak, mivel fontosnak tartom, hogy legyenek rendszeres olyan időszakok a héten, amikor együtt dolgozunk, és megszakítás nélkül ennek van szentelve egy bizonyos időszak, lehetővé téve a teljes fókuszt.

Ha esetleg az adott időpontban nem érsz rá, akkor a felvételek KORLÁTLAN ideig elérhetőek a számodra. Ezek az elvek hasznosak lesznek az első vállalkozásodnál is, a másodiknál (ha úgy döntesz) még több hasznát fogod látni. 
De hát a magyar piac nagyon más, mint minden másik! Miért működne ez?
A "magyar piac nagyon más" rendszeres mantrája olyan magyar marketingguruknak, akik külföldön labdába se tudnának rúgni. Ezzel próbálják elérni, hogy ne a náluk lényegesen fejlettebb (és gyakran olcsóbb) külföldi megoldásokat válasszák az emberek. Számtalan franchise működik szerte a világon ugyanazt az üzleti modellt és márkázást használva. 

Az emberi vágyak hasonlóak. Valóban, bizonyos megoldások jobban működnek Amerikában, ahol a fogyasztói kultúra sokkal erősebb, és máshogy kell megfogalmazni az értékajánlatot. De ez egy részletkérdés, nem pedig alapvető különbség, és elég csak megnézni azoknak az online megoldásait, akik arról papolnak, hogy Magyarország máshogy működik. 
Mi van, ha végül nem jön össze a vállakozás?
Nagyon örültem annak, hogy a tréninget bevezető időszakban bejövő kérdések mutatták, hogy az emberek tisztában vannak azzal, hogy ez nem egy 3 hónapra szóló terv, hanem sokkal érdekesebb 2-3 éves távlaton gondolkozni.

Én 3 éve vállalkozom, ennek az eredménye, hogy 2 vállalkozást vittem havi 1 milliós profitig, 0 forint kezdőtőkével. Valahol el kell kezdenie mindenkinek, és ennél jobb lehetőség nincsen. Mi van akkor, ha 3 hónap múlva tanultál rengeteget a vállalkozásokról, készen áll egy csomó alapelem, de még nem termelsz profitot? TÉNYLEG olyan nagy probléma lenne ez, hogy még próbálkozni kell pár hónapot? 

Az online vállalkozásban az a szép, hogy mérhetőek a hibák, és optimalizálhatóak a folyamatok. Ehhez mindent megkapsz a tréningen. Hasonlítsd ezt össze azzal, hogy az emberek 4-8 évig járnak egyetemre, hogy elmehessenek egy olyan munkába dolgozni, amit nem élveznek. Erre igazán érdemes időt, energiát és pénzt áldozni.
GYORSÍTÓSÁV 3.0 TRÉNING
 • A Lifestyle Business építéséhez szükséges készségek A-Z-ig
 • Infografikák, szöveges anyagok és videós bemutatók az online vállalkozás LEGO-k építésére lépésről-lépésre lebontva
 • Kész sablonok különböző vállalkozásokra (minden vállalkozástípusra van elérhető, folyamatosan készülnek az igények szerint)
 • Gyorsítósáv Maffia - Egy támogató közösség, egy közös céllal: felépíteni a szabadságot jelentő lifestyle business-t 2017-ben
 • Hozzáférés azokhoz az marketingeszközökhöz, amik működtetnek egy top online vállalkozást, teljesen ingyenesen
 • Heti QnA webinarok, ahol összefoglaljuk az aktuális témát, kielemzem a leadott munkátokat a 21 napos kihíváshoz hasonlóan.
 •  Folyamatos kérdezési lehetőség a Facebook csoportban, minden kérdésed órákon belül megválaszolásra kerül
 • Meetup-ok és közös implementáció alkalmak a résztvevők számára a tréning folyamán
A GYORSÍTÓSÁV TRÉNINGRE JELENLEG NINCS CSATLAKOZÁSI IDŐSZAK. KÖVETKEZŐ CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG OKTÓBERBEN!
CSATLAKOZZ 100+ RÉSZTVEVŐHÖZ A GYORSÍTÓSÁVBAN!
FIZETÉS EGY ÖSSZEGBEN
119 990 FT + ÁFA
 • 100% garancia, 100% 5,0-s tréning értékelés
 • Abszolút mindent tartalmaz, ami szükséges a lifestyle business elindításához
 • Korlátlan hozzáférés a későbbi frissítésekhez és anyagokhoz
FIZETÉS 5 RÉSZLETBEN
25 990 FT + ÁFA havi részlet
 • 100% garancia, 100% 5,0-s tréning értékelés
 • Abszolút mindent tartalmaz, ami szükséges a lifestyle business elindításához
 • Korlátlan hozzáférés a későbbi frissítésekhez és anyagokhoz
MEGJEGYZÉS: A HAVI RÉSZLETFIZETÉS VÁLASZTÁSA ESETÉN MINDEN RÉSZLEtre fizetési kötelezettséged keletkezik
GARANCIA

Ahogy a TACIT minden anyagára, így a Gyorsítósávra is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok 30 napig. Szeretném, ha tudnád, hogy büszke vagyok az anyagra, amit készítek, teljes mértékben el vagyok köteleződve amellett, hogy segítsek mindenkinek sikeres vállalkozást építeni, és szeretném, ha tudnád, hogy nem vállalsz kockázatot azzal, ha belevágsz a Gyorsítósáv 3.0 tréningbe.

A tréning visszajelzései eddig 5,0-s értékelésen állnak, vagyis soha senki nem adott 5 csillagnál kevesebbet rá. 

Tudom, hogy az új kihívások vállalása mindig bizonytalansággal jár, és ezért nehezen veszik rá magukat az emberek, vagy halogatják a döntés meghozatalát.

Ezt akarom könnyebbé tenni a döntésed azzal, hogy a vásárlásoddal BIZTOS lehetsz abban, hogy 3 hónap múlva LÉNYEGESEN előrébb tartasz, több lehetőséget látsz. 

Amennyiben nem vagy TELJESEN elégedett, jelezd a vásárlás utáni 30 napon belül, és visszakapod a pénzed. 

TACIT PROJECT KFT. 2017.